ροή ειδήσεων

Ο Μπαράκ Ομπάμα δοκίμασε γιαούρτι "ΦΑΓΕ" στο Λευκό Οίκο!

Το γιαούρτι της γαλακτοβιομηχανίας ΦΑΓΕ θα περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, στο γεύμα που θα δοθεί στο Καπιτώλιο για την ορκωμοσία του Αμερικανού προέδρου... Μπαράκ Ομπάμα στις 21 Ιανουαρίου.
Ο γερουσιαστής Τσαρλς Σούμερ, ο οποίος επισκέφθηκε την περασμένη Πέμπτη το εργοστάσιο της ΦΑΓΕ στο Johnstown Industrial Park, ανακοίνωσε ότι το γιαούρτι της ελληνικής εταιρείας επιλέχθηκε να σερβιριστεί στο προεδρικό γεύμα και δήλωσε ενθουσιασμένος από το προϊόν, προσθέτοντας ότι ελπίζει πως παρόμοια να είναι και η αντίδραση και του προέδρου Ομπάμα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, που επικαλείται δηλώσεις του γερουσιαστή, το γιαούρτι θα προσφέρεται τις ώρες που θα προηγηθούν της τελετής ορκωμοσίας και θα συνοδεύεται από φρούτα (φράουλες, ανανά, αχλάδια) και δημητριακά.

ΦΑΓΕ> Mια ελληνική ιστορία για το Χόλιγουντ!

Από τον Βασίλη Μπόνιο












Aκόμη και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ έπαθαν ταράκουλο όταν άκουσαν αυτό τον χαβαλέ Γραμματέα του Bίτσα, να υποστηρίζει ότι εάν γίνουν κυβέρνηση θα προσπαθήσαν να πάρουν πίσω το λιμάνι του Πειραιά από την Cosco, τον ΟΤΕ, την ΔΕΗ και ότι τέλος πάντων κουτσά στραβά κατάφερε να ιδιωτικοποιηθεί σ΄αυτό εδώ το άθλιο εγχώριο παρακράτος.

Προφανώς ο νεάντερταλ Βίτσας, θέλει να επιστρέψουν στο λιμάνι του Πειραιά οι νονοί «λιμεναργάτες» των 15.000 ευρώ το μήνα, οι οποίοι έδιναν 5 κατοστάρικα σε Αλβανά για να κάνουν τη δουλειά τους και οι ίδιοι έπαιζαν μπαρμπούτι απολαμβάνοντας κουβανέζικα πούρα.

Προφανώς ο ανεκδιήγητος τραχανοπλαγιάς Βίτσας θέλει κρατική την ΔΕΗ για να κάνουν κουμάντο ο Φωτόπουλος και ο Ρίζος Ρίζος η να διορίζεται από τις άθλιες κυβερνήσεις στο Δ.Σ η κόρη της Ξηροτύρη και οι λοιποί κολλητοί της εξουσίας.
Προφανώς ο τραχανοπλαγιάς Βίτσας θέλει κρατικό τον ΟΤΕ για να επιστρέψει στις εποχές του θρυλικού Τόμπρα και της Ιντρακόμ. Προφανώς ο Βίτσας θέλει να παραμείνει με κρατική συμμετοχή και ο ΟΠΑΠ για να απολαμβάνουν κάποιοι επιτήδειοι μισθούς 272.000 ευρώ το χρόνο και ο Σωκράτης απόρρητες συμβάσεις.

Τον αμάζευτο έχει αυτό το ασκέρι Αλέξη μου. Ο ΣΥΡΙΖΑ βολοδέρνει ανάμεσα στο συστημικό τρίο (Δραγασάκης-Τσακαλώτος-Σταθάκης) και σε διάφορους τυχάρπαστους κρατικοδίαιτους συνδικαλιστές από εκείνους που "αγκαζέ" με την σοσιαλμανία των Κωνσταντίνου Καραμανλή και Ανδρέα Παπανδέου κατέστρεψαν την ελληνική βιομηχανίακαι ξεμείναμε να καμαρώνουμε επειδή τα καλοκαίρια γινόμαστε ρεντρούμηδες και σερβιτόροι, για χάρη του τουρισμού, ενώ έχουμε καταντήσει να εισάγουμε ακόμη και πατάτες!

Είναι χαρακτηριστικό το απόσπασμα από το άρθρο του Γιώργου Κράλογλου που ακολουθεί>

Tο 1961 ο Κωνσταντίνος Καραμανλής αμέσως μετά την υπογραφή της Συνθήκης Συνδέσεως της Ελλάδας με την ΕΟΚ είπε στον τότε πρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων κ. Λεωνίδα Κανελλόπουλο της τσιμεντοβιομηχανίας ΤΙΤΑΝ «...υπέγραψα την συμφωνία με την ΕΟΚ... Σας έριξα εσάς τους βιομήχανους στην θάλασσα. Τώρα μάθετε να κολυμπάτε».
Η βιομηχανία σιώπησε και έκανε έργα. Η απάντηση δόθηκε μετά από 15 χρόνια την 1η Δεκεμβρίου 1975 στην διημερίδα «Συνάντηση των Αθηνών» από τον πρόεδρο του ΣΕΒ Δημήτρη Μαρινόπουλο. «Λοιπόν, κολυμπούμε και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε να βγούμε στην στεριά της Ευρώπης».
Είχα παρακολουθήσει την εκδήλωση. Ο Καραμανλής δεν παραβρέθηκε. Παραλήπτης του μηνύματος ήταν ο υπουργός Συντονισμού - Προγραμματισμού Παναγής Παπαληγούρας.

Η αλήθεια είναι ότι οι βιομήχανοι πίστευαν πράγματι πως θα τα έβγαζαν πέρα. Όμως λίγες ημέρες μετά, στις 5 Δεκεμβρίου του 1975, έφθασε στα δημοσιογραφικά γραφεία η είδηση ότι,στις 10 το πρωί οι υπάλληλοι της Τράπεζας της Ελλάδος, Εμ. Κηπουρίδης και Δ. Καλοδούκας (παραδίδοντας στον Διοικητή της Τράπεζας κ. Ξ. Ζολώτα μια έκθεση)ξεκινούσαν, με άνωθεν εντολή, το ξήλωμα του πρώτου ιδιωτικού ομίλου της χώρας.
Του ομίλου Στρατή Ανδρεάδη κρατικοποιώντας 5 Τράπεζες, ναυπηγεία, ασφαλιστικές, το ΧΙΛΤΟΝ, τα λιπάσματα, 3 ακόμη βιομηχανίες και στην συνέχεια τις εταιρίες μεταφορών.
Οι ίδιοι υπάλληλοι πήραν την θέση του Στρατή Ανδρεάδη στον κρατικό πλέον όμιλο. Πριν ένα χρόνο τα Χριστούγεννα του 1974 ο Καραμανλής κρατικοποιούσε την Ολυμπιακή. Και μετά ένα χρόνο το 1976 τα διυλιστήρια του Νιάρχου.
Ανασύρω για δύο λόγους το συγκεκριμένο κεφάλαιο της ιστορίας της ελληνικής βιομηχανίας που ως ο μεγαλύτερος εργοδότης της οικονομίας έφθασε να απασχολεί στο βιομηχανικό θαύμα της περιόδου 1955-1975 μέχρι 1.000.000 άτομα όταν τότε το δημόσιο απασχολούσε μόνο 250-300.000 αντί του σήμερα που το δημόσιο (με ΔΕΚΟ) απασχολεί 1.250.000 έναντι 300.000 εργατών της βιομηχανίας και της βιοτεχνίας συνολικά!!!
Γιατί παρά την κρίση, τα συνεχή λουκέτα, τη μετανάστευση των βιομηχανικών επιχειρήσεων, τον αφανισμό της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και το 1.500.000 άνεργους το μίσος προς τον ιδιωτικό τομέα συντηρείται ακόμη και ως πολιτικό σύνθημα διεκδίκησης της εξουσίας σύνθημα πολιτικής αντιπαράθεσης.
Και γιατί ακόμη και στον σχολιασμό των σημειωμάτων της στήλης παρερμηνεύεται η πραγματικότητα του αφανισμού της βιομηχανίας με τον ισχυρισμό ότι δεν θα μπορούσαν να αντέξουν στον ανταγωνισμό της πτώσης των συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως δεν άντεξαν και οι τότε ευρωπαϊκές βιομηχανίες.
Τους δόθηκε όμως η βοήθεια και η χρονική ευκαιρία;
Η σοσιαλμανία Καραμανλή του 1975-1980 που κυριάρχησε με το πρόσχημα των κρατικών πρωτοβουλιών (για να μην φανεί ότι είναι συνεχιστής της πολιτικής της χούντας) μαζί με την πετρελαϊκή κρίση του 1973 έκοψαν την φόρα της 25ετίας. Αλλά ο σοσιαλισμός-παρωδία του Ανδρέα Παπανδρέου από το 1981 και μετά (που βόλεψε και την Νέα Δημοκρατία μέχρι και το 2009) δεν άφησε κανένα περιθώριο για ανακατατάξεις και προσαρμογές στην βιομηχανία.
Οι αφισοκολλητές-βιομήχανοι του ΠΑΣΟΚ που λύσσαξαν να κρατικοποιήσουν τον κολοσσό Πειραϊκή-Πατραϊκή την παρέλαβαν το 1984 με χρέη 50 δισ. δραχμών και την κατάντησαν μέσα σε 10 χρόνια κουφάρι και με χρέη 240 δισ. δραχμών που τα πληρώσαμε όλοι εμεί , ως φορολογούμενοι και η Εθνική Τράπεζα.
Την Ολυμπιακή του Ωνάση που οι πρασινοφρουροί την έλεγαν η «Λαϊκή Αεροπορία» την αγόρασε το κράτος 68.000.000 δολάρια τον Αύγουστο του 1975 και την πληρώσαμε όλοι οι Έλληνες μετά από 30 χρόνια κοντά στα 3 δισ. ευρώ!!!
Το «ναυπηγείο του λαού» του Σκαραμαγκά, όπως το έλεγαν οι αφισοκολλητές της κλαδικής του ΠΑΣΟΚ, που πέρασε στα χέρια του κράτους το 1985 κάτω από την σοσιαλιστική υστερία«ούτε μια δραχμή στον Νιάρχο τον ληστή...», αφού φαλίρισε την αξιολογότατη τότε ΕΤΒΑ έγινε μέσα 20 χρόνια ναυπηγικό κουφάρι στα χέρια οποιουδήποτε θέλει να δοκιμάσει την τύχη του... Οι σημερινοί αγανακτισμένοι εργαζόμενοι-θύματα έχουν δίκιο ό,τι και να πουν.

Με αυτά και με τ΄ άλλα φθάσαμε σήμερα να είμαστε περήφανοι ζητιάνοι και δαχτυλοδειχτούμενοι- αυτή είναι αλήθεια όσες θεωρίες συνομωσίας κι αν εφευρίσκουμε για να γλυκάνουμε τον ξεπεσμό και την κατάντια μας. Μοιραίοι, άβουλοι και διεφθαρμένοι περιμένουμε το προδιαγεγραμμένο τέλος στα κρεματόρια του επικαιροποιημένου οικονομικού Άουισβιτς. Μέσα σ΄αυτό το ομιχλώδες τοπίο έρχονται και οι εμίρηδες του ΤΑΙΠΕΔ να μας πουν ότι η ακίνητη περιουσία του Δημοσίου που επί Παπακωνσταντίνου την υπολόγιζαν στα 50 δις με το στανιό φθάνει τα 2 δις. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με το απλικέισιον της ξανθιάς Άννας Ζωηρού αλλά κάτι τρέχει εδώ και το σενάριο είναι για θρίλερ. Χρωστάμε 300 δις στην καλύτερη κι αν ξεπουληθούμε όλοι ζήτημα να πιάνουμε κοντά στα 10 δις.
Μέσα σ΄αυτή την εθνική κατάθλιψη έρχεται μια είδηση που ανέδειξε το "Κουρδιστό Πορτοκάλι" σύμφωνα με την οποία το γιαούρτι της γαλακτοβιομηχανίας ΦΑΓΕ θα περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, στο γεύμα που θα δοθεί στο Καπιτώλιο για την ορκωμοσία του Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα στις 21 Ιανουαρίου!
Ο γερουσιαστής Τσαρλς Σούμερ, ο οποίος επισκέφθηκε την περασμένη Πέμπτη το εργοστάσιο της ΦΑΓΕ στο Johnstown Industrial Park-φωτογραφίες από το οποίο φιλοξενούμε με τον επικεφαλής κ. Παπαγεωργίου να ξεναγεί τους Αμερικανούς δημοιογράφους στις εγκαταστάσεις της- ανακοίνωσε ότι το γιαούρτι της ελληνικής εταιρείας επιλέχθηκε να σερβιριστεί στο προεδρικό γεύμα και δήλωσε ενθουσιασμένος από το προϊόν, προσθέτοντας ότι ελπίζει πως παρόμοια να είναι και η αντίδραση και του προέδρου Ομπάμα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, που επικαλείται δηλώσεις του γερουσιαστή, το γιαούρτι θα προσφέρεται τις ώρες που θα προηγηθούν της τελετής ορκωμοσίας και θα συνοδεύεται από φρούτα (φράουλες, ανανά, αχλάδια) και δημητριακά.
Οι New York Times αλλά και τα μεγαλύτερα αμερικανικά ΜΜΕ έχουν αφιερώσει διθυράμβους στο έπος της «ΦΑΓΕ» επί αμερικανικού εδάφους. Βλέπεις εκεί δεν υπάρχει ο Βίτσας και ο Στρατούλης (με το "επικό" παρελθόν του συνδικαλιστή του ΟΤΕ) να τους κουνάνε το δάχτυλο.

Η «ΦΑΓΕ» λοιπόν θα είναι επίσημη καλεσμένη στην ορκωμοσία του Μπαράκ Ομπάμα, μια είδηση που δεν πρέπει να αφήνει ασυγκίνητο ακόμη και τον τελευταίο κνίτη- όσο κολλημένος κι αν είναι.

Μια είδηση που δίνει περιεχόμενο στα όνειρα των νέων παιδιών που μεγαλώνουν σ΄αυτή εδώ την χρεοκοπημένη χώρα.

Η ιστορία της "ΦΑΓΕ", είναι στην πραγματικότητα η συναρπαστική ζωή μιας οικογένειας, της οικογένειας Φιλίππου που ξεκίνησε κάπως έτσι>

ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ

Στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, το 1926, ένα γαλακτοζαχαροπλαστείο κάνει την εμφάνισή του στην, εξοχική τότε, οδό Πατησίων. Ο ιδιοκτήτης του, Αθανάσιος Φιλίππου,παππούς της σημερινής γενιάς που διοικεί τη ΦΑΓΕ, παράγει γιαούρτι και γλυκά με βάση το γάλα. Η φήμη του γιαουρτιού του αρχίζει να απλώνεται σιγά - σιγά σε όλη την Αθήνα. Στη στάση έξω από το μαγαζί του Φιλίππου, το τραμ της εποχής σχεδόν αδειάζει, καθώς πολλοί είναι οι επιβάτες που έρχονται ειδικώς προκειμένου να αγοράσουν το ξακουστό πλέον γιαούρτι. Έτσι, το μικρό κατάστημα της οδού Πατησίων γίνεται μια επιτυχημένη οικογενειακή επιχείρηση, και αποτελεί τα θεμέλια πάνω στα οποία έμελλε να χτιστεί η μελλοντική κορυφαία ελληνική βιομηχανία γαλακτοκομικών προϊόντων, η ΦΑΓΕ.

Τα χρόνια κυλάνε και φθάνοντας στις αρχές της δεκαετίας του '50, έχουν αρχίσει να διαφαίνονται οι πρώτες ανάγκες για την διανομή του φημισμένου γιαουρτιού σε πελάτες σε διάφορα σημεία της Αττικής. Έτσι, το 1954, με την καθοδήγηση του Αθανάσιου Φιλίππου, πατέρα των Ιωάννη και Κυριάκου Φιλίππου, ξεκινά η οργάνωση του πρώτου δικτύου χονδρικής πώλησης του γιαουρτιού στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Οι πωλήσεις πηγαίνουν όλο και καλύτερα, όμως ούτε και οι πιο αισιόδοξοι δεν μπορούσαν να προβλέψουν την μελλοντική τους επιτυχία, που έμελλε να ανατρέψει όλο το σκηνικό της αγοράς του γιαουρτιού που επικρατούσε εκείνη την εποχή στην Ελλάδα.

Τα δύο αδέλφια, Ιωάννης και Κυριάκος Φιλίππου, οργανώνουν στη συνέχεια το πρώτο εργαστήριο για τον έλεγχο του γάλακτος, στη νέα βιοτεχνία παραγωγής γιαουρτιού που ανοίγουν μαζί, το 1964, στο Γαλάτσι. Η μεταφορά αυτή στο Γαλάτσι αποτέλεσε ένα μεγάλο βήμα, αλλά η επιτυχία που την συνόδευσε ήταν ακόμη μεγαλύτερη.

Έτσι φθάνουμε στα μέσα της επόμενης δεκαετίας. Το 1975 ολοκληρώνεται η μεταφορά των εγκαταστάσεων στη Μεταμόρφωση και εδώ τυποποιείται για πρώτη φορά το γιαούρτι, το περίφημο Total. Τα επόμενα χρόνια, ο Ιωάννης και ο Κυριάκος Φιλίππου, έχοντας την υποστήριξη του πατέρα τους, Αθανάσιου Φιλίππου, πραγματοποιούν εντυπωσιακή πορεία και ανοίγουν νέους δρόμους στην αγορά των γαλακτοκομικών προϊόντων όχι μόνο για την ελληνική αλλά και για τη διεθνή αγορά.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1980 ξεκινούν οι εξαγωγές στην ευρωπαϊκή αγορά και τα προϊόντα της ΦΑΓΕ κερδίζουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές στο εξωτερικό. ΤοTOTAL, το πρώτο στραγγιστό γιαούρτι, κάνει τεράστια επιτυχία δημιουργώντας μία νέα κατηγορία γιαουρτιού που ονομάστηκε «Γιαούρτι Ελληνικού Τύπου» («Greek Style Yoghurt»).

Η ΦΑΓΕ παρουσιάζει τα προϊόντα της στην αγορά της Αγγλίας στις αρχές του 1981 και από τότε αποκτά ολοένα και μεγαλύτερο φανατικό κοινό. Το 2005 ιδρύεται η θυγατρική εταιρία της ΦΑΓΕ στην Αγγλία η οποία ονομάζεται FAGE UK.

Η ίδια επιτυχία επαναλαμβάνεται και στην Ιταλία όπου τα προϊόντα ΦΑΓΕ λανσαρίστηκαν για πρώτη φορά το 1983 από το υποκατάστημα της ΦΑΓΕ στην Ιταλία το οποίο αρχικά ονομαζόταν Ellenika. To 2004 η θυγατρική εταιρία της ΦΑΓΕ στην Ιταλία μετονομάζεται σε FAGE ITALIA.

Μετά την Αγγλία και την Ιταλία οι εξαγωγές εξαπλώθηκαν σε όλη την Ευρώπη αλλά και σε χώρες όπως η Ιαπωνία, η Κίνα, η Αυστραλία, το Χονγκ-Κονγκ και η Σιγκαπούρη. Τα προϊόντα της ΦΑΓΕ πωλούνται στα καλύτερα καταστήματα τροφίμων και είναι συνώνυμα της αγνότητας, μοναδικότητας και αυθεντικότητας.

Παράλληλα με τις εξαγωγές της ΦΑΓΕ στην Ευρώπη, το 1998 ξεκινούν και οι εξαγωγές στην Αμερική. Τον Ιούνιο του 2000 η ΦΑΓΕ ιδρύει την θυγατρική της FAGE U.S.A. Corp. με σκοπό την τοποθέτηση και την ανάπτυξη του TOTAL στην Αμερικάνικη αγορά. Η αυξανόμενη ζήτηση για το TOTAL οδηγεί τον Φεβρουάριο του 2005 στην ίδρυση της FAGE USA Dairy Industry Inc. με απώτερο σκοπό την δημιουργία μονάδας παραγωγής στη Νέα Υόρκη. Τον Απρίλιο του 2008 η ΦΑΓΕ ξεκινάει την λειτουργία ενός νέου εργοστασίου για την παραγωγή του TOTAL στις Η.Π.Α, επενδύοντας $100,000,000.
Η ΦΑΓΕ απολαμβάνει τον τίτλο του ηγέτη στην αγορά του γιαουρτιού στην Ελλάδα και το κεντρικό εργοστάσιό της είναι ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων στην Ευρώπη. Χάρη στις υψηλού επιπέδου τεχνικές μεθόδους η ΦΑΓΕ έχει δυνατότητα παραγωγής 500.000.000 κύπελλα ανά έτος, και έχει στη διάθεσή της αποθήκη-ψυγείο με χωρητικότητα 4000 παλετών, πλήρως εξοπλισμένο με συστήματα αυτοματισμού.
Σήμερα, πάνω από 90 χρόνια μετά, η ΦΑΓΕ παραμένει πιστή στο όραμά της: να είναι η γαλακτοκομική εταιρία η οποία εξακολουθεί να παράγει και να αναπτύσσει προϊόντα υψηλής ποιότητας ώστε να στηρίζει την ισορροπημένη διατροφή και τον υγιεινό τρόπο ζωής για τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.
Το TOTAL της ΦΑΓΕ αποτελεί τον «πρεσβευτή» της Ελληνικής Γαλακτοβιομηχανίας στο εξωτερικό μιας και εξάγεται σε 5 ηπείρους και το απολαμβάνουν καταναλωτές σε 29 χώρες σε όλο τον κόσμο και η ασυμβίβαστη αρχή των ιδρυτών της ΦΑΓΕ παραμένει ίδια: «Δεν θα φτιάχναμε ποτέ ένα προϊόν που δεν θα δίναμε στα παιδιά μας»!

ΣΗΜΕΙΑ-ΣΤΑΘΜΟΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΑΓΕ

1926: Γαλακτοπωλείο Αθανάσιου Φιλίππου, στην οδό Πατησίων 213

1954: Ξεκινά η οργάνωση του πρώτου δικτύου χονδρικής πώλησης γιαουρτιού και η δραστηριοποίηση στην οικογενειακή επιχείρηση του Ιωάννη Φιλίππου, Επίτιμου Προέδρου σήμερα της ΦΑΓΕ

1964: Ιδρύεται βιοτεχνία παραγωγής γιαουρτιού (και ειδών ζαχαροπλαστικής) στο Γαλάτσι από τους αδελφούς Ιωάννη και Κυριάκο Φιλίππου

1975: Μεταφορά της ΦΑΓΕ στο εργοστάσιο της Μεταμόρφωσης, όπου παράγεται το πρώτο ελληνικό τυποποιημένο και επώνυμο γιαούρτι, το Total

1983: Έναρξη εξαγωγών. Πρώτη χώρα, η Αγγλία

1991: Είσοδος στην κατηγορία των τυροκομικών

1993: Είσοδος στην κατηγορία του γάλακτος

2008: Έναρξη λειτουργίας του εργοστασίου παραγωγής γιαουρτιού στην Αμερική

Στην πρώτη photo>Ioannis Papageorgiou, President and Chief Operating Officer, Fage USA Dairy Industry
Στην δεύτερη photo>Ioannis Ravanis, executive vice president of manufacturing and operations for Fage USA
kourdistoportocali.com


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/1/13 12:33

    1 δολαριο στην αμερικη 1.50 ευρω στην ελλαδα μπραβο φαγε σε ευχαριστουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/1/13 22:28

    Να προσέχουν μηπως είναι τίποτα λιγμένα γιατί η ΦΑΓΕ αυτά τα συνηθίζει στους ιθαγενείς στην Ελλάδα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *