ροή ειδήσεων

Κι επίσημα Private Club, η Vip πτέρυγα του Κορυδαλλού

Με μια Χρυσή Κάρτα Μέλους του Exclusive Club των φυλακών που δίνει ειδικά προνόμια και bonus στους κατόχους της, επιβραβεύει ο Δήμος Κορυδαλλού τους διάσημους...



κρατούμενους, που φιλοξενούνται στην ειδική πτέρυγα. Η χορήγηση της VIP Korydallos Κάρτας, από τον Δήμο, εντάσσεται σε ένα πρόγραμμα επιβράβευσης των πιστών πελατών και σύμφωνα με τον κανονισμό του Club, χορηγείται έπειτα από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σε όλους εκείνους που συνέβαλλαν με την παρουσία τους, στην αναβάθμιση της περιοχής.

Πράγματι, από τη στιγμή που άρχισε η αθρόα εισροή επωνύμων στην πτέρυγα VIP, η περιοχή γνώρισε ραγδαία άνθιση: Οι τιμές των οικοπέδων και των ενοικίων πολλαπλασιάστηκαν, καθώς πλέον η περιοχή θεωρείτα «γειτονιά του Άκη και του Λάκη Γαβαλά» ενώ αυξήθηκαν κατακόρυφα και οι δουλειές των γύρω μαγαζιών, εξαιτίας των αναρίθμητων βοηθών του καθένα, που όλο εκεί γύρω περιμένουν εντολές.

Ανάμεσα στα προνόμια, είναι η χρήση γρήγορης γραμμής internet για απεριόριστο χρόνο, το δικαίωμα χρήσης μανιταριού τρούφας στα γεύματα, οι συμβουλές ειδικού για το Feng Shui του κελιού και χορήγηση απεριόριστου αριθμού πούρων από τα γύρω περίπτερα.

Σύμφωνα μάλιστα με πιο πρόσφατες πληροφορίες, η τακτική παρακώλυσης που ακολούθησε ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, προκειμένου να αναβάλλει ττη μεταφορά του στις φυλακές, ήταν στην πραγματικότητα μια προσπάθεια να κερδίσει χρόνο, μέχρι να εγκριθεί η αίτησή του και να του χορηγηθεί η κάρτα, αφού όπως είπε, «δεν θα δεχόταν να πάει φυλακή χωρίς αυτήν, λες και είναι ο οποιοσδήποτε τυχαίος».
Πηγή: protagon.gr


Στο ίδιο κελί με Γαβαλά - Σαχπατζίδη ο Λαυρεντιάδης



Συγκάτοικος στο ίδιο κελί με τον σχεδιαστή μόδας Λάκη Γαβαλά και τον Γιώργο Σαχπατζίδη, κατηγορούμενο στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου, είναι από χθες ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, ο οποίος έπειτα από αλλεπάλληλους σταθμούς σε διάφορα νοσοκομεία της Αθήνας οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο κατηγορούμενος, όπως ήταν αναμενόμενο, κρατείται στην 6η πτέρυγα, την επονομαζόμενη και «πτέρυγα VIP», στην οποία παραμένουν έγκλειστοι κατηγορούμενοι για οικονομικά εγκλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα «Νέα», το κελί του είναι δίπλα στο κελί όπου κρατείται ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας Ακης Τσοχατζόπουλος. Ωστόσο, δεν αποκλείεται, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει, αν κριθεί αναγκαίο και από τον γιατρό της φυλακής, να μεταφερθεί το συντομότερο δυνατό στο νοσοκομείο κρατουμένων ώστε να του παρασχεθεί η αναγκαία ιατρική φροντίδα.

Και ενώ ο Λ. Λαυρεντιάδης πέρασε την πόρτα των φυλακών φορτισμένος συναισθηματικά – όπως περιγράφουν πηγές από τον Κορυδαλλό – σήμερα κρίνεται η τύχη άλλων τριών συγκατηγορουμένων του οι οποίοι απολογούνται για τα επισφαλή δάνεια της Proton Bank στη 2η ειδική ανακρίτρια Ιωάννα Χατζάκη.

Η σκυτάλη των απολογιών περνά στους πρώην συνεργάτες του, Τρύφωνα Κολλίντζα, Αντώνη Αθανάσογλου και Δημήτρη Σαραμαντή, εις βάρος των οποίων η δικαστική λειτουργός εξέδωσε εντάλματα σύλληψης θεωρώντας ότι είναι κεντρικός ο ρόλος που έχουν διαδραματίσει στις ύποπτες εκταμιεύσεις των απο- καλούμενων θαλασσοδανείων τα οποία έφταναν σε εταιρείες αμέσου ή εμμέσου ενδιαφέροντος του φερόμενου ως αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης που είχε συσταθεί για την άλωση της Proton Bank.

Οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι από την περασμένη Πέμπτη παραμένουν κρατούμενοι στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης, θα επιχειρήσουν με τους νομικούς παραστάτες τους να πείσουν ότι δεν έχουν διαπράξει τις αξιόποινες πράξεις που τους αποδίδονται (συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, άμεση συνέργεια σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος και συνέργεια σε απάτη) και ότι σε καμία περίπτωση δεν συντρέχουν οι όροι που απαιτούνται από τον νόμο για να κριθούν προσωρινά κρατούμενοι.

Σημειώνεται πως ο μοναδικός κατηγορούμενος που παραμένει ακόμα άφαντος είναι ο πάλαι ποτέ στενός συνεργάτης του Λαυρεντιάδη Πέτρος Κυριακίδης, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται.
Πηγή: newpost.gr



Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *