ροή ειδήσεων

Στον αέρα οι Πανελλήνιες εξετάσεις 2013!

Γιατί οι Πανελλήνιες εξετάσεις βρίσκονται στον «αέρα» μετά από το σχέδιο Αθήνα που έχει φέρει τα πάνω κάτω στις Πανελλαδικές;
Στην χώρα της ‘φαιδράς πορτοκαλέας’ ήταν θέμα χρόνου να συμβεί και αυτό! Στον αέρα, στην κυριολεξία, βρίσκεται η διαδικασία προετοιμασίας για τις πανελλήνιες εξετάσεις, καθώς οι …
καρεκλοκένταυροι του Υπουργείου Παιδεία μαζί με την πολιτική του ηγεσία δεν ασχολούνται με το σημαντικό αυτό θέμα αλλά με το σχέδιο Αθήνα.


Όπως αποκαλύπτει σήμερα το Creteplus.gr κάθε Φεβρουάριο τις ημέρες αυτές βρισκόταν σε εξέλιξη από τους μαθητές της 3ης Λυκείου η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης-δήλωσης για την συμμετοχή στις πανελλήνιες 2013, καθώς επίσης των ειδικών μαθημάτων αλλά και των στρατιωτικών-αστυνομικών σχολών.

Συγκεκριμένα οι τελειόφοιτοι Λυκείου μέσα στο πρώτο 10ήμερο κάθε Φεβρουαρίου υπέβαλλαν ηλεκτρονικά την αίτηση δήλωση για τις πανελλήνιες 2013, ενώ πέρυσι εκτάκτως η διαδικασία αυτή είχε γίνει 10 με 25 Φεβρουαρίου (η διαδικασία είναι ανοιχτή για 15 ημέρες).

Το 2013 δεν υπάρχει καμία απολύτως πρόβλεψη για το πότε οι υποψήφιοι της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης θα υποβάλλουν την αίτηση-δήλωση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υψηλόβαθμο στέλεχος της δημόσιας εκπαίδευσης στο Ηράκλειο επικοινωνώντας χθες με το Υπουργείο Παιδείας για το τι μέλει γενέσθαι έλαβε την απάντηση ότι, «δεν έχουμε καμία ενημέρωση για το θέμα, γιατί όλοι ασχολούνται αποκλειστικά με το σχέδιο Αθήνα.

Όταν το υψηλόβαθμο στέλεχος του Ηρακλείου αντέτεινε ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να τιναχτούν στον αέρα οι πανελλήνιες 2013, για το λόγο ότι τα περισσότερα σχολεία πραγματοποιούν την πολυήμερη εκδρομή μετά τις 22 Φεβρουαρίου, εισέπραξε… σιγή ιχθύος από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής!

Έτσι δυο πράγματα μπορούν να συμβούν αν δεν κινητοποιηθεί άμεσα το Υπουργείο Παιδείας, ή να τιναχτούν στον αέρα οι πανελλήνιες 2013, ή οι πολυήμερες εκδρομές οι οποίες όμως ήδη έχουν πληρωθεί από τους καταπονημένους οικονομικά γονείς να μην πραγματοποιηθούν!
sarotiko.blogspot.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/2/13 01:45

    ρε παλιο αλητες γαμο την ωρα που σας ψηφιζαν αλητες του κερατα δεν θα περασουμε εμεις στισ σχολες μασ επειδη εσεις γουσταρατε στα αρχιδια μας το σχεδιο αθηνα να το βαλετε στο κολο σας . οσοι βλεπετε αυτο το σχολιο παρακαλω απαντηστε.φτανει πια ειναι καιρος να ξεσικοθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *