ροή ειδήσεων

Πυρά αγνώστων κατά ελληνικού πλοίου "Island of Rhodes" στο Πορτ-Σαιντ

Ασφαλείς οι επιβάτες του
Πυρα αγνώστων απο πυροβόλα οπλα, ευτυχώς χωρις να προκληθούν θύματα, δέχτηκε σήμερα το πρωι στη διάρκεια επεισοδίου στο Πόρτ Σάιντ της Αιγυπτου... το ελληνικής ιδιοκτησίας πλοίο "Island of Rhodes", κατά τη διενέργεια τακτικής επιθεωρήσεως του από τον Προξενικό Λιμενάρχη.
Σημειώνεται ότι σήμερα υπάρχει μεγάλη ένταση στο Πόρτ Σάιντ, μετά την έκδοση δικαστικής αποφάσεως βασει της οποιας 24 χούλιγκαν της τοπικης ομαδος καταδικάστηκαν σε θανατο, για την ποδοσφαιρική τραγωδία που είχε στοιχίσει περσι τη ζωή σε περισσότερα από 70 άτομα.
Μόλις το πλοίο δέχθηκε τα πυρά των αγνώστων, απεπελυσε αμέσως από το λιμάνι. Όλοι, επιβάτες, πλήρωμα και ο Προξενικός Λιμενάρχης, ο οποιος διενεργούσε τον έλεγχο είναι απολυτως ασφαλείς. Για το επεισόδιο ενημερώθηκαν άμεσα ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος με τη σειρα του ενημέρωσε τον πρωθυπουργό Αντωνη Σαμαρα, όπως και ο υπουργός Ναυτιλίας Κωστής Μουσουρούλης.
Παραλληλα, ο Ελληνας ΥΠΕΞ επικοινώνησε με τον Αιγύπτιο ομόλογο του, ο οποίος βρίσκεται στην Αδδίς Αμπέμπα, προκειμένου να ενημερωθεί για τις ενέργειες στις οποίες προτίθεται να προβεί η αιγυπτιακή κυβέρνηση για τον εντοπισμό τον υπευθύνων.
Τέλος, επισημαίνεται ότι με εντολή του ΥΠΕΞ η Ελληνικη πρεσβεία στην Αίγυπτο βρίσκεται σε ετοιμότητα προκειμένου να παράσχει κάθε δυνατή συνδρομή σε Έλληνες πολίτες που ενδεχομένως βρίσκονται στην περιοχή στο Πορτ Σάιντ, όπου σημειώνονται επεισόδια.
parapolitika.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *