ροή ειδήσεων

Αναβρασμός: Κλείνουν τους δρόμους από αύριο τα τρακτέρ


Μετά τα προβλήματα στις μετακινήσεις στους δρόμους της πρωτεύουσας από τις απεργίες των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, τώρα έρχονται και τα μπλόκα των αγροτών στις εθνικές οδούς.
Αποφασισμένοι να «παραλύσουν» όλη τη χώρα εμφανίζονται οι αγρότες...
 μετά την μακρά συνεδρίαση του Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου του κλάδου στον Πλαταμώνα, Πιερίας, που έληξε πριν από λίγη ώρα.

Ο αντιπρόεδρος της Αυθόρμητης Κίνησης Αγροτών Νομού Ημαθίας, Κώστας Λιλιόπουλος ανέφερε πως στη συνάντηση έλαβαν μέρος εκπρόσωποι των αγροτών απ΄ όλη την Ελλάδα, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη.

«Υπάρχει μεγάλος αναβρασμός. Η προσέλευση στη σημερινή μας συνάντηση, όπου αποφασίστηκε ότι αύριο βγαίνουν όλα τα τρακτέρ έξω, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Θα γίνει πολύ μεγάλη κινητοποίηση», δήλωσε ο κ.Λιλιόπουλος.

Η μεγάλη αυτή κινητοποίηση συναρτάται από τις συναντήσεις που θα έχουν από αύριο. Συγκεκριμένα έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με τον Αλέξη Τσίπρα, τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη, ενώ θα γίνουν συναντήσεις στα υπουργεία Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης.

«Το αν θα φύγουν τα τρακτέρ από τους δρόμους, θα εξαρτηθεί από τις συναντήσεις που έχουν οριστεί με πολιτικούς αρχηγούς και υπουργούς. Αν δεν είναι ικανοποιητικό το αποτέλεσμα, κλείνουμε τους δρόμους επ΄ αόριστον. Θα είμαστε παντού, στις εθνικές οδούς, στα λιμάνια, στα αεροδρόμια, στα τελωνεία, στα βόρεια σύνορα. Είναι θέμα της κυβέρνησης κατά πόσο θα ικανοποιήσει τα αιτήματά μας. Εάν οι συναντήσεις αποβούν άκαρπες δεν θα περάσει κουνούπι», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λιλιόπουλος.

Τα κύρια αιτήματα των αγροτών αφορούν στο πετρέλαιο, στο κόστος παραγωγής, στον ΦΠΑ και στο φορολογικό, «που είναι ίσως και η μεγαλύτερη παγίδα».
newsbomb.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/1/13 22:06

    καθε χρονο ιδια εποχη !! τελος γεναρη !!κρυα εχει , εχουμε σπειρει εχουμε κλαδεψει τα αμπελια , δεν κλεινουμε και κανενα δρομο παρα να ειμαστε στα καφενεια !! σας πειραμε ειδηση και εσας κολολαμογια αγροτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/1/13 23:41

    Για τις παρανομες επιδοτησεις ,ουτε κουβεντα.Λαμογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/1/13 00:11

    Apeuthinomai stoys 10:06 kai 11:41 pos den megalosame oloi me to eukolo xrima kai auto den einai allo apo ton tourismo!!! Min milate loipon eseis gia epidotiseis kai kololamogia. Na zeisete prota se mia oikogeneia agroton kai meta tha katalavete an exoune dikio i adiko.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/1/13 09:45

      Εμεις ιδρωνουμε για να βγαλουμε τον μισθο μας(οποτε τον παρουμε).Δεν στελνουμε τους αλβανους με τα τρακτερ να κανουν τις δουλειες μας.Δεν δηλωνουμε 5 φορες το χωραφι μας για επιδοτηση.Για οτι σας παει στραβα θελετε επιδοτηση.Ποιοι ειστε ρε?Απο τον θεο να τα ζητησετε αν σας χαλασε τη σοδεια.Εγω θα σου πληρωσω αλητη αν δεν εβγαλες καλη σοδεια?Ηρθες εσυ να μου πληρωσεις μεροκαματο οταν δεν εχω δουλεια?Τολμηστε να κλεισετε τους δρομους.Αυτη τη φορα θα σας τα καψουμε ολα τα τρακτερ μαζι με τους αλβανους που αφηνετε να σας τα φυλανε οταν εσεις τη βγαζετε στα καφενεια.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος28/1/13 00:19

    ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ γιατί άλλοι κλάνουν απλά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/1/13 08:53

    ασε ρε 12.11 , εμενα πλημηρησε το μαγαζι μου το 11 και πηρα απο τα 3 το πιο μακρι . ο αγροτης ριχνει χαλαζι και των πληρωνουν αποζημιωση ριχνει χιονι παλι αποζημιωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος28/1/13 12:52

    Α,μαλιστα.Ο τουρισμος ειναι ευκολο χρημα.Και εγω που ασχολουμαι με τον τουρισμο γιατι δεν το καταλαβα?Με δικια μου επιχειρηση μαλιστα.Οταν ενα πρακτορειο φαλιριζει η δεν πληρωνει,στα αρχιδια του κρατους.Οι φοροι πληρωνονται κανονικα.Οταν χαλασει η σοδεια,παρτε επιδοτησεις.Πιο ειναι το ευκολο χρημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *