ροή ειδήσεων

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του μαιευτήρα που έφερε στον κόσμο το άτυχο βρέφος από τη Λέρο!

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο ο θάνατος του 34 ημερών βρέφους από τη Λέρο. Ο μαιευτήρας - γυναικολόγος Νίκος Μονοκάνδηλος, που έφερε...
το μωρό στον κόσμο, στα μέσα του Δεκεμβρίου, δίνει μια εικόνα με ανατριχιαστιές λεπτομερειες, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Η Ελλάδα αύριο».

Την 24χρονη μητέρα περιγράφει ως ιδιόρρυθμο άνθρωπο και σε πλήρη σύγχιση και αποκαλύπτει ότι όταν πήγε σε εκείνον του είπε ότι ήταν πέντε μηνών ενώ στην πραγματικότητα ήταν εννέα. Λέει:

«Δεν παρακολουθούσα εγώ την εγκυμοσύνη της κοπέλας. Ήρθε ξαφνικά μια μέρα τον περασμένο Δεκέμβριο στο νοσοκομείο, λέγοντας ότι πονάει. Την ρώτησα πόσο μηνών είναι και ισχυρίστηκε ότι είναι πέντε και ότι της έχουν δώσει ημερομηνία τοκετού τον Απρίλιο».

Συνεχίζει τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις: «Της έκανα ένα υπέρηχο και διαπίστωσα ότι ήταν εννέα μηνών! Όχι μόνο δεν ταίριαζαν καθόλου οι ημερομηνίες, αλλά είχαν και μεγάλη απόκλιση. Ήταν αδύνατο να ήταν πέντε μηνών. Στην συνέχεια την εξέτασα και είχε διαστολή. Γεννούσε εκείνη τη ώρα δηλαδή».

Ο γιατρός επέλεξε να της κάνει καισαρική, γιατί το παιδί ερχόταν ανάποδα.

«Κόψτε μου το γάλα»

Όλα εξελίχθηκαν ομαλά, όπως θυμάται ο ίδιος, και τέσσερις μέρες αργότερα, μητέρα και παιδί πήραν εξιτήριο. Ωστόσο, το… ασυνήθιστο αίτημα της 24χρονης, ήταν μια ακόμη έκπληξη για τον γυναικολόγο.

«Αμέσως μετά την γέννα, ζήτησε να της κόψουμε το γάλα. Όταν την ρωτήσαμε γιατί θέλει να το κάνει αυτό, μας απάντησε ότι ούτε εκείνη θήλασε από τη μητέρα της και δεν έπαθε τίποτα και άρα δεν θέλει να θηλάσει το μωρό. Υποχρεωθήκαμε και της δώσαμε την φαρμακευτική αγωγή», αποκαλύπτει στην «Ε» ο κ. Μονοκάνδηλος, αντικρούοντας τον ισχυρισμό της νεαρής πως γέννησε πρόωρα και γι’ αυτό δεν είχε γάλα.

Εγκατάλειψη

Συγκρατημένος στους χαρακτηρισμούς του, ο κ. Μονοκάνδηλος, περιορίστηκε σε μια λέξη: «Και οι δύο, η μητέρα και ο νεαρός, μου φάνηκαν… ιδιόρρυθμοι. Δεν είμαι ειδικός για να σχολιάσω την ψυχολογική ή νοητική τους κατάσταση. Ξέρω μόνο πως πολλές μητέρες με χαμηλό iq κάνουν παιδιά και τα φροντίζουν στην εντέλεια, γιατί λειτουργεί το μητρικό ένστικτο. Σε αυτή την περίπτωση, δεν ξέρω τι συνέβη. Όταν έφερε το μωρό στο νοσοκομείο το είδα μισοπεθαμένο. Η θερμοκρασία του ήταν 32 βαθμοί.

Δεν πρέπει να το άλλαζε καθόλου, το δέρμα του ήταν σκισμένο, είχε πληγές με πύον στους μηρούς, στο σημείο που ακουμπάει η πάνα. Είχε μολυνθεί. Ο παιδίατρος που ήταν ο πρώτος που το είδε μου είπε ότι το μωρό βρωμούσε ούρα. Φαινόταν τελείως εγκαταλελειμμένο».

Πηγή: Η Ελλάδα αύριο


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος24/1/13 23:45

    ελπίζω να πεθάνει και αυτή με τον ίδιο τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/1/13 00:20

    mazi kai o malakas pou tin eixe . koproskila mas ragisate ti kardeia athlioi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/1/13 01:28

    ai sto diaolo zwa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/1/13 06:11

    και εγω εχω στεναχωρηθει τοσο πολυ με το αγγελουδι , τι αδικο θεε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/1/13 08:27

    ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΑΛΑΙΠΟΡΟΥΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΤΙΡΩΘΕΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΝΟΥΧΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗ ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/1/13 14:41

    Κρεμάλα και στη μάνα και στον πατέρα!Η Θεία δίκη θα αργήσει...καλύτερα να πέσουν στο γκρεμό από μόνοι τους να γλυτώσει και η κοινωνία μας από τέτοια παράσιτα. ΘΑΝΑΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *