ροή ειδήσεων

Ελληνική μέρα στη Wall Street

Το καμπανάκι της λήξης ( Closing Bell) της συνεδρίασης στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης χτύπησε συμβολικά ο υπουργός Ανάπτυξης... Κωστής Χατζηδάκης, στα πλαίσια της «ελληνικής ημέρας» στο ίδιο Χρηματιστήριο.

Ο κ. Χατζηδάκης συνοδευόταν από τον υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Ασημάκη Παπαγεωργίου, τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών, Γεώργιο Μέργο, τον ειδικό γραμματέα ΣΔΙΤ του υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Νικόλαο Μαντζούφα, τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Γιώργο Ηλιόπουλο, τον πρόεδρο του Invest in Greece, Αριστείδη Συγγρό, τον εκτελεστικό διευθυντή του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, Ανδρέα Ταπραντζή, τον πρόεδρο της Capital Link Νίκο Μπορνόζη και στελέχη των εισηγμένων εταιρειών.

Η ειδική αυτή εκδήλωση διοργανώνεται σε ετήσια βάση, στα πλαίσια του επενδυτικού συνεδρίου της Capital Link, με στόχο να τιμήσει την Ελλάδα, την ελληνική κυβερνητική αντιπροσωπεία, τις εταιρείες που συμμετέχουν στο συνέδριο και τις εταιρείες ελληνικών συμφερόντων, που είναι εισηγμένες στο NYSE.

Πριν την τελετή, το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης παρέθεσε επίσημο γεύμα εργασίας προς τιμήν του κ. Χατζηδάκη, της κυβερνητικής αποστολής, των εταιρειών που συμμετείχαν στο συνέδριο και των εταιρειών ελληνικών συμφερόντων που είναι εισηγμένες στο NYSE.

Μετά την επίσκεψή του στη Γουόλ Στριτ, στο πλαίσιο της παρουσίας του στη Νέα Υόρκη με αφορμή το 14ο Επενδυτικό Φόρουμ «Capital Link», ο κ. Χατζηδάκης συναντήθηκε σήμερα το πρωί (ώρα Ελλάδας) και με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο.
star


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *