Το σκάφος λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και μηχανικής βλάβης είχε αρχίσει να βυθίζεται, όμως το ναυαγοσωστικό του λιμενικού που έκανε περιπολία στην περιοχή είδε τους αλλοδαπούς τους οποίους και περισυνέλεξε λίγη ώρα πριν βυθιστεί το σκάφος.
Οι 11 αλλοδαποί, είναι καλά στην υγεία τους, ενώ προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου.
pelop.gr
Parapona-Rodou
Προσπαθούσαν να περάσουν στην Ελλάδα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΝα ευχαριστήσουμε λοιπόν τους άνδρες του λιμενικού που τους βοήθησαν να ολοκληρώσουν με επιτυχία την προσπάθειά τους.
Ψσσστ παλικάρι, ψυχές έχουν και αυτοί, εσύ θα τους άφηνες να πνιγούν? Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Να σκεφτόμαστε λίγο προτού σχολιάσουμε.
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ ΤΡΑΓΩΔΊΑ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΗΜΑΤΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ
ΑπάντησηΔιαγραφήΘα έπρεπε να είχαν άλλη μία λέμβο το λιμενικό,να τους εστελνε πίσω. Πλάκα κάνω,αλλά πρέπει να είμαστε και πολύ μ------ς που δεν εχουμε βρει ακομα μια λυση σε αυτο. Χρόνια τώρα κρατάει αυτη η κατάσταση, περνάνε οι λαθρομετανάστες με τις ευλογίες της μογγόλικης τουρκίας και η χωρα μας τους δεχεται λες και δεν της φτανουν τοσα προβλήματα που εχει.
ΑπάντησηΔιαγραφή