ροή ειδήσεων

ΒΟΜΒΑ: ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΣΣΟΥ; ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΡΟΔΟΥ!

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΚΑΠΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΚ΄ ΤΩΝ 7 ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΡΟΔΟΥ!!!!
Κατά 99% εδώ ήταν ένα απο τα λιμάνια της αρχαίας Ρόδου και ναυπηγείο...
ως γνωστό η αρχαία Ρόδος είχε 7 λιμάνια.
Η αρχαιολογική υπηρεσία Ρόδου έφερε στο φως μεγάλη ιστορική ανακάλυψη!!!
Πιθανών να μην έχουν αντιληφθεί το μέγεθος της ανακάλυψης!!!!
Γιατί πολύ πιθανό να μην καταλάβανε τι ήταν εδώ που σκάψανε!!!
Η ανασκαφή είναι πίσω από την παλιά ΕΜΕΡΥ στα παλιά σφαγεία.





ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!!




 
ΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ Η ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΑΡΙΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΚΙΑ Κ.Τ.Λ.Π

  

Ο ΑΛΕΥΡΌΜΥΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΊ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΊΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΣΚΑΦΈΣ ΆΜΕΣΑ, ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΥΡΌΜΥΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΛΟΣΣΟΥ ...............ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ !!! ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΑΠΟΣΑΦΉΝΙΣΑΝ ΣΕ ΠΟΙΟ ΛΙΜΑΝΙ ΒΡΗΣΚΟΤΑΝ Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ!!!!
ΑΚΟΎΓΕΤΑΙ ΊΣΩΣ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΌΔΟΞΟ Η ΤΡΕΛΌ ΆΛΛΑ ΕΔΩ ΈΧΟΥΜΕ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΑΝΤΡΑΚΙΟΥ.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΙΘΙΚΉ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΙΘΩΝ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΕΝΕΤΕ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΜΑΝΤΡΑΚΙΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΜΟΙΌΤΗΤΕΣ ,ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝ!!!
ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ !!!! ΠΗΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ!!!



 

Αk: ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ:::::!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eleusisdiagoridon



Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/12/12 20:29

    Ρε βόδια που λέτε πως διαβάζετε και αποκαλύπτετε την αρχαία ιστορία,ποιος αρχαίος ιστορικός σας είπε πως ο Κολοσσός βρισκόταν σε λιμάνι???????????Επιτέλους πηγαίνετε να κάνετε ψυχανάλυση!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/12/12 20:46

      φιλε μου, ολα κ ολα! αφου τα τουριστικα σουβενιρ τον δειχνουν στο λιμανι,εκει πρεπει να ηταν! οση πειρα εχουν οι τουριστες για τον κολοσσο μας, αλλη τοση εχει και ο Σερλοκ Χολμς που ελεισε το μυστηριο και το αποκαλυψε σε εμας τους κοινουσ θνητους

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/12/12 20:54

      ela re megale, esena epsaxna!pes mas pou einai na pame na ton mazepsoume!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος12/12/12 20:56

      Σωστά !!!!!Αυτός που το δημοσίευσε είναι παιδί των αρχαίων θεών.Ίσως και του ίδιου του θεού Ήλιου και γνωρίζει καλύτερα απο τους ειδικούς.

      Διαγραφή
    4. ΝΑΙ ΡΕ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΓΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ ,,,ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΡΕ ,,,ΕΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΥΠΩΝΕΙ !!!! ΑΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΡΩΜΙΟΙ,,ΚΟΡΟΙΔΑ!!!ΕΛΕΟΣ ΩΡΕ

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος12/12/12 20:52

    Μα αυτά δεν είναι αιγυπτιακά; Νομίζω ότι η αρχαιολογία έχει αποφανθεί επ' αυτού (αιγυπτιακός ναός) και μάλιστα έχει απαλλοτριώσει το τμήμα του οικοπέδου.

    Γιατί βγάζετε συμπεράσματα από το κεφάλι σας; Πχ, εκεί που λέτε για σημάδια από κοραλλιοδενή πετρώματα (??) θα πρέπει να ξέρετε ότι ο ψαμμίτης, λόγω σύστασης, εμπεριέχει στη μάζα του μικρά κοχύλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ,,ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ,,,,ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΙΣΙΔΟΣ !!!!ΓΡΑΦΟΥΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΑ :!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΓΡΑΠΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΩΝ ΝΑΩΝ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ,,,ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ!!ΑΛΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ!! ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!! ΟΡΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ :!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/12/12 00:32

      Καλά, κάποια πράγματα παραπάνω από σένα και μένα ξέρουνε. Έχουν τη μεθοδολογία τους για την έρευνα. Το έχουν σπουδάσει και είναι η δουλειά τους. Αν τώρα πιστεύεις ότι μπορείς να τους υποκαθιστάς, τότε δε μπορώ να πω τίποτα παραπάνω.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/12/12 09:58

      Αιγυπτιακός ναός υπάρχει επίσης στον Μαραθώνα, σύνδεση Αιγύπτου με Θήρα και Κνωσσό υπήρχε πριν από 6000 χρόνια (βρέθηκαν αγγεία). Οπότε γιατί σου φαίνεται περίεργο;

      Διαγραφή
    4. Και ΤΗ ΘΈΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΌ!!!! ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΏΤΗ ΚΆΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΎ ΉΤΑΝ ΑΙΓΎΠΤΙΟΙ;;;;;;; ΒΛΈΠΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΝΤΡΈΠΕΣΤΕ ΚΑΘΌΛΟΥ ΝΑ ΛΈΤΕ ΤΈΤΟΙΕΣ ΜΠΟΎΡΔΕΣ!!! ΓΙΑΤί ΒΆΖΕΤΕ ΤΑ ΧΈΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΓΆΖΕΤΕ ΤΑ ΜΆΤΙΑ ΣΑΣ;;; ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΟΉΣΕΙ ΌΤΙ ΕΊΣΤΕ ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΚΌΜΑ!!!ΚΡΊΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΌ ΣΑΣ!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος13/12/12 15:24

      Ό,τι θέλεις καταλαβαίνεις. Σημαίνει πολύ απλά και ξεκάθαρα ότι υπήρξε και παρουσία αιγυπτίων εδώ. Αυτό σημαίνει. Ποιος σου είπε ότι δε γινόταν εμπόριο ή δεν είχαν μετοικήσει εδώ; Γινόταν κανονικότατα.

      Από πού εσύ τώρα βγάζεις το συμπέρασμα ότι οι πρώτοι κάτοικοι ήταν αιγύπτιοι... τι να σου πω... Αλλά που ξέρεις... μπορεί και να ήταν. Δεν υπάρχει καμιά απόδειξη ούτε για το αν ήταν, ούτε για το αν δεν ήταν. Προϊστορικά δεν έχουν ανακαλυφθεί εδώ...

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος13/12/12 15:56

      Το δωδεκάθεο ήταν αρχαία αιγυπτιακή θρησκεία!!!!

      Διαγραφή
    7. ΑΚΟΥ KOUTSOUFAKI 3:56 m.m. ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΘΕΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ,ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΥΠΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΟΙ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΝΑ ΕΛΑΒΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Η ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΝΥΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ,,ΜΗΝ ΠΕΤΑΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ,,ΑΝ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΕ ΕΦΤΥΝΑΝ ΕΞΩ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ,,,,,,,
      ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ 3:24 m.m. ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΜΕ ΠΛΑΓΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΠΑΛΩΣΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ,, ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ,,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΙΣΟΠΕΔΩΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!!ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ,ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΤΙΚΟΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ AFTO TO ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΤΙΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΘΕΩΝ ΠΙΘΑΝΟΣ!!! ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΙ,,,ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ,,ΑΠΛΑ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ,ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,,

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος13/12/12 19:17

      Ο 3:24 είμαι.
      Μεγάλε, ευτυχώς η ιστορία δεν είναι ιδιοκτησία κανενός και την ξέρουν κι άλλοι! Ευτυχώς! Και ίσως να την ξέρουν και καλύτερα από εσένα. Και όσο ανακαλύπτονται πράγματα, τόσο περισσότερα μαθαίνουμε! Που ίσως να είναι και διαφορετικά από αυτά που γνωρίζαμε έως σήμερα. Αν και όταν τελειώσει η έρευνα για το συγκεκριμένο, θα μάθουμε τι είναι. Έως τότε πίστευε ό,τι θες, αλλά μην το παίζεις παντογνώστης. Λίγη μετριοπάθεια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Αναμονή λοιπόν!

      Όσο για το γεγονός ότι πάω να το μπαλώσω πλάγια, καμία σχέση. Απλά πας να τη βγεις από πάνω, γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι έκανες μ@λ@κία. Μάλλον έχεις διαβάσει το βιβλίο "Η μέθοδος του να έχω πάντα δίκιο".
      Πάμε πάλι:

      -------------------------------------------------------------------
      Ερώτηση δική μου: Γιατί σου φαίνεται περίεργο να υπάρχει αιγυπτιακός ναός; Αφού βρέθηκαν και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Εξάλλου μετακινήσεις και εμπόριο γινόταν.

      Απάντηση δική σου: Τι θες να πεις με αυτό; Ότι οι πρώτοι κάτοικοι του νησιού ήταν αιγύπτιοι;

      Ανταπάντηση δική μου: Ό,τι θέλεις καταλαβαίνεις. Σημαίνει πολύ απλά και ξεκάθαρα ότι υπήρξε και παρουσία αιγυπτίων εδώ. Αυτό σημαίνει. Ποιος σου είπε ότι δε γινόταν εμπόριο ή δεν είχαν μετοικήσει εδώ;
      -------------------------------------------------------------

      Αν εσύ λοιπόν αντιλαμβάνεσαι τα παραπάνω ως πλάγια διόρθωση, εε τι να πω, ας κρίνουν οι αναγνώστες ποιος λέει τι και τι καταλαβαίνει!
      Εξάλλου μόνος σου τελικά λες ότι ήταν πιθανόν να χτίστηκαν ναοί άλλων θεών!

      Αυτά και καληνύχτα! Πολύ ασχολήθηκα μαζί σου...

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος12/12/12 21:11

    1) Σχεδόν σε ολόκληρη την Ρόδο υπάρχουν ίχνη από κοχύλια, και μερκά ακόμα φαίνονται, αφού ξέρουμε πολύ καλά ότι βούλιαξε 2 φορες.
    2) Φιλε θεματογράφε πρέπει να έχεις πολύ μεγάλη φαντασία ώστε να μπορείς και να κατασκευάζεις από μονος σου ανύπαρκτες ιστορίες.
    3) ολόκληρη η Ρόδος είναι κτισμένη πάνω σε αρχαία, μήπως θες να τα κατεδαφίσουμε όλα για να θαυμάζεις τις αρχαίες πέτρες?
    4) Μην ψάχνεις άδικα τον κολοσσό διότι πολύ απλά δεν υπάρχει, και ότι είχε απομείνει από τον μεγάλο σεισμό έλιωσαν τον χαλκό του για διαφορες άλλες χρησιμότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΣΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΛΙΩΣΑΝ !!ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ,,ΕΙΔΕΣ ΜΙΠΩΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΣΣΟΥ ??? ΕΔΩ ΒΡΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ,, ΚΑΙ Η ΜΟΝΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ,,,ΑΥΤΕΣ ΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ,,, ΕΓΩ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΤΑΝ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ,,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΠΟΓΙΑΝΟΣ ΚΟΡΑΚΟΝΕΡΟΣ ΕΓΩ,ΟΥΤΕ ΜΟΥ ΤΥΠΩΝΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΜΠ ?:!!!!, ???? ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ !!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΜΟΥΡΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!! ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΑΣΠΗ ,,ΠΟΥ ΣΕ ΤΑ ΜΑΣ ΩΡΕ ΡΩΜΙΟΙ ????

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΡΟΔΟΣ 2 Η ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ,,ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΚΟΥΝΙΑ!!!!! ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΝΑΓΕ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ,,,,,, 1>Η ΡΟΔΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΙΚΡΙ ΕΚΤΑΣΗ ΑΠΛΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΟΤΑΝ ΧΑΜΗΛΩΣΕ Η ΣΤΑΘΜΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΟΓΕΙΟΥ, ΜΕΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΝΑΔΥΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΩΡΦΟΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΒΟΥΝΑ ,,ΓΙΑΥΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΧΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΤΡΑΚΑ ΣΤΙΣ ΒΟΥΝΟΚΟΡΦΕΣ 100 ΜΕΤΡΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ +- ΑΝΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΤΕ ΣΤΟΝ ΜΠΟΓΙΑΝΟ ΚΟΡΑΚΟΝΕΡΟ

      Διαγραφή
    3. ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕ ΑΝΑΛΥΤΗ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ,,ΣΤΟΥ ΜΠΟΟΟΟΥΓΙΑΝΝΟΥ!!!??????? ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΘΗΡΑΣ ΕΣΚΑΣΕ ΠΡΙΝ 6 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ,,ΤΑ ΝΕΡΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΠΡΙΝ 10.000 ΧΡΟΝΙΑ ,ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΤΗΝΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑ ΣΤΟΝ "ΜΠΟΓΙΑΝΟ" !!!!!ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ,,ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ,ΠΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΝΩΝΥΜΙΑ" ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ!!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος13/12/12 09:56

      Μα τι σχέση έχει ο Μπογιάννος; Αυτός είναι εκτός συναγωνισμού. Τα βιβλία της ιστορίας και οι αρχαιολόγοι τι λένε!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος12/12/12 22:01

    Πάρτην και τρέχα εσύ βλάκα και διάβασε και λίγη ιστορία και λίγη γεωλογία και λίγο απο γλώσσα...νούμερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/12/12 00:31

    Το πιο τέλειο είναι που απαντάνε οι Ελληνάρες ανορθόγραφα.nektron444 θα 'θελα να μας διδάξεις ιστορία,γεωγραφία,θρησκευτικά και ό,τι άλλο θες!!!Απλά αρχικά μάθε ορθογραφία και ελληνικά,για να καταλαβαίνουμε τι λες! Όπου και να δω σχόλια σου κράζεις τους άλλους!Μάζεψες όλη τη γνώση του κόσμου σε έναν εγκέφαλο,αλλά άφησες απ'έξω το κυριότερο!! Την ελληνική γλώσσα!!! Οι Ολύμπιοι θεοί δε θα είναι πολύ περήφανοι για σένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΡΗΜΑΔΙ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕ ΜΟΥ ΕΣΥ????ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΥΠΟΙ ΜΕ "ΓΡΑΒΑΝΤΕΣ" ,ΣΠΟΥΔΑΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ,,,ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΙ !!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥΣ ,,,,,,,ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΛΕΙΕΣ ΠΡΩΤΟΝ .!! ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΜΑΘΑΝΕ ΣΚΑΤΑ !!!! ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ . ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ,ΑΛΛΑ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΑ !!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/12/12 09:55

      Καλά, μην είσαι και τόσο σίγουρος! Τα πρωτοχριστιανικά δε διαφέρανε στην τεχνική και τα υλικά από τα αρχαία. Άλλωστε δεν ήταν και τόσο μακρυά ως εποχές. Αργότερα βέβαια, χρησιμοποιήσαν μέλη των αρχαίων ναών για να κατασκευάσουν τους χριστιανικούς.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος13/12/12 00:51

    χμμ να γκρεμηστεί ο αλευρόμυλος, μα πού το έχω ξανακούσει , πού το έχω ξανακούσει;

    Υ.Γ ένα κτίριο στο μέγεθος και το ύψος του αλευρόμυλου φωστήρες μου,ξέρετε πόσο βαθιά θεμέλια έχει;;;; όχι Κολοσσο, πετρέλαιο θα βρήκαν όταν το χτίζανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος13/12/12 08:51

    Ρε μ... δεν μας συμφερει να ακουστει και παλι για λιγο ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ?Ξερεται τουριστικα τι σημαινει?Και αστους να ψαχνουν αν ειναι αληθεια.Ξερεται τι διαφημηση ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ 8:51 π.μ.,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΟΥ , ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ ΑΣΤΑ ΣΤΟΝ ΜΑΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟ,ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ,, ΜΕ ΜΙΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΣ ,,, ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΩ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος13/12/12 14:48

    Ότι και να λέτε οι ανιστοριτοι και οι Ανθελληνες αν δεν υπήρχαν οι αρχαίοι ημων ΠΡΌΓΟΝΟΙ να γράψουν χρυση ιστορία και να μας αφήσουν τα. Αρχαία μνημεία σε εμάς τους αχρηστους που δεν ειμαστε ικανοί να τα συντηρησουμε έχουμε και σας τους μισελληνες να τα βάζετε με έναν άνθρωπο που ανεβάζει φωτογραφίες με τα μνημεία που ανακαλύψει συνέχεισε αδερφε και γραψετους στα παλιά σου τα παπούτσια.
    ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/12/12 15:19

      Βρε π@πάρα! Πήρε σκαπάνη και έσκαψε για να τα ανακαλύψει; Τα έχουν βρει άλλοι πριν από αυτόν. Το θέμα είναι ότι τα ερμηνεύει κατά το δοκούν, γιατί κινείται σε συγκεκριμένη κατεύθυνση.

      Διαγραφή
    2. ΔΙΑΒΑΖΕ ΠΡΙΝ 3:19 μ.μ. ,,ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΚΟΝΕΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ,,,???,ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΓΡΑΨΑ ΠΩΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ,,ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ,ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ !!!!! ΚΑΙ ΝΑΙ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ,ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΤΑΞΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ!!!!1

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/12/12 19:20

      Δεν αναφέρομαι σε σένα nektron αλλά στον 2:48 που κατάλαβε ότι εσύ τα ανακάλυψες!
      Το λάθος σου είναι ότι για να κάνεις έρευνα πρέπει καταρχάς να ξέρεις να ερμηνεύσεις διάφορα (πολιτιστικά, πολιτισμικά, θρησκευτικά, χρηστικά, λειτουργικά κλπ) στοιχεία για να βγάλεις ένα συμπέρασμα. Και πάνω απ' όλα να μην αποκλείεις τίποτα, γιατί αλλιώς κατευθύνεις την έρευνα εκεί που θέλεις.
      Επομένως από μόνος σου λες ότι η έρευνα που κάνεις ή έκανες είνα κατευθυνόμενη... άρα και πιθανόν λάθος (λέω εγώ).

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος13/12/12 15:54

    Για πια χρυσή αυγή και για ναζιστές μου λέτε εμενα....οι αρχαιολάτρες είναι οι χειρότεροι. Αν είχαν και δύναμη σίγουρα θα έκαιγαν τους Χριστιανούς σαν τους εβραίους στο ολοκαύτωμα, όχι σαπούνι θα μας έκαναν, αλλα ούτε καν λίπασμα!!!!
    Και αυτός ο τυπάς ρε παιδιά τι κώλυμα που το έχει? όπου δει πετρα ξέρει αμέσως ότι εκεί κάποιος αρχαίος έχεσε και πως σκουπίστηκε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΝ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΟΝΥΜΕ ΚΑΒΑΡΑΡΗ 3:54 μ.μ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΟΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ,,ΕΜΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΛΑΝΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΧΘΡΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ????
      ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ??? ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΝΑΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ??? ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος13/12/12 19:02

    Ανεγκέφαλοι ανιστοριτοι όσοι λέτε περί Χρυσής Αυγής είστε βλάκες με περικεφαλαιεα και μπερδευτε την νεότερα με την κουτσά
    ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος14/12/12 03:00

    Ο nektron444 συγκρίνει την ανορθογραφία με την κλεψιά! Ό,τι να'ναι όμως!!! Και άλλοι τόσοι γραμματισμένοι διαπρέπουν και έχουν κάνει τρομερές ανακαλύψεις! Τι να λέει αυτό! Επειδή είσαι αγράμματος δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να κλέψεις! Ξέρω πολλούς αγράμματους που έχουν λεηλατήσει το ελληνικό κράτος,καθώς και γραμματισμένους! Ατυχές το σχόλιο σου,γεγονός που δείχνει το εύρος της ανοησίας σου και της αδυναμίας για ορθή κρίση... Παρ'όλα αυτά αναμένω να σκάσει η βόμβα στο νησί μπας και γελάσει λίγο το χειλάκι μας!! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ - ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ,,ΤΕΛΟΣ"" ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΙΣΩ ΗΣΥΧΟΥΣ ΠΟΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ,,,ΑΝΤΕ ΤΑ ΛΕΜΕ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος16/12/12 22:59

    Φίλε κ συνέλληνα nektron444 μη μασάς, ευτυχώς που υπάρχουν λίγοι ακόμα όπως κ εσύ Έλληνες. Τόσους νεογενίτσαρους ούτε στη σκλαβιά δεν είχε ο τόπος θαρρώ.
    Νεογενίτσαροι κ μισέλληνες ! Και σας αφήνω κ εγώ με 2 στίχους του Νικόλαου Γκάτσου.

    "Δε θέλει και πολύ ο Έλληνας να χάσει τη λαλιά του,
    και να γίνει μισέλληνας από την αμυαλιά του"

    Περαστικά και θα ρθει ο καιρός..

    Κώστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *