ροή ειδήσεων

Επαναχορηγούνται 60.000 αναπηρικές συντάξεις

Επαναχορηγούνται 60.000 αναπηρικές συντάξεις που είχαν διακοπεί μέχρις ότου να εξεταστούν οι δικαιούχοι τους από... τα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας για να διαπιστωθεί αν εξακολουθούν να έχουν το ίδιο ποσοστό αναπηρίας με αυτό που τους είχε χορηγηθεί η αρχική σύνταξη για τα 3 πρώτα έτη.

Σχετική διάταξη προωθεί ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, στο νομοσχέδιο που πρόκειται να καταθέσει τις επόμενες μέρες στη Βουλή, καθώς η λίστα αναμονής για την εξέταση των αναπήρων από τις υγειονομικές επιτροπές των ΚΕΠΑ υπερβαίνει πλέον τους 7 μήνες κα μέσα στο διάστημα αυτό οι ανάπηροι καλούνται να ζήσουν και να καλύψουν τα καθημερινά τους έξοδα, όπως και τυχόν θεραπείες, χωρίς να έχουν σύνταξη.
Ελεύθερος Τύπος


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/2/13 21:45

    ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΑΦΗΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ 200 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΤΩΝ ΤΥΦΛΩΝ ΤΑΞΙΤΖΗΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/2/13 16:59

    ΠΟΛΥ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΤΕΛΙΚΑ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΤΗΝΩΔΙΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΛΟΓΩ ΒΑΡΙΑΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΘΗΣΤΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ 7 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ..ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΘΥΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ...ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΑΒΟΗΘΗΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ ΜΟΝΟ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. ΑΠΟ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΣΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΧΑΜΗΛΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ...ΑΙΣΧΟΣ!! ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ 3000 ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ..ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΠΑΘΩ ΕΜΦΡΑΓΜΑ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΜΕΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΚΩΤΙ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΠΟΤΕ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΩΣΟΥ ΟΤΑΝ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΚΑΣΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΩ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ..ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΖΗΣΩ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΑΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ Τ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ! ΕΓΩ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΑΝΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΚΡΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΩ ΑΛΟ...ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/2/13 19:56

    Είναι σκέτη κοροϊδία αυτό που λένε...
    πότε θα το εφαρμόσουν? όταν θα έχουμε επιδείνωση?
    ποιος τους είπε ότι ο ανάπηρος χαίρεται να παίρνει τα ποσά που δικαιούται? ο λαμόγιας όμως που τα έπαιρνε εις βάρος των υπολοίπων, έπαιρνε δυο και τρεις συντάξεις από διάφορα ταμία, αφού τα ξεφτέρια δεν είχανε μηχανοργάνωση για να τους πιάνουν!
    Τώρα εμείς είμαστε σε αναμονή της απόφασης των Αθηνών, να περάσουμε επιτροπή στα Δωδεκάνησα με τους ανάλογους γιατρούς! Αλήθεια πότε θα στείλουν επιτροπή νευρολόγων στην Ρόδο????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/3/13 11:37

    καλημερα σε ολους παιδια ποτε θα πληρωθουμε και πως θα κανουμε αιτηση για να πληρωθουμε και κατι αλλο εγω περναω απο το 1992 επιτροπες ποσοστο δεν μου βαζουν απλα γραφουνε ανοκανος δια παν βιοποριστικο. αποτι ακουσα θα παρουν πανο απο 67% με εμενα τι θα γινη σας ευχαριστω πολυ και καλη δηναμη σε ολους παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *