ροή ειδήσεων

ΒΙΝΤΕΟ ΒΟΜΒΑ: ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΑΔΟΧΉ ΠΩΣ ΤΆΪΖΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!

Ιδού οι επέτειοι της κρίσης
Να πως καταστράφηκε η Ελλάδα μας.
Μνημόνευαν με ξένα κόλλυβα τόσα χρόνια.!!!
Δημόσια παραδοχή του τέως {μεγάλο δημάρχου} Αφαντενών...  Σάββα Διακοσταματίου πως έδινε αδρό χρήμα σε πολιτιστικούς συλλόγους πας φύσεως !!!!!
Μας ενοχλεί αφάνταστα μόνο και μόνο η ιδέα πως οι καταστροφείς της πατρίδας βρίσκονται ξανά σε ινία και σε καρέκλες εξουσίας, το ποιώ χαζό όμως είναι πώς ο Ροδιακός λαός ψήφισε την παράταξη ΠΑΣΟΚ και τον Κουσουρνά???
Και να η κατάντια τους... άβουλα πλάσματα που όχι για δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι κάνουν αλλά ούτε για φραπέ να μας φτιάχνουν δεν είναι άξιοι!!!
Δυστυχώς αλλά τώρα εξηγείτε η φράση ενός παλιού σοφού που είπε... τέτοιος λαός τέτοιοι και αυτοί που τον κυβερνούν, αλήθεια συμπατριώτες αξίζουμε να έχουμε τέτοιους πολιτικούς στα ινία ???.
Για εμάς το λάθος σε αυτά τα πολιτικά ανδροειδή βρίσκετε στην αγάπη που έχουν για την πατρίδα και πως αυτοί αντιλαμβάνονται την έννοια πατρίδα.
Το να λέμε είμαστε Έλληνες και να καυχόμαστε για τους σπουδαίους προγόνους μας δεν φτάνει αλλά και ούτε ακουμπά την έννοια Ελληνισμός, ο Ελληνισμός είναι το Α και το Ω για την διασώσει του έθνους μας για να ατενίσουμε με ασφάλεια στο αβέβαιο μέλλον που κάποιοι επιβουλεύτηκαν και επιβουλεύονται χρόνια πολλά ατέρμονα,είναι ριζική επαναφορά στης αξίες και αρετές που απλόχερα οι προγονοί μας άφησαν παρακαταθήκη -τέχνες διδασκαλίες ηρωισμό αρετές ρητά και αξίες - με λίγα λόγια το έθνος χρειάζεται σταδιακό επανελληνισμό σε όλα τα επίπεδα !!!
Προφανώς οι πολιτικοί και δημόσιοι εξουσιαστές να μην έχουν ιδέα περί Ελληνικού πνεύματος διότι ποτέ δεν την διδάχτηκαν και δεν εμπέδωσαν αυτήν την έννοια,,παρά μόνο αυτά τα ψευδεπίγραφα δόξα τον θεό -έχει ο θεός- και αύριο μέρα είναι-αν έχει ο θεός δουλειά έχει και μέρες!!!
Ήρθε η ώρα να αναλάβουν την Ελλάδα Έλληνες και όχι εβραιόδουλοι, Έλληνες με τόλμη και θάρρος δύναμη και αγάπη για το γένος, όχι άλλους προσκυνημένους ραγιάδες που το μόνο που τους νοιάζει είναι η τσέπη τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!! .... ΕΔΩ

eleusisdiagoridon

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/1/13 12:30

    Ορίστε τα κομματόσκυλα ,,σας δεν ντρεπεστε ρε ,,αίσχος /!!!ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/1/13 21:05

      Τον βλέπω και τρελλένομε. τι πρόσωπο θεέ μου, τι γοητεία ειναι αυτή. Θα έρθω στο γραφείο σου. η θέλεις να πάμε στο γκολφ με τη τζιπάρα σου. Πρόσεξε γιατί ο άντρας μου είναι ζηλιάρης, λάβε τα μέτρα σου. Το σήριαλ με το Σουλτάνο το παρακολουθείς?. Τέτοια ασφάλεια να μου παρέχεις. Μην ξαναφάς μπουνιές, και αλλοιωθεί το προσωπάκι σου, και ο δικός έχει μαύρη ζώνη. Έχεις χρήμα? θα περάσουμε τέλεια...Κι αυτός ο ήλιος θεέ μου στο κεφαλάκι σου,

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος6/1/13 12:58

    Η ώρα που θα ψαχνουννα βρουν τροπο να ΦΎΓΟΥΝ έρχεται
    ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/1/13 13:34

    Τωρα που παραδεχονται ακομη και οι πασοκοι τι κουμασια ψιφηζαν ειναι αργα το κακο ειναι οτι πληρωνουμε ολοι παντος αυτος ο διακοσταματιου ειναι μεγαλο λαμογιο πασοκος συνδηκαλιστης δημοσιος υπαλληλος Σαβας και Παναης φανταστητε νοοτροπια που κουβαλαει οι φαντενοι γνωριζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/1/13 14:15

    ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ,,ΓΙΑΥΤΟ ΕΛΕΓΧΑΤΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ,,,???ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/1/13 14:26

    Πασοκοι κοματοσκυλα πρασυνοφρουροι λαμογια αλητες ερχετε η ωρα που δεν θα μπορειτε να κυκλοφορησετε εισται για κρεμασμα θα πληρωσετε σλητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/1/13 14:47

    Δεν τα ξέραμε αυτά!!!!!!μπράβο Σάββα?!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6/1/13 14:55

    http://youtu.be/RA6TxfXZzCQ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος6/1/13 15:11

    γιατι βρε παιδια υπαρχει αθλητικο σωματειο ή πολιτιστικος που να μην εχει παρει λεφτα ή εξοπλισμους???? ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ.
    ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΟΣΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ.
    ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ, ΓΤ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΦΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΔΙΝΕ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/1/13 16:07

      ΑΜΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΑ. ΚΑΤΙ ΤΣΙΜΠΟΥΣΑΝ. ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος6/1/13 15:38

    Trabate twra malakes fantenoi,giayto o dromos eksw apo tou panagiwta einai san ta moutra sas...Anti na pane sto dhmarxeio na to spasete kai na ton kanete mayro ayton ton malaka,katheste kai ta ksynete sta kafeneia kai sta bar tou xwriou....Alla etsi eiste re oloi ekei,amyalos laos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος6/1/13 15:44

    ΠΟΙΟΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΣΑΒΒΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΙΟΠΟΊΗΣΑΝ ΚΙΟΛΑ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΓΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ. ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘΕ ΑΧΤΙΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΠΑΣΟΝ. ΑΠΛΗΣΤΙΑ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΨΕΜΑ, ΚΟΡΟΪΔΙΑ, ΑΡΠΑΡΚΤΙΑ, ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΙΑ, ΣΚΕΥΩΡΙΑ, ΜΑΣΣΑΡΙΑ,ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ, ΤΕΤΟΙΑ ΦΙΡΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΤΖΑΜΠΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ. ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΤΙΣ ΕΦΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΑΤΗΜΕΝΟ. ΕΓΩ ΣΑΒΒΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΩ, ΜΕ ΕΝΑ ΟΡΟ. ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΦΑΓΕ Η ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος6/1/13 16:32

    Οτι και να λεμε αυτοι εχουν κανει την μπαζα τους τα εχουν κονομηση εις βαρος ολων μας και συνεχιζουν να βρισκονται στην εξουσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος6/1/13 20:39

    giati den eipe to poso pou exei dwsei kai koitouse tin alli?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος6/1/13 20:55

    poia itan auti i ufistameni tou diakostamatiou?

    http://www.polispost.com/article/5168/salos-sti-rodo-epiase-sta-prasa-tin-syzygo-toy-me-ton-antidimarcho!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος6/1/13 21:28

    ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....
    ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΑΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ?
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ "ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΟΥΣ?
    ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ....
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΓΕΛΑΝΕ ΠΟΥ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος6/1/13 22:36

    ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΗΡΩΝΩΝΤΑΙ. ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ? . ΕΙΠΑΜΕ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΥΣΟΥΝ, ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ, ΜΟΝΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΦΥΣΟΥΝ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ ΧΩΡΙΣΕ. ΗΘΕΛΕ Ο ΧΑΖΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΥΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΒΗΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΠΕΤΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΟΣ. ΕΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/1/13 21:03

      Για ότι γράφετε εδώ, που υποστηρίζεται, η κατηγορείται, θα πω κάτι με πραγματικά γεγονότα
      Κάποιες "οικονομικές ενισχύσεις" δινόντουσαν κάποτε παράνομα στο Σωματείο της Φιλαρμονικής Δήμου Ροδίων, Και όταν λέμε ενισχύσεις δεν λέμε για ψιλολόγια. ομιλούμε για 18.000.000 η 20.000.000 εκατομμύρια δραχμές κάθε χρόνο. Αυτά τα χρήματα τα "έδιναν" να πληρώνουν μαύρα χρήματα στο Αρχιμουσικό, που για τέσσερα χρόνια έπερνε μαύρο αδήλωτο χρήμα, πλήρωναν επίσης μαύρο χρήμα σε διπλόθεσίτες μουσικούς, τα δε θύματα ήταν οι έκτακτοι μουσικοί που τους κοροϊδευαν ότι ήταν με ειδικές συμβάσεις και έπερναν κι αυτοί από τις δήθεν "οικονομικές ενισχύσεις" τα οποία ήταν από τις "δήθεν επιχορηγήσης" της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου προς το Δήμο Ρόδου. Που θέλω να καταλήξω. Από αυτά τα ποσά σχεδόν τα μισά που περίσσευαν κάθε χρόνο και άγνωστο, αυτά τα εκατομμύρια δεν ξέρουμε που πήγαιναν. Αποτέλεσμα αυτής της ιστορίας ήταν να κατηγορηθούν 3 Πρόεδροι του Σωματείου της Φιλαρμονικής και να πληρώσουν πρόστιμο της τάξεως των 75.000.00 ευρώ στη εφορία. Ο ΠΟΔΡ για την υπόθεση αυτή του επέβαλε το ΙΚΑ 190.000.00 ευρώ πρόστιμο για εισφοροδιαφυγή. Η υπόθεση αυτή είναι στη Δικαιοσύνη όμως οι 3 μουσικοί έχουν εμπλακή με δάνεια τα οποία πληρώνουν ακόμη. Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα Πρόεδρος του ΠΟΔΡ τότε ήταν ο Μανόλης Αντώνογλου επί Δημαρχίας Κυρίου Γιαννόπουλου. Υπ όψη, την υπόθεση αυτή την γνωρίζει και ο σημερινός Πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ. Αν είναι όπως αυτή η υπόθεση με τις οικονομικές ενισχύσεις μπορεί κάτι να υποκρίπτει αυτή η καταγγελία του αναγνώστη. Ένας συνταξιούχος της Φιλαρμονικής Δήμου Ροδίων.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/1/13 05:32

      ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος8/1/13 20:00

      9:03μμ Αυτοί που έπερναν το μαύρο χρήμα και δεν το δήλωναν πλήρωσαν πρόστιμο. Πολύ αμφιβάλω. Συνταξιούχε της Φιλαρμονικής εσύ μπορείς να απαντήσεις?.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος8/1/13 20:52

      ΧΑΔΙ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΗ ΠΟΥΔΡΑ, 17 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ. ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ. ΑΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΒΡΟΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΙΛΕ 8:00μμ. ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ, ΠΟΙΟ ΣΔΟΕ ΜΙΛΑΜΕ, Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΗ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΠΗΡΑΝΕ ΤΗΛ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ.

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος12/1/13 21:18

    Η ΛΑΜΟΓΙΑ Η ΣΑΠΙΛΑ Η ΑΡΠΑΧΤΗ Σ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΤΣΙ. ΟΠΟΙΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *