ροή ειδήσεων

Ροζ σκάνδαλο στη Ρόδο! Η 50άρα, οι επιταγές και ο εκβιασμός με το ερωτικό DVD!!!



Τις τελευταίες ώρες παρακολουθώ με προσοχή την υπόθεση αυτή που έχει φέρει τα πάνω κάτω στο νησί των Ιπποτών. Φαίνεται πώς το πήδημα στη Ρόδο δεν είναι μόνο στις παροιμίες αλλά και σε κασέτες. Η υπόθεση έχει συγκλονίσει...
με τις δυο γυναίκες, που εμπλέκονται να υποστηρίζουν, η κάθε μια την εκδοχή τους. Την αλήθεια ή το ψέμα τους; Θα το κρίνει η δικαιοσύνη. Η εφημερίδα Ροδιακή φέρνει σήμερα νέα στοιχεία για την υπόθεση.
Τι γράφουν οι συνάδελφοι; Διαβάστε

«Νέες διαστάσεις παίρνει το θέμα με το ερωτικό dvd 60χρονης, καθώς το μισό εκατομμύριο ευρώ που φέρεται να δόθηκε για την «εξαγορά» του, αποτελούσαν την επιστροφή χρημάτων που η φερόμενη ως εκβιάστρια της είχε δανείσει!

Αυτό προκύπτει από μήνυση που έχει υποβάλλει από τον περασμένο Απρίλιο (2012) η 50χρονη στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, ζητώντας την ποινική δίωξη της 60χρονης και παντός εταίρου συναιτίου, για τα αδικήματα της απειλής, της εξύβρισης, της υπεξαίρεσης, της κλοπής, της απάτης και της παρακώλυσης άσκησης δικαιώματος όπως προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη μήνυση η 50χρονη δάνεισε τα χρήματα στη φίλη της προκειμένου να την βοηθήσει, καθώς αντιμετώπιζε οικονομικά και επαγγελματικά προβλήματα, και εκείνη από την πλευρά της ως εγγύηση της έδωσε μεταχρονολογημένες επιταγές, συναλλαγματικές, κοσμήματα και ένα αυτοκίνητο το οποίο στη συνέχεια αφαίρεσε με το δεύτερο κλειδί που κατείχε!

Πιο αναλυτικά, η περίεργη αυτή υπόθεση μεταξύ των δύο γυναικών, φέρεται να ξεκινά τον Νοέμβριο του 2011 όταν η 60χρονη ζήτησε από τη φίλη της να βρεθούν προκειμένου να τις εκμυστηρευθεί τα προσωπικά της και ειδικότερα τα προβλήματα που αντιμετώπιζε σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και για να της ζητήσει να συνδράμει στην αντιμετώπιση τους δανείζοντας της κάποια χρήματα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην έγκληση της 50χρονης, πράγματι στις 15 Νοεμβρίου 2011 σύναψαν μεταξύ τους σύμβαση δανείου για το ποσό των 480.000 ευρώ για το οποίο και υπέγραψαν και ιδιωτικό συμφωνητικό – σύμβαση οφειλής. Τα χρήματα η 50χρονη τα έδωσε στη φίλη της σε τρεις δόσεις τοις μετρητοίς ενώ η τελευταία ανέλαβε την υποχρέωση να της τα επιστρέψει άτοκα μέχρι στις 25 Δεκεμβρίου 2012.

Ως εγγύηση για την πιστή τήρηση των όρων της δανειακής σύμβασης που είχαν υπογράψει, και όχι ως την εξόφληση ή έναντι εξοφλήσεως, η 60χρονη της παρέδωσε 5 προσωπικές της μεταχρονολογημένες επιταγές (μία των 132.000 ευρώ και τέσσερις των 53.000 ευρώ) συνολικής αξίας 345.000 ευρώ, ένα πολυτελές αυτοκίνητο τύπου cabrio μοντέλο 2011 και αξίας (κατά δήλωση της) 90.000 ευρώ, δύο προσωπικά της κοσμήματα αξίας κατά δήλωση της ιδίας 20.000 ευρώ και δύο συναλλαγματικές συνολικού ποσού 25.000 ευρώ οι οποίες έληγαν τον Ιούνιο 2012.

Μετά την υπογραφή του συμφωνητικού, το οποίο έχει ήδη κατατεθεί μαζί με την μήνυση, και από τις δύο πλευρές έγινε η «ανταλλαγή» των χρημάτων με τις επιταγές το αυτοκίνητο, τα κοσμήματα και τις συναλλαγματικές.

Όπως αναφέρει η 50χρονη στη μήνυση της, το αυτοκίνητο φυλασσόταν σε κλειστό υπόγειο χώρο στάθμευσης σε νεόδμητη οικοδομή στην Αθήνα και μέσα σε αυτό είχε αφήσει διάφορα προσωπικά της αντικείμενα, ενώ στις 4 Απριλίου 2012 απογευματινές ώρες έκρυψε μέσα στο πορτ- παγκάζ φάκελο με το ποσό των 8.300 ευρώ, έναν φάκελο με προσωπικά της έγγραφα, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια αξίας 1000 ευρώ και την μεταχρονολογημένη επιταγή των 132.000 ευρώ που είχε παραλάβει από την 60χρονη.

Την επόμενη μέρα, σύμφωνα με την καταγγελία της 50χρονης, το αυτοκίνητο χρειάστηκε να βγει από το χώρο που φυλάσσονταν προκειμένου να ελευθερωθεί άλλο όχημα της ίδιας πολυκατοικίας. Ωστόσο μετά από λίγα λεπτά όταν η 50χρονη πήγε να το βάλει ξανά στη θέση του, το αυτοκίνητο είχε εξαφανιστεί.

Η ίδια αναφέρει πως μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την 60χρονη η τελευταία παραδέχτηκε πως χρησιμοποίησε το δεύτερο κλειδί του αυτοκινήτου για να το πάρει! Στην ίδια μήνυση τονίζεται ότι η 60χρονη εξύβρισε και απείλησε την φίλη της παρουσία μάλιστα και άλλου προσώπου.

ʼμεσα και μετά την αφαίρεση του αυτοκινήτου, η 50χρονη υπέβαλε έγκληση στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου προκειμένου η υπόθεση να πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες η 50χρονη θεωρεί πως η 60χρονη φοβούμενη τις επιπτώσεις των πράξεών της, κατασκεύασε εκ των υστέρων και κατόπιν εορτής, ένα σενάριο δήθεν απειλών και εκβιασμού της για την αποκάλυψη ερωτικών της σκηνών αποτυπωμένων σε ένα dvd από τους μηνυτές της, που όπως όμως είναι ξεκάθαρο, είναι τα θύματα της.

Σημειώνεται πως η υπόθεση δημοσιοποιήθηκε με αφορμή την εξέταση στο τέλος Ιανουαρίου 2013 από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου (διαδικασία ασφαλιστικών) της διαδικασίας που είχε κινήσει η 60χρονη ακύρωσης των επιταγών που είχε εκδώσει.

Η ίδια δια του συνηγόρου της κ. Στέλιου Αλεξανδρή, τον Αύγουστο του 2012 υπέβαλλε μήνυση κατά των εκβιαστών της όπως τους αναφέρει, δηλαδή κατά της 50χρονης φίλης της και του γιου της, οι οποίοι όπως τους κατηγορεί άρχισαν να την πιέζουν προκειμένου να τους δώσει το ποσό των 500.000 ευρώ, καθώς σε διαφορετική περίπτωση ένα dvd στο οποίο υπήρχαν δικές της ερωτικές σκηνές θα δίνονταν σε οικεία της πρόσωπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το διάστημα εκείνο η 60χρονη διατηρούσε παράλληλη σχέση και έτσι φοβούμενη ότι όλα θα αποκαλύπτονταν, «υπέκυψε» στις πιέσεις και κατέβαλλε το ποσό των 250.000 ευρώ σε μετρητά και τα υπόλοιπα σε επιταγές.

Σε κάθε περίπτωση η όλη υπόθεση απασχολεί ήδη τις διωκτικές αρχές της περιοχής μας, καθώς το ποινικό μέρος της εκκρεμεί στην ανάκριση και το επόμενο διάστημα οι εμπλεκόμενοι πρόκειται να κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για τα όσα τους καταλογίζονται, ενώ η συνέχεια αναμένεται πλέον να εκτυλιχθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων.
Πηγή: gossip-tv


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/2/13 18:08

    Ρε μάγκες είδατε που είχε δίκιο ο ΓΑΠ ότι "λεφτά υπάρχου"??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/2/13 20:11

    πειτε ονοματα και μην γινεστε φυλλαδες που τα κρυβουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/2/13 11:31

    ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΟ DVD ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΜΙΑ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΛΛΙΝΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΘΗ ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΟΙΟ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.ΤΟ DVD ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΣΙΡΙΝΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΩ ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/2/13 19:11

    Ξενοδοχειο Δ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/2/13 01:12

    pite re papares onomata...ksenodoxes einai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *