ροή ειδήσεων

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ κ. ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

"Μήπως θα έπρεπε να εξετάσετε την πιθανότητα χρήσης της θέσης σας ούτως ώστε ΕΣΕΙΣ να ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ την άμεση σύλληψη του Ευαγγέλου Βενιζέλου του Βασιλείου, βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ., με την κατηγορία της από δόλο και πρόθεση έκθεσης κρατικών απορρήτων...
σε κίνδυνο και την πρόθεση και ομολογία τέλεσης προπαρασκευαστικών ενεργείων για ανατροπή του πολιτεύματος το οποίο θα προκύψει από νόμιμες εκλογές";

Παντελής Γιαμαρέλλος
Παραλία Μαρκοπούλου Ωρωπού 862
19015, Ωρωπός ΑΤΤΙΚΗ

Ωρωπός 19 Ιανουαρίου 2013

Προς τον αξιότιμο Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Σύμφωνα με το άρθρο 33 του Ελληνικού Συντάγματος ο όρκος τον οποίο δώσατε όταν αναλάβατε την άσκηση των καθηκόντων σας έχει ως ακολούθως:
«Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να φυλάσσω το Σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση, να υπερασπίζω την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Χώρας, να προστατεύω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων και να υπηρετώ το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού Λαού».

Από τα ανωτέρω συνάγεται ότι μέλημα και υποχρέωσή σας είναι η υπεράσπιση του Συντάγματος και των νόμων όπως και η υπεράσπιση της εθνικής ανεξαρτησίας και της ακεραιότητας της χώρας....

Μάλιστα συμπληρωματικά το άρθρο 45 σας ορίζει ως αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας αναγνωρίζοντας την θέση σας ως υπερασπιστού της Χώρας.

Παράλληλα το άρθρο 30 σας ορίζει και ως ρυθμιστή του Πολιτεύματος.

Τέλος σύμφωνα με το άρθρο 49 παρ. 1 του Συντάγματος ορίζεται για τις ευθύνες σας ότι:
«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν ευθύνεται οπωσδήποτε για πράξεις που έχει ενεργήσει κατά την άσκηση των καθηκόντων του, παρά μόνο για έσχατη προδοσία ή παραβίαση, με πρόθεση, του Συντάγματος»

Από τα πιό πάνω συνάγεται ότι ως ρυθμιστής του Πολιτεύματος, ορισμένος από το Σύνταγμα φύλακας αυτού αλλά και υπερασπιστής της ακεραιότητας της Χώρας έχετε, ως ο Πρώτος εκ των Ελλήνων πολιτών και Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας, άμεση υποχρέωση και καθήκον να ζητάτε ΑΜΕΣΑ την παραδειγματική τιμωρία όσων για οποιονδήποτε λόγο ομολογούν ότι θέτουν την Κρατική Ασφάλεια σε κίνδυνο και επίσης ομολογούν ότι σχεδιάζουν να στραφούν κατά του Πολιτεύματος εμπλέκοντας σύμφωνα με τις δηλώσεις τους και τις Ενοπλες Δυνάμεις. Είναι δε αυτονόητο ότι ακόμη και εσάς σας δεσμεύει το άρθρο 232 παρ. 1 του Ποινικού Κώδικα σύμφωνα με το οποίο:
«Όποιος, ενώ έμαθε με τρόπο αξιόπιστο ότι μελετάται κακούργημα ή ότι άρχισε ήδη η εκτέλεσή του, και σε χρόνο τέτοιον ώστε να μπορεί ακόμα να προληφθεί η τέλεση ή το αποτέλεσμά του παραλείπει να το αναγγείλει εγκαίρως στην αρχή τιμωρείται, αν το κακούργημα τελέστηκε ή έγινε απόπειρά του, με φυλάκιση μέχρι τριών ετών, ανεξάρτητα αν ο δράστης τιμωρηθεί.»

Σαν απλός Ελληνας πολίτης λοιπόν ο οποίος τρέφει τον απόλυτο σεβασμό προς το αξίωμα το οποίο κατέχετε πιστεύω ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει όχι μόνον να είναι άξιος για αυτό , πράγμα για το οποίο ο υπογράφων δεν μπορεί να αμφιβάλλει με την επιστολή του αυτή για το πρόσωπό σας και φυσικά και δεν αμφιβάλλει για τον ίδιο τον θεσμό που εκπροσωπείτε, αλλά και να δείχνει άξιος, παραφράζοντας την ρήση για την τιμιότητα της συζύγου του Καίσαρος.



Για αυτό λοιπόν, σεβαστέ και αξιότιμε Πρόεδρε της Δημοκρατίας σας ερωτώ μήπως θα έπρεπε να εξετάσετε την πιθανότητα χρήσης της θέσης σας ούτως ώστε ΕΣΕΙΣ να ενεργοποιήσετε Δημοσίους «λειτουργούς» της Κυβερνήσεως, της Ελληνικής Δικαιοσύνης και της Ελληνικής Αστυνομίας που πιθανόν υποκύπτοντας στην μικρότητα των συμφερόντων τους ή σε διαταγές ανωτέρων τους αδρανούν όσον αφορά και τις δικές τους πασίδηλες υποχρεώσεις και να ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ την άμεση σύλληψη του Ευαγγέλου Βενιζέλου του Βασιλείου, βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. γνωστής ανά 24ωρο διευθύνσεως, με την κατηγορία της από δόλο και πρόθεση έκθεσης κρατικών απορρήτων σε κίνδυνο και την πρόθεση και ομολογία τέλεσης προπαρασκευαστικών ενεργείων για ανατροπή του πολιτεύματος το οποίο θα προκύψει από νόμιμες εκλογές καθώς και για όποια άλλη πλημμεληματικού ή κακουργηματικού χαρακτήρα πράξη οι δηλώσεις του στις Βουλή στις 17 Ιανουαρίου 2013 φανερώνουν ότι ετέλεσε ή προτίθεται να τελέσει.
Γιατί ακόμη και αν αστειευόταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος η Βουλή των Ελλήνων δεν είναι παιδική χαρά για να αστειεύεται ενώπιον της Ολομελείας της και ιδίως με θέματα άκρως απορρήτων που αφορούν την Κρατική Ασφάλεια, να φανερώνει την θέση όπου αυτά πιθανόν να ευρίσκονται αλλά και να απειλεί με ανατροπή έστω και επομένης Κυβερνήσεως και ιδίως υπονοώντας σαφέστατα ότι θα υπάρξει για αυτό και εμπλοκή του Στρατεύματος.
Τέτοιου είδους «αστεία» δυστυχώς ακόμη και ο νομοθέτης έχει προβλέψει ότι έχουν ποινικές συνέπειες και αυτές επιβάλλεται να αποδοθούν εν προκειμένω αξιοσέβαστε κύριε Πρόεδρε, όπως σίγουρα θα συμφωνείτε και εσείς.

Στο παρελθόν κύριε Πρόεδρε ενέργειές σας ή η μη ενεργοποίησή σας ή αντίδρασή σας σε διάφορα που συνέβησαν στην Ελλάδα ΜΑΣ, προκάλεσε και συνεχίζει να προκαλεί απορείες και έως και οργή σε μεγάλο μέρος των Ελλήνων πολιτών. Ολοι μας όμως έχουμε πίστη και αγάπη όπως και σεβασμό στον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Σας καλώ λοιπόν να υπερασπισθείτε τον θεσμό αυτό και σαν Πρώτος Πολίτης της Ελλάδος να προστατεύσετε όσα έχετε ορκισθεί ενώπιον του Θεού να προστατεύετε οδηγώντας με το κύρος σας τον Ευάγγελο Βενιζέλο ενώπιον της Δικαιοσύνης για να λογοδοτήσει για τις ενέργειες που ο ίδιος αβίαστα και μάλιστα υπερηφανευόμενος ομολόγησε ενώπιον της Ολομελείας της Βουλής των Ελλήνων θέτοντας έτσι σε κίνδυνο την Ασφάλεια του Κράτους μας σε επίπεδο Εθνικής Αμύνης αλλά και απροκάλυπτα δηλώνοντας ότι η Λαϊκή κυριαρχία για εκείνον όχι μόνον δεν είναι σεβαστή αλλά προτίθεται να την ανατρέψει άμεσα και πραξικοπηματικά αν η απόφασή του Ελληνικού Λαού δεν συνάδει με την δική του.

Θα ήθελα να σας γνωρίσω ότι ήδη από την επομένη ημέρα των δηλώσεων του προσώπου στο οποίο αναφερθήκαμε πιό πάνω, δύο συμπολίτες σας, ο κ. Δημήτρης Αντωνίου και ο υπογράφων έχουμε μηνύσει τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο για όσα ανέφερε ενώπιον της Βουλής και για όσα οι αρμόδιοι Εισαγγελείς αλλά και εσείς σίγουρα γνωρίζετε. Θα είναι ύψιστη τιμή μας αν αυτή την φορά που φανερά και πασίδηλα πλέον το άτομο αυτό παρανομεί σας βρούμε ως σύμμαχό μας και όχι ως αντίπαλο ή αδιάφορο παρατηρητή ο οποίος υπογράφει, έστω και αναγκαστικά, νομοθετήματα ακόμη και από το Βερολίνο.

Περιμένουμε την ανταπόκρισή σας στον ίδιο τον όρκο σας αλλά και στις απλές υποχρεώσεις σας και προς τον Ποινικό Κώδικα.

Φυσικά, αν προσωπικά πιστεύετε ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν απειλεί αυτή την στιγμή την Κρατική Ασφάλεια με την δηλωθείσα από αυτόν παράνομη κατοχή στρατιωτικών απορρήτων και την διαφήμιση ακόμη και του πού τα έχει αποθηκεύσει αλλα και αν πιστεύετε ότι δεν προτίθεται να κάνει ίσως χρήση των στρατιωτικών απορρήτων για την βιαία ανατροπή πιθανής επομένης Κυβερνήσεως η γνώμη σας θα είναι σεβαστή από όλους μας αλλά σας παρακαλούμε διαφωτίστε μας για τους λόγους που αυτά είναι πιστευτά από εσάς.
Ισως ο Ευάγγελος Βενιζέλος να είναι προσωπικός σας γνωστός και φίλος μετά τα τόσα χρόνια κοινής πορείας σας στα πολιτικά πράγματα. Αυτό όμως αξιοσέβαστε κύριε Πρόεδρε αρκεί για να δικαιολογήσετε ομολογίες τέτοιων πράξεων που αποτελούν σαφείς και παρόντες κινδύνους σε όσα έχετε ορκισθεί να προστατεύετε και να φυλάσσετε ακόμη και με την ζωή σας?

Με τιμή και με απόλυτο σεβασμό στον θεσμό που εκπροσωπείτε.

Παντελής Γιαμαρέλλος

attikanea

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/1/13 05:54

    Συγγνωμη αλλα που τα λες ολα αυτα???στον εβραιο τουρκοσπορο???τοσο αναπληροφορητοι είστε ποια??ξυπνατε σας παρακαλω και μην απευθύνεστε σε ενθελληνες..χανετε τον χρονο σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/1/13 11:37

    ΧΑΧΑΧΑ ρε σε προδότη μιλάς....Δε θυμάσαι του του έσουρε ο απλός λαος στις παρελάσεις? Προδότης και κωλόγερος είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/1/13 11:55

    Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι αγαπητε μου.Μην το ξεχνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/1/13 19:47

    Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει. Μιλάς σε μαριονέτες αγαπητέ αρθρογράφε. Μόνο άνδρες σαν τον Ολαφουρ Ράγκναρ Γκρίμπσον (Πρόεδρος Δημοκρατίας της Ισλανδίας) είχε το ανάστημα να επέμβει και να ζητήσει δημοψήφισμα. Εμείς που ανακαλύψαμε την Δημοκρατία απλώς την δώσαμε σε άλλους και δεν κρατήσαμε τίποτα για μας. ΚΑΙ μην ξεχνάς, όπως είπε και ο Μολιέρος, "ο κάθε λαός είναι άξιος των ηγετών του". Λαμόγια είμαστε, λαμόγια εκλέγουμε να μας κυβερνούν. Μετά από τόσα σκάνδαλα που ενέχετο το κόμμα που ανήκε τότε, το επιλέξαμε για ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!! και εις ανώτερα με υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *