ροή ειδήσεων

Ρόδος: Προμήθευε ναρκωτικά στον ανήλικο δράστη 80 διαρρήξεων!

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε μια 42χρονη γυναίκα στη Ρόδο, την οποία κατονόμασε ο ανήλικος τσιγγάνος… ρέκορντμαν των διαρρήξεων ως αυτή που του προμήθευε ναρκωτικά με αντάλλαγμα κάποιες από τις ηλεκτρονικές συσκευές που έκλεβε!

Ο 17χρονος δράστης είχε συλληφθεί για την κλοπή ενός κυνηγητικού όπλου μέσα από ένα αυτοκίνητο, αλλά κατά την προανάκριση προέκυψε ότι είχε διαρρήξει επτά σπίτια, είχε αποπειραθεί να «μπουκάρει» σε άλλα δυο και είχε κλέψει το μηχανάκι με το οποίο συνελήφθη! Αυτά, όμως, δεν ήταν τίποτα, μπροστά στις δέκα (!) δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί τους τελευταίους μήνες σε βάρος του για περισσότερες από 80 διαρρήξεις!

Ο ανήλικος τσιγγάνος, που ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αποκάλυψε κατά την απολογία του ότι έκλεβε για να αγοράζει ναρκωτικά από τη 42χρονη και σε βάρος της ο ανακριτής εξέδωσε ένταλμα σύλληψης. Η γυναίκα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου που της άσκησε δίωξη για κλεπταποδοχή και διακίνηση ναρκωτικών και διέταξε την κράτησή της ώσπου να απολογηθεί
pelop


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *