ροή ειδήσεων

ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΚΟΝΕΡΟ

Όποιος δεν ζει στην περιοχή δεν μπορεί να καταλάβει τι γίνεται!
Ευελπιστούμε επιτέλους οι τοπικές αρχές ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ μόλις τελειώσουν οι γιορτές και αυτό που άρχισαν, να το τελειώσουν επιτυχώς, γκρεμίζοντας και τα υπόλοιπα παραπήγματα στο Καρακόνερο... ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΧΤΙΣΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 20 ΜΕΡΕΣ . ! για να μην καταλήξει η υπόθεση σε φιάσκο .! Διότι εν τω μεταξύ, εκμεταλευόμενοι οι Τσιγγάνοι, το νεκρό διάστημα των εορτών έχουν ΗΔΗ ΧΤΙΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΕΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΛΙΜΑΝΙ .. ( Μερικοί μάλιστα είναι και απέναντι από το λιμάνι μέσα στα δέντρα στο σημείο ανάμεσα στις δύο λεωφόρους ) .Και μάλιστα συνεχίζουν τα ίδια και χειρότερα .διότι δεν πρόκειται για φυσιολογικούς ανθρώπους . κοροϊδεύουν τις αρχές και δεν σέβονται με κανέναν τρόπο τους κατοίκους της περιοχής . Επαναλαμβάνω, πως όποιος δεν ζεί στην περιοχή δεν μπορεί να καταλάβει .. Δεν είναι μόνο ο καπνός από καμένα μέταλλα και πλαστικά που τις προηγούμενες μέρες, πολλές φορές ήταν αποπνικτικός.. δεν είναι μόνο το ότι μόλις πέσει το σκοτάδι φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε πεζοί στην περιοχή . Ένα από τα πιο <<βασανιστικά >> μαρτύρια στα οποία μας υποβάλλουν, είναι το ότι είτε ημέρα είναι είτε νύχτα, λές και το κάνουν επίτηδες, βάζουν ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ .. Μην αφήνοντας σε ησυχία κανέναν. ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΑΝΩ - ΚΑΤΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΤΕΡΜΑ . Ή το κάνουν επίτηδες ή απλά δεν λογαριάζουν αν ζουν άλλοι άνθρωποι .

Έλεος πια κύριοι υπεύθυνοι. Έλεος . Στο κάτω κάτω της γραφής εμείς είμαστε οι νομοταγείς πολίτες ! οι φορολογούμενοι ! .. Έχουμε κάθε δικαίωμα να ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να επιβληθεί η τάξη στην περιοχή ! και αυτή θα επιβληθεί μόνο όταν διωχθούν με καλό τρόπο ή με άσχημο ! .. Όσο κάνετε πίσω στις απαιτήσεις και τις απειλές τους τόσο αυτοί αποθρασύνονται ! ...

Τις προάλλες μετά την πρώτη κατεδάφιση, πήγε ο βασιλιάς τους στον Δήμαρχο και ''παρακαλούσε'' ''απειλώντας'' . Μιλούσε τόσο επικριτικά για τις αρχές και τόσο πονόψυχα για τους <<ομοφύλους>> του, τον άκουγα στο ραδιόφωνο και νόμισα πως μιλούσε για . άλλους ανθρώπους !! Μιλούσε με παράπονο. ότι είναι και αυτοί άνθρωποι φτωχοί που έχουν δικαίωμα να έχουν το χώρο.ότι είναι και αυτοί πολίτες που πάνε στρατό .. Δεν ξέρω αν μας δουλεύει όλους ή αν υποτιμάει την νοημοσύνη μας . Διότι, εγώ που είμαι πολίτης, πληρώνω το ρεύμα, την εφορία τα. Χαράτσια.. μήπως εκείνοι πληρώνουν τέτοια ;; ! Εγώ που είμαι πολίτης εάν θέλω να μείνω σε ένα μέρος νοικιάζω, πληρώνοντας για την κατοικία, δεν πάω να κάνω κατάληψη σε ένα ξένο μέρος και χωρίς να ρωτήσω κανένα χτίζω οικισμό ! . λες και πρόκειται για βαρβάρους 500 χρόνια πριν !

Εγώ που είμαι πολίτης, γνωρίζω πως ζώντας ανάμεσα σε ανθρώπους, η ελευθερία μου τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου . και έτσι, ούτε βάζω τέρμα τα μεγάφωνα, του σπιτιού μου επειδή έτσι μ'αρέσει . Ούτε αρπάζω ότι μου είναι χρήσιμο από την διπλανή αποθήκη επειδή. απλά το θέλω ! . Ούτε κάνω διάρρηξη στο απέναντι σπίτι επειδή απλά . μπορώ ! ...

Πρέπει οι αρχές να εξηγήσουν στους ίδιους και τον βασιλιά τους, ότι όταν κάποιος άνθρωπος, είναι πολίτης με δικαιώματα, πρέπει και να τηρεί τις υποχρεώσεις που έχει ο κάθε πολίτης..! . Αλλά και πιο απλά, όταν κάποιος καλεί τον εαυτό του ''Άνθρωπο'' που θέλει να έχει τον σεβασμό από τον άλλο, υπάρχουν κάποιες ανθρώπινες υποχρεώσεις που πρέπει να τηρεί και ο ίδιος.... σεβόμενος τον συνάνθρωπό του ! Δεν μπορεί να συμπεριφέρεται σαν βάρβαρος στην ζούγκλα και να λέει : << άνθρωποι είμαστε και εμείς . αφήστε μας να κάνουμε ότι θέλουμε.. αφήστε μας να σας κλέβουμε, σας ληστεύουμε, να σας καταπιέζουμε να σας κόβουμε τον ύπνο. ! να αρπάζουμε ότι θέλουμε. και να μην δίνουμε λογαριασμό σε καμία αρχή . διότι είμαστε άνθρωποι και εμείς .. ! >> Ζήτω η τρέλα που πουλάνε !

Το μόνο λογικό που μας απομένει, είναι οι διορισμένες αρχές τις οποίες πληρώνω εγώ και όλοι οι φορολογούμενοι, για να μας προστατεύουν από τους . βαρβάρους, να κάνουν την δουλειά τους αποφασιστικά ! !

Όταν ο Δήμαρχος επισήμανε στον κύριο ..βασιλιά τους ότι κανείς κάτοικος δεν τους δέχεται επειδή με την συμπεριφορά τους δεν σέβονται κανέναν και τίποτα και η παρανομία είναι . τρόπος ζωής τους, εκείνος σφύριζε αδιάφορα, λέγοντας ότι . παντού υπάρχει παρανομία . Αυτό τι δείχνει ;;; Αυτό πολύ απλά δείχνει ότι καμία συνεννόηση δεν μπορεί να γίνει μεταξύ τις πολιτείας και αυτών των ανθρώπων... ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ! ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΡΑΠΗΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ Ή ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ .

Εάν αυτοί απειλούν και απαιτούν ότι πρέπει να τους δοθεί άλλος χώρος για να πάνε .από την στιγμή που είναι δεδομένο ότι δεν θέλουν να ζήσουν σαν άνθρωποι ενοικιάζοντας σπίτια όπως όλοι μας, σεβόμενοι τους συνανθρώπους τους στην συμπεριφορά τους , τότε ΝΟΜΙΜΩΣ και ΚΟΝΟΝΙΚΩΣ οι αρχές πρέπει να τους επαναλάβουν πως : Δεν μας αφορά ! εάν εσείς θέλετε να σας υποδείξουμε χώρο για να χτίσετε καταυλισμό και να συνεχίσετε τον ίδιο ΠΑΡΑΝΟΜΟ τρόπο ζωής με . πλιάτσικο .. είς βάρος των οποιονδήποτε κατοίκων .δεν υπάρχει περίπτωση .. Όπως ήρθατε να φύγετε ! .

Εάν συνεχίσουν να απειλούν πως θα προβούν σε αντίποινα κ.λ.π , τότε οι αρχές πρέπει να τους ΠΑΤΑΞΟΥΝ ... όπως προβλέπουν οι νόμοι για κάθε παράνομο ! Η ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Ή ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ !

.. Ποιο είναι το δύσκολο δηλαδή που δεν μπορούμε να καταλάβουμε; .

Τους φοβούνται μήπως οι αρχές ; . υπάρχει αστυνομία και κράτος ή δεν υπάρχει ;; μήπως πρέπει αν πάρουν τα όπλα οι φορολογούμενοι πολίτες και να το παίξουμε άγρια δύση ;;; ... !

. Ξέρετε πως είναι να κοιμάσαι 2 η ώρα το βράδυ και να περνάει ένας τσιγγάνος με το αυτοκίνητο σε αργή ταχύτητα ανάμεσα στα σπίτια προκλητικά και επιδεικτικά με ανοιχτά τα παράθυρα και τέρμα την μουσική .. ;;; ! Ή με τον ίδιο τρόπο όλη την ημέρα να μην αφήνουν τους ανθρώπους να ησυχάσουν ;;; ! ποιος μπορεί να τους σταματήσει .. Μήπως να βγουν οι πολίτες με όπλα στα μπαλκόνια ;;; ! Μήπως να πάρουμε την αστυνομία ;;; . μέχρι να έρθει η αστυνομία θα έχουν εξαφανιστεί .. Και μόλις φύγει η αστυνομία, θα ξαναεμφανιστούν, κάνοντας το ίδιο ! ! ! ... Πώς αντιμετωπίζεις λοιπόν τέτοιους ανθρώπους ;;;;; !

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΩΞΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ . ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΡΑΞΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ .. Και σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή κάνουν να εμφανιστούν κάνοντας κατάληψη έτσι μαζικά με την ίδια συμπεριφορά να εκδιωχθούν και πάλι . η μόνη λύση είναι οι αρχές να τους δώσουν να καταλάβουν πώς Ή θα γίνουν νόμιμοι,κανονικοί άνθρωποι, ή δεν θα έχουν χώρο να σταθούν ! ..

ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ

ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ .. ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ! .

ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΡΑΠΗΓΜΑΤΑ .

ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ , ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΧΤΙΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ .

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Ένας απεγνωσμένος κάτοικος..


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/1/13 02:39

    ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕς ΦΙΛΕ..Ας ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΜΩς ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ(ΟΧΙ ΡΟΜΑ)ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ.ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ..
    ΕΙΜΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ..ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΑΠ ΑΥΤΟΥς..ΟΛΟΙ ΕΧΟΝ ΑΠΟ 2 3 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ...ΦΩΤΙΑ Κ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΘΕΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΔΕΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΚΤΛ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΤΛ ΚΤΛ.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝΕ ΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ..Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΗς ΚΟΙΝΩΝΙΑς ΜΑς Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥς ΤΟΥς ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΜΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΤΟΣ ΑΞΙΖΕΙ..ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ..
    ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ..ΜΕ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕΣΑ...ΜΟΝΟ Η ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/1/13 03:07

      Heil Hitler ?

      Prin xebromhsei o kosmos apo tous ebraious 6ektamoria kai tziganous pano apo ena ekatomeirio , dolophonisai ekatondes xiliades germani , anapiri kai paidia mai eidikes anages kai poly xristianei ierai .
      50 ekatomiria nekri , oi misi itan polites sai 5 kronia .
      sygnomi ia ta ellenika mou . einai ellinas oi ellinida
      Ce (20ieme ) siecle est le plus sanglant et le plus violent de l'histoire
      Please do not insult me . Thank you . .

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος5/1/13 03:57

    Τα σιχαμενα αυτα πλάσματα δεν τα διώχνει ουτε ο εισαγγελέας ουτε η αστυνομία ουτε ο δήμαρχος! Αν δεν μαζεύουμε εμείς συντονισμένα σε μια πορεία περίπου 3-4 χιλιάδες κόσμος να πάμε να τους σηκώσουμε οι ίδιοι να τους ρίξουμε στην θάλασσα δεν θα γίνει ποτέ τιποτα! Ειναι εύκολο να ορίσουμε Νια ημερομηνία εδω μέσα και απο γνωστό σε γνωστό θα δείτε ότι μπορει να είμαστε και περισσότεροι! Ξύπνηστε ρε παιδια να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας επιτέλους!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/1/13 04:36

    ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΥΖΕΥΤΟΥΜΕ ΌΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΈΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΏΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΉ ΜΗΝ ΠΕΡΕΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΔ ΔΙΏΞΟΥΝ ΟΎΤΕ ΟΙ ΑΡΧΈΣ ΟΎΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ
    ΤΑΝ Η ΕΠΊ ΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/1/13 05:02

    ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΣΙΓΓΆΝΟΙ ΕΊΝΑΙ ΚΑΡΚΊΝΩΜΑ ΓΥΦΤΩΝ
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΈΝΑ ΔΥΝΑΤΌ ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΎ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΊΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟ
    ΚΑΙ ΤΡΊΤΟΝ ΕΛΆΤΕ ΌΛΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΝΑ ΚΛΕΊΣΟΥΜΕ ΆΜΕΣΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΎ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΌΤΕΡΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΑΡΓΆ ΈΧΟΥΝΕ ΜΟΛΎΝΕΙ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΜΗΝ ΠΕΡΕΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΎΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΟΎΤΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ ΟΎΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΤΊΠΟΤΑ
    ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΌΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/1/13 05:04

    Στην θάλασσα Να τους ρίξουμε μόνο έτσι γλυτωνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/1/13 05:07

    Ειμαστε όλοι μόνο ΛΟΓΙα πράξεις χρειάζονται έχουμε γίνει όλοι τρομπες όλοι έξω γυφτοι Αλβανοί Πακιστανοί σε ένα καράβι μέσα και μόλις φτάσει στα παραλία της Τουρκίας βουλιάζει και να πανε σταναθεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/1/13 05:13

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τωρα που την χρειαζομαστε που ειναι? Η μονη λυση ειναι οπως συνεβη και στο Αιτωλικο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/1/13 05:28

    ελάτε στο μάχαλα α μποριτε θα μας κλασετε τα αρχιδια ελάτε να διτε τι θα παθετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος5/1/13 08:44

    Στις πηγές Καλλιθέας στις 2/1/2013 βραβεύτηκαν 40 γυφτάκια που πάνε σχολείο. Πες ότι καλά έκαναν κ τους έδωσαν δώρα αλλά πήρε μία το λόγο (πρέπει να ήταν καθηγήτρια) κ έλεγε να δείχνουμε συμπάθεια κ να σκεφτούμε τα παιδιά που ξυπνάνε καθε πρωί να πάνε σχολείο κ πρέπει να διαβάσουν, να πλυθούν κ να φάνε σε άθλιο περιβάλλον. Επίσης καταδίκασε τις ενέργειες του Δήμου να γκρεμίσει τις παράγκες. Και καλά δλδ εμείς φταίμε για την κατάστασή τους; Αν τους δώσει κάποιος διαμερισμα δηλαδή θα μείνουν; Θα πληρώνουν ρεύμα κ νερό, ενοίκιο κ χαράτσια κ θα ενταχθούν στην κοινωνία; Δε νομίζω είναι τρόπος ζωής τους η γκρίνια όπως κ η παράγκα. Δεν ξέρω που θα μπορούσαν να μείνουν αλλά όχι πάντως εδώ. Πείτε με ρατσιστή αλλά δεν ανέχονται άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος5/1/13 09:21

    Αυτοί που τους συμπαθούν και τους λυπουνται να τους πάρουν στα σπίτια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος5/1/13 09:59

    προφανώς το Τσουλι-Δασκάλα που τους υποστήριξε δεν μένει στο Κορακόνερο ούτε της έχουν κλέψει ποτέ τπτ. Δεν της εύχομαι να το πάθει αλλά αν γίνει ποτέ θέλω να δω αν συνέχιζει να τους υποστηρίζει. Ας κάνω και λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου. Για τον τύπο που είπε να γεμίσουμε ένα καράβι απο δαύτους και να το βουλιάξουμε. Εγώ στο γεμίζω το καράβι εσύ το πάτας το κουμπί που θα το βουλιάξει και θα τους πνίξει όλους? Γεμίζεις την συνείδησή σου με τύψεις για τον θάνατο τόσων ψυχών; Μάγκες Killers όλοι εκ του ασφαλούς. Το μόνο που πρέπει να γίνει είναι να εκδιωχθούν.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/1/13 10:07

      Γεμίσε το καράβι ΕΣΥ και να δεις πόσο εύκολο ΕΊΝΑΙ όχι μόνο να το βουλιαξω αλλα το ανατιναζω κιόλας αυτές οι ψυχές που λες ΕΣΥ ανα πάσα στιγμή σε σκοτώνουν αφου πρώτο καίνε τα λάστιχα και σε σκοτώνουν ΣΙΓΆ ΣΙΓΆ και δεύτερον το μεγαλύτερο εμπόριο Ναρκωτικον μαζι με τους Αλβανούς αυτές οι ψυχές Το κάνουν και σκωτονουν την ΝΕΟΛΑΊΑ μας
      Δεν τους λυπαμε καθόλου ούτε και τύψεις θα έχω αν τους ανατιναξω

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος5/1/13 10:25

    Αν περιμένετε να γινει κατι γελιεστε... τοσα χρονια πηρε για να γκρεμισουν για τα ματιασ τουθ κοσμου μερικες παραγκες, και να αφησουν ομως αλλες τοσες....
    σιγα σιγα θα ξαναφτιαχτουν και αυτες που γκρεμιστηκαν (για να μην πω και περισσοτερες) και η ζωη συνεχιζεται... λυπαμαι που το λεω αλλα αν περιμενετε με νομιμα μεσα να βρειτε το δικιο σας θα απογοητευτειτε...
    καψιμο πλαστικων, μολυνση σκουπιδια εγκληματικοτητα συνεχιζουν απο τη μερια των τσιγγανων κανονικοτατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος5/1/13 10:45

    Ρε παιδια αφου υπάρχει τόση ανταπόκριση στο να μαζεύουμε να τους διώξουμε ας κλείσουμε ένα ραντεβου απο εδω, ουτε εγκληματίες είμαστε ουτε σύσταση συμμορίας κάνουμε, όλους να σ έχουν κλέψει ή μας βάζουν να αναπνέουμε τα δηλητήρια τους, οποίος συμφωνεί για ένα ραντεβου ας πει ένα μέρος και μια ώρα και ας μαζέψει και όποιον γνωστό έχει που συμφωνεί μαζι μας. Ας βρεθούμε στο καρακονερο έξω απο την είσοδο την άλλη Κυριακή το πρωι στις 11! Να δούμε πόσοι είμαστε ή πόσοι μπορούμε να μαζεύουμε! Ας κινηθούμε επιτέλους! Περιμένουμε τον κάθε δήμαρχο ή αστυνομικό να δράσει;;; Αφου ουτε αναπνέουν αυτο το πράγματα ακούτε τους έχουν κλέψει!!! Που να καταλάβουν! Την άλλη Κυριακή στις 11 στην είσοδο του καρακονερου, να συζητούσε τι μπορούμε να κάνουμε! Οποία ειναι μέσα ας γράψει απο κάτω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος5/1/13 10:48

    Καλα τα λες φίλε την άλλη Κυριακή 11 το πρωί 13 του μηνός ενοεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος5/1/13 11:06

    ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!!!!!!!!! Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ !!! ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ? Ε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος5/1/13 11:09

    ΚΑΛΟ ΕΊΝΑΙ να γίνει ένα κάλεσμα στο μπλοκ και αν ΕΊΝΑΙ δυνατόν και σε αλλα ΜΜΕ να ΕΊΝΑΙ δυναμική η συγκεντρωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος5/1/13 11:12

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΎΜΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΔΏΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΏΝ Η ΕΊΝΑΙ ΜΌΝΟ ΛΟΓΙΑ;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος5/1/13 12:31

    Ναι εννοουσα 13 του μηνός στις 11 η ώρα έξω απο την είσοδο του καρακονερου. Αν έχεις κάποιος κανε με κάποιον χρυσαυγητη ας τον ειδοποιήσει να έρθουν και αυτοι μαζι μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος5/1/13 12:45

    Όλοι εκει στις 11:00 το πρωι στις 13 Γενάρη να ξεβρωμισει η Ρόδος μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος5/1/13 14:21

    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΉΣΟΥΝ ΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΣΙΓΆ ΜΗΝ ΑΦΉΣΟΥΝ ΤΗΣ ΦΡΑΠΕΔΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΟΎΝ ΤΈΤΟΙΟΙ ΦΛΩΡΟΙ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΣΊΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΈΡΘΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος5/1/13 14:24

    Τώρα τρομαξαμε οι Ροδιτες λέει θα ΞΕΣΗΚΩΘΟΎΝ μήπως θα φέρεται και τους Αλβανούς που τους κάνατε αφεντικά η τους πακιστανούς που Εχεται βοηθούς θα τους φερεται μαζι;; ;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/1/13 20:28

      pigene pare sapounaki na kse3vromiseis prota ....kai meta mila......malakismeno!!!!!

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος5/1/13 14:24

    και φερτε και καμια 50αρια μπουκαλια με βενζινη να τους κανουμε στειλουμε στα πενταναθεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος5/1/13 14:25

    Στη μαμά σας το ειπατε;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος5/1/13 17:17

    Ηρεμήστε ρε ειρωνες αμέσως! Δεν θα πάμε να σκοτωσουμε κόσμο θα μαζεύουμε να βρούμε μια λύση εμείς που έχουμε πρόβλημα με τα ρεμαλια και έχουμε τα αρχιδια να μαζεύουμε όχι απλα να γράφουμε μόνο εδω μέσα, οποίος θέλει έρχεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος5/1/13 18:49

    Μπορεί κάποιος να φτιάξει ένα νέο άρθρο που να μιλάει γίαυτο το ραντεβου διαμαρτυρίας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος5/1/13 23:37

    Κάποιος να πάρει τον Κασιδιαρη.μόνο αυτός μπορεί να κάνει κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *