ροή ειδήσεων

«Μεγάλη Αλβανία», το σχέδιο των ΗΠΑ κατά της Ορθοδοξίας στα Βαλκάνια

Ο γεωπολιτικός αναλυτής για την Ευρασία, Alexandre Latsa, σε ένα άρθρο του που δημοσιεύτηκε σήμερα υποστηρίζει ότι η δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας» είναι ένα σχέδιο των ΗΠΑ για να βλάψει... τα συμφέροντα της Σερβίας και της Ρωσίας, καθώς και του Ορθόδοξου κόσμου γενικότερα.
Ο Latsa υποστηρίζει ότι οι ΗΠΑ εκμεταλλεύτηκαν την στιγμή αδυναμίας της Ρωσίας για να επιτεθούν στην Σερβία ενώ τονίζει πως τώρα αυτές οι δύο χώρες έρχονται και πάλι πιο κοντά.
Μεταξύ άλλων στο άρθρο του τονίζει πως η δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας», θα βάλει φωτιά στα Βαλκάνια, φωτιά η οποία θα φέρει αποδυνάμωση της Ευρώπης και θα αποσταθεροποιήσει χώρες με ορθόδοξο πληθυσμό όπως τα Σκόπια, η Ελλάδα, το Μαυροβούνιο και η Σερβία.

«Η Σταυροφορία κατά του κομμουνιστικού κόσμου μετατράπηκε σε μια σταυροφορία ενάντια στον ορθόδοξο κόσμο» αναφέρει χαρακτηριστικά στο άρθρο του.


Ο Alexandre Latsa είναι Γάλλος που ζει και εργάζεται ως σύμβουλος στη Μόσχα

Aftonomi.gr

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/1/13 13:00

    Ρε ξεφτίλα και οι Σκοπιανοί Ορθόδοξοι είναι!!!!! Ου ρε!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/1/13 14:16

    ΟΘ ΑΜΕΡΙΚΆΝΟΙ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ ΌΤΙ ΘΑ ΠΆΡΟΥΝ ΜΕΓΆΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΏΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΟΑΛΒΑΝΟΥΣ;; ω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/1/13 14:22

    γίδιααααααα μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/1/13 15:21

    Εσυ ανωνυμε που εγραψες το μηνυμα στις 1:00 μ.μ., οντως στη F.Y.R.O.M εχει και Ορθοδοξους, αλλα εχει και μιναρεδες, εχει και Αλβανους, εχει και μουσουλαμανους, μαθε πρωτα απο τι αποτελειται ο πληθυσμος της F.Y.R.O.M,και μετα να εκφραζεις την γνωμη σου... και μαθε να μην βριζεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ορθόδοξοι είναι οι βούλγαροι και οι ρουμανοι.αλλά αυτό με τη μεγάλη αλβανία δεν είναι παραμύθι.πρέπει να σηκώσουμε γροθιά όπως και οι σερβοι πριν μας κάνουν καμία αναγνώριση αλβανικής μειονότητας σε στυλ κόσοβο και τρέχουμε μετά για εκατό χρόνια να αποδείξουμε ελληνικότητα.μαχαίρι τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/1/13 19:12

    ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΤΟΥΣ. ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΑΣ ΛΕΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΕΟΜΑΣΩΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΑΚΕΡΟ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΗ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΠΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡ8ΟΔΟΚΣΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΡΑ ΠΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΗ ΕΙΔΥΣΗ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΕΝ 8Α ΜΗΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΑΒΡΩΜΕΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΤΑΝΕ ΑΛΛΑ 8Α ΑΝΑΚΑΤΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ 7Α ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΡΑΒΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΠΣΟΥΝ. 8Α ΔΟΣΟΥΜΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΑΓΟΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ 8Α ΗΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/1/13 20:53

    Ακόμη και το κομμουνιστικό καθεστώς αυτοί οι ίδιοι το επινοήθηκαν και το επέβαλαν ,όπως τώρα με την παγκοσμιοποίηση που προσπαθούν να μας επιβάλλουν με το ζόρι,καταστρέφοντας τα κράτη-έθνη.Δεν είναι τυχαίο,ότι στις ορθόδοξες χώρες όπου επικρατούσε ο κομμουνισμός,η θρησκεία απαγορευόταν και καταδιωκόταν με μένος και μίσος,ενώ ήταν πολύ πιό χαλαροί στις καθολικές χώρες.Είναι τόσο αλήτες οι Αμερικάνοι,που όχι μόνο υποστηρίζουν όλες τις απολίτιστες και βάρβαρες χώρες,αλλά τις στρέφουν και εναντίον μας.Είναι το ίδιο αιμοσταγείς και τα σκατά πάνε με τα σκατά.Εναν μάγκα πολιτικό χρειαζόμαστε,τίποτα άλλο,γιά να τους τα δείξει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/1/13 22:08

    Οι Αμερικανοί δεν είναι βλάκες να υποστηρίζουν πάντα μόνο μια μεριά, πάνε όπου έχουν συμφέρον. Τό ίδιο θα πρέπε να κάνουμε και μείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος6/1/13 05:23

    edo re de pate na dioksete tous tsigkanous Apo to karakonero kai tha ta valete me olokliri tin alvania k tin ameriki?ti malakes pou eiste re telika to pezete poli magkes sto pc

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *