ροή ειδήσεων

Ρόδος: Διαρρήκτες είχαν «χτυπήσει» 88 Ι.Χ. σε τέσσερις μήνες

Εξιχνιάστηκε την Παρασκευή από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου, σωρεία διαρρήξεων και κλοπών αυτοκινήτων στην πόλη της Ρόδου.
Δράστες είναι δυο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 31 και 22 ετών... σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη από κοινού διακεκριμένων κλοπών. Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος ακόμη ενός 32χρονου υπηκόου Αλβανίας για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Σε επιχείρηση την περασμένη Τετάρτη το βράδυ, στην πόλη της Ρόδου, εντοπίστηκαν οι δυο διαρρήκτες να επιχειρούν να επιβιβαστούν σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο κλειστού τύπου, το οποίο είχαν κλέψει προ ημερών.

Αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον 31χρονο και βρήκαν πάνω του ζευγάρι μάλλινα γάντια και έξι κλειδιά διαφόρων τύπων αυτοκίνητου, εκ των οποίων το ένα ήταν ειδικά διαμορφωμένο (τροχισμένο).

Ο 31χρονος προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου και εξεταζόμενος παραδέχτηκε την διάπραξη μεγάλου αριθμού διαρρήξεων και κλοπών οχημάτων, από κοινού με τον 22χρονο ομοεθνή του (τα στοιχειά του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται).

Συγκεκριμένα το τελευταίο τετράμηνο στην πόλη της Ρόδου οι δυο δράστες παραβίασαν συνολικά ογδόντα οκτώ σταθμευμένα αυτοκίνητα, από τα οποία οι αφαιρούσαν αντικείμενα που υπήρχαν στο εσωτερικό τους, όπως τσάντες, πορτοφόλια, χρήματα, κάρτες και βιβλιάρια τραπεζών, προσωπικά έγγραφα, φωτογραφικές μηχανές, κινητά τηλέφωνα, γυαλιά ηλίου, Η/Υ, ηχοσυστήματα, εργαλεία, εξοπλισμό κ.α.

Μάλιστα σε τέσσερις περιπτώσεις αφαίρεσαν τα ίδια τα οχήματα και αφού τα χρησιμοποίησαν για μικρό χρονικό διάστημα, τα εγκατέλειψαν σε άλλα σημεία της πόλης.

Οι δράστες επέλεγαν αυτοκίνητα που είτε ήταν ξεκλείδωτα είτε στο εσωτερικό τους οι παθόντες είχαν αφήσει σε εμφανή σημεία διάφορα αντικείμενα αξίας.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 31χρονου βρέθηκαν κλεμμένα αντικείμενα, τα οποία αφού αναγνωρίστηκαν αποδόθηκαν στους δικαιούχους.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο 31χρονος πούλησε στον 32χρονο ομοεθνή ένα φορητό Η/Υ, ένα ηλεκτρικό τρυπάνι και μια γυναικεία τσάντα, έναντι 100 ευρώ. Τα εν λόγω αντικείμενα βρέθηκαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που διατηρεί ο 32χρονος στο Φαληράκι και κατασχέθηκαν.

Μετά τη διαβίβαση της δικογραφίας στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, χθες το απόγευμα εκδόθηκαν από το κ. Ανακριτή Ρόδου εντάλματα σύλληψης και αμέσως συνελήφθη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ο 31χρονος.
ethnos.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/2/13 18:18

    nai re na ton klisoyn mesa ton albanosporo kai na toyn kocoyn ta xergia......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *