ροή ειδήσεων

Χαμόγελα αισιοδοξίας στη Ρόδο

Μπορεί εμείς να κάνουμε τα πάντα για να διώχνουμε τους τουρίστες από τη χώρα μας, εκείνοι όμως επιμένουν να έρχονται.
Η αισιοδοξία είναι διάχυτη στον ξενοδοχειακό κλάδο, όπως προκύπτει...
από τις προκρατήσεις και τη συμμετοχή τους σε διεθνείς εκθέσεις.

Ιδιαίτερα αισιόδοξοι για τη νέα τουριστική περίοδο είναι και οι ξενοδόχοι της Ρόδου. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Ματσίγκος, στην προχθεσινή συγκέντρωσή τους έδωσε έμφαση στην ποιότητα του τουρισμού στο νησί, με αναφορές στη συλλογική προσπάθεια που πρέπει να γίνει ώστε να επιτευχθεί ο κοινός σκοπός, που είναι «η υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών με την οποία θα καταφέρουμε την αύξηση στην εισροή τουριστών προς το νησί μας, με απώτερο σκοπό την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου».

Ο πρόεδρος ανακοίνωσε και την ίδρυση του διαδικτυακού portal κρατήσεων book2rhodes.com / booktorhodes.com, με την πρωτοβουλία και τη στήριξη του συλλόγου, σε συνεργασία με τη ροδίτικη εταιρεία SolutionX. Το portal είναι έτοιμο και ήδη εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα του Google, με μικρότερο κόστος προμήθειας από όλα τα άλλα διαδικτυακά κανάλια κρατήσεων.

Στη συνάντηση έγινε ακόμα η βράβευση των διατελεσάντων προέδρων της Ενωσης Ξενοδόχων Ρόδου, κ. Μαραβέλια, Καστελλοριζιού και Μηναΐδη, για την πολύχρονη προσφορά τους στο ροδιακό τουρισμό.

Οι συμμετέχοντες δεσμεύτηκαν για τη διοργάνωση ημερίδας σχετικά με την ποιότητα του τουρισμού, την οποία θα συνδιοργανώσουν όλοι οι τοπικοί φορείς και θα καθιερωθεί η πραγματοποίησή της κάθε χρόνο πριν από την έναρξη της σεζόν, ώστε ο τόπος να είναι έτοιμος για ποιοτικό τουρισμό. Τη διοργάνωση ανέλαβαν η αντιπεριφερειάρχης Ελ. Φτακλάκη, καθώς και ο δήμαρχος Στάθης Κουσουρνάς.

Υπενθυμίζεται ότι για το 2013 περίπου 1 εκατ. περισσότεροι τουρίστες απ' ό,τι πέρσι αναμένεται να επιλέξουν ως προορισμό τη χώρα μας.
enet


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *