ροή ειδήσεων

Συγκλονιστικό: Σκυλιά κατασπάραξαν 9χρονο αγοράκι

Άγρια επίθεση δέχθηκε 9χρονο αγοράκι λίγο μετά τις τρεις χθες το απόγευμα ενώ έπαιζε αμέριμνο σε χωράφι στη περιοχή Γερμασόγειας. Τα δύο σκυλιά ράτσας ροντβαϊλερ και...
πιντμπουλ του επιτέθηκαν ξαφνικά και τον κατασπάραξαν στη κυριολεξία. Στο τόπο της παρολίγο τραγωδίας έσπευσαν κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι κατάφερα και έδιωξαν τα σκυλιά που δάγκωναν ανελέητα το σώμα του ανήμπορου παιδιού.

Το αγοράκι φέρει σοβαρότατες και βαθιές δαγκωματιές σε όλο του το σώμα και ιδιαίτερα στο αριστερό του χέρι και πόδι.

Το βαριά τραυματισμένο αγοράκι διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε ιδιωτιική κλινική της Λεμεσού και εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση. Λίγο αργότερα οι Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στο 42χρονο ιδιοκτήτη των δύο επιθετικών σκυλιών διότι δεν έλαβε τα κατάλληλα μέτρα για επιτήρηση και φύλαξη των ζώων.
ksipnistere.blogspot.gr

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/2/13 07:50

    Εδώ οι άνθρωποι πετάνε τα παιδιά τους στα σκουπίδια, άλλοι βιάζουν τα ίδια τους τα παιδιά, άλλοι τα πετάνε απ τα μπαλκόνια επειδή κλαίνε, άλλοι ΠΧ στην Κω άφησε το παιδί της να πεθάνει από ασιτία και αφυδάτωση, και εσείς μου λέτε για 2 σκυλιά? Ξέρετε ποσα παιδάκια κακοποιούνται καθημερινά μονο στην Ελλάδα από ανθρώπους και μάλιστα από τους ιδιους τους γονείς τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/2/13 08:19

      Ε τότε, Αθώα τα σκυλιά και ο μαλάκας ο ιδιοκτήτης τους.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/2/13 09:09

      Άλλαξε σε παρακαλώ το όνομα σου σε "ΡΟΔΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ" που ταιριάζει περισσότερο με τα γραφόμενά σου.
      Μιας λοιπόν και καθημερινά κακοποιούνται παιδάκια από τους γονείς τους, δεν έγινε και τίποτα να κακοποιηθούν και μερικά ακόμα από σκυλιά. Αρκεί βέβαια, τα παιδιά αυτά να μην είναι δικά σου. Μπράβο μαλάκα, γράψε κι άλλα τέτοια.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος19/2/13 08:47

    ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ,ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΝΕ ΚΡΕΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/2/13 09:59

    Ρόδιε Ελλήν... με τον τρόπο που σκέφτεται το μυαλό σου και κάνει τη σύνθεση που κάνει, μάλλον σκύλος είσαι και 'συ που έμαθε να πληκτρολογεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/2/13 10:41

    Ta edeiwksan...re pate kala?kathariste ta re!!!!!!amartia to kserw alla tetoia skylia einai arrwsta apo lysa kai den mporeis na ta kaneis eythanasia giath tha fane esena meta...o monos tropos einai aytos..Amartia to paidaki..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/2/13 11:01

    Εάν πηγαίνατε σε έναν ζωολογικό κήπο και ξαφνικά άρπαζε το παιδί απ τα χερια σας ένας χιμπατζής, μια τίγρης, η μια αρκούδα, θα σκοτώνατε το ζώο για κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό για αυτό? Την φύση ενός ζώου την γνωρίζετε πια είναι? πια ειναι τα ένστικτά τους γενικά? Ενα zoo (κατοικίδιο) είναι όπως τα μάθεις, η θα είναι επιθετικά, η θα είναι εντελώς άκακα, μερικά όπως τα ροντβαϊλερ και τα πιτπουλ είναι ύπουλα απ την φύση τους και απρόβλεπτα....ποτε δεν ξέρεις πως θα αντιδράσουν αυτά τα σκυλιά, όσο καλά κ αν τα γνωρίζει και έχει εκπαιδεύσει το αφεντικό τους. Σε αντίθεση με τα αγρια ζώα που είναι απ την φύση τους να αμύνονται και να κυνηγούν οτιδήποτε τους απειλή η τους μοιάζει με μπριζόλα. Αλλιώς να πάμε να καθαρίσουμε όλα τα σαρκοφάγα και να μην αφήσουμε τίποτα πάνω στην γη επειδή κάποιοι άνθρωποι νομίζουν ότι η γη και η φύση είναι αποκλειστικά δικια τους και κτήμα τους. Αμ δε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/2/13 12:31

      δηλαδη ρε κοπανε συγκρινεις εναν ζωολογικο κηπο και την ζουγκλα με ενα παρκο μεσα σε μια πολη ? ελπιζω μια μερα να σε δαγκωσουν οχιες καθως περπατας σε καποιο μονοπατι γιατι θα σε εχουν περασει για σαυρα η' για τρωκτικο...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/2/13 12:58

      exeis vathia mesanixta apo skilia........exw rottweiller edo kai 5 xronia ,exo mikra paidia sto spiti pou simenei oti paizoun mazi tou diladi ton travane apo ta aftia,ton kavalane kai genika ton tyranane ALLA o skilos POTE dn exei grilisei kai POTE na exei kanei kinisi na dagosei ta mikra kai afto oxi me ta mikra ta dika mou mono alla kai me ton geitonon........afiste ti karamela me ta rottweiller pia kai anazitiste an ekane kamia malakia o mikros ..........

      Y.G...katagegrammenes epitheseis exoun pio polu ta lukoskula(kata pollous ta pio eksipna) par oti ta rott.........

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/2/13 13:19

      Υπάρχουν πόλεις που επισκέπτονται καθημερινά τις αυλές και τα σπίτια τους, μαϊμούδες (ΠΧ εσύ) φίδια δηλητηριώδες, αρκούδες κτλ κτλ. κ όμως φιλε γουδοχέρι....δεν τα σκοτώνουν για τον λόγο ότι εκεί υπάρχει παιδεία, εξειδικευμένο προσωπικό, και οι πολίτες γνωρίζουν αρκετά καλά τους κινδυνους και κατανοούν απόλυτα την φύση τους. Εσύ ως απαίδευτος, και ως μοναδική λύση για σένα, το μονο που θα έκανες ήταν να τα σκότωνες.

      Και ένα παράδειγμα σε αυτό που λέω για το εξειδικευμένο προσωπικό, και για την παιδεία.

      http://www.youtube.com/watch?v=7F7Pkjn_sD0

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος19/2/13 13:21

      Ολα τα σκυλια φυλακες θελουν εκπαιδευση και σοβαρο ιδιοκτητη.Ακομα και το πιο αγριο σκυλι ποτε δεν θα πειραξει μελος της οικογενειας του οπως λεει ο φιλος παραπανω.Δεν θα κανει το ιδιο ομως σε εναν ξενο ενηλικα ή παιδι.Το κακο ειναι οτι τα περισσοτερα τετοια επιθετικα σκυλια - φυλακες τα εχουν ατομα περιεργα ,κομπλεξικα και τα εχουν μονο για προεκταση της απαυτης τους.Σε σωστους ιδιοκτητες ολα αυτα τα σκυλια ειναι υποδειγματα συμπεριφορας.Στην περιπτωση της αναρτησης τα ζωα αυτα ,αν δεν υπαρχει περιπτωση εκπαιδευσης πρεπει να θανατωθουν γιατι ειναι επικινδυνα και ο ιδιοκτητης να τιμωρηθει για αποπειρα φονου εκ προμελετης.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος19/2/13 14:07

      Επειδή ασχολούμαι με σκυλιά εδώ και 30 χρονια, και επειδή έχω συγγενή κτηνίατρο από τους καλύτερους της Ρόδου, και φίλο κτηνίατρο στη Σουηδία, επέτρεψε μου να γνωρίζω κάτι περισσότερο από εσένα. Ακόμα και οι καλύτεροι εκπαιδευτές το λένε...φιλα τα ρούχα σου!!!!

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος20/2/13 09:13

      Κι εγώ Ρόδιε Ψυχασθενή έχω συγγενή ψυχίατρο και επίσης φίλο ψυχίατρο από τη Σουηδία και θα στους συστήσω ώστε να ασχοληθούν με το πρόβλημα σου και εάν δε σκίσουν επιτόπου τα πτυχία τους, ίσως σε βοηθήσουν.
      Εάν παρόλα αυτά δεν τα καταφέρουν έχω επίσης φίλο διευθυντή ψυχιατρικής κλινικής που σίγουρα θα σου βρει το καλύτερο δωμάτιο. Εάν πάλι δε σου κάνει το ψυχιατρείο στην Ελλάδα έχω και ένα φίλο στη Σουηδία με ιδιωτική κλινική, ίσως βρει ενδιαφέρουσα την περίπτωσή σου.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος20/2/13 14:56

      Πάρα πολύ σωστός ο 9:13 π.μ.

      Ο Ρόδιος Ελλην πρέπει επειγόντως να πάει σε γιατρό.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος20/2/13 15:24

      Επίσης Ρόδιε Ψυχάκια, εάν δεν σου κάνουν τίποτε οι γιατροί, να ξέρεις έχω κι ένα φίλο πρωταγωνιστή στην Sirina και επίσης φίλο Σουηδό που είναι πρωταγωνιστής στη Swedish Erotica και εάν σε πιάσουν και οι δύο αυτοί μαζί θα σε απαλλάξουν από το πρόβλημα με τις αιμοροΐδες που είναι φανερό οτι σε ταλαιπωρεί.


      Β.Τ.
      ή Ανώνυμος 9:13

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος20/2/13 22:17

      Τώρα έγινα ο ψυχασθενής της παρέας....μάλιστα. Δεν μου λέτε ρε λαμόγια....εσείς φοράτε παντελόνια? αν ναι τότε εγώ πίνω καφέ στο φεγγάρι. Ως ανώνυμοι θυμόσαστε ότι είστε άντρες έτσι? αλλιώς είσαστε ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ....φτερουδες...ουστ!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος20/2/13 22:26

      "Κλασική περίπτωση βλάβης" που λέει και ο Τσάκωνας.
      Επειδή δεν μπορούν να τα βάλουν με τους ανωνυμους στοχοποιούν οποιον δηλώνει ένα όνομα η ψευδώνυμο έστω, και τρέχουν να τον φάνε. Απλά το θάρρος που δεν είχαν ποτε ως επώνυμοι, το εκδηλώνουν ως ανώνυμοι. Μήπως είστε ολίγων θηλυπρεπείς (κρυφές)?

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος20/2/13 22:38

      Φιλε μου μην τους δίνεις σημασία γιατί έτσι τους δίνουμε αξια. Από τον τρόπο που απαντάνε φαίνεται ποιος έχει ανάγκη τον ψυχίατρο. Επίσης καλο θα είναι να ελαττώσετε τις πολλές επισκέψεις στον Άγιο Χριστόφορο....όχι τίποτα....αλλα από τις πολλές sirines έγινε ο κ...ς σας σφυρίχτρα χαχαχαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος20/2/13 22:49

      EGRAPSES FILE RODIE XAXXAAXAXA DEN EINAI POLLOI 1-2 ATOMA KOMPLEKSIKA EINAI KAI NOMIZOUN OTI EXOUN TO DIKAIOMA STO NA VRIZOUN OPOION THELOUN ALLA APO MONOI TOUS KSEFTILIZONTE EINAI OI GNOSTOI ANGOSTOI POU VRIZOUN KAI TON NEKRON GIA ASXETOUS LOGOUS.

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμος21/2/13 14:21

      Και μόνο η κατάντια να γράφεις ένα σχόλιο ως "ΡΟΔΙΟΣ $#%^%^" σε δήθεν Ελληνικά και μετά ως ανώνυμος σε greeklish για να δείξεις οτι κάποιος πήρε το μέρος σου, φτάνει για να σε συμπονέσουμε για το χάλι σου.
      Λοιπόν, σε λίγες ημέρες έρχεται ο φίλος από τη Sirina και επίσης ο φίλος από τη Swedish Erotica, κανόνισε μέχρι τότε να έχεις τελειώσει τον καφέ στο φεγγάρι, κάνε μια προσπάθεια να πλυθείς και προετοίμασε τον ορθόν σου γι αυτό που πρόκειται να σου συμβεί.

      Β.Τ.

      Διαγραφή
    14. Ανώνυμος21/2/13 19:24

      Για να το λες εσύ σίγουρα κάτι ξέρεις. Μα να σου στερήσω τους γ@μι@δες σου??? όχι όχι γλυκιά μου...κράτησε τους για πάρτι σου. Αλλα από περιέργεια για πες μας πως ξεκίνησε το ειδύλλιο μεταξύ σας? ξεκίνησες με προκαταρτικά η κατευθείαν στο ψητό???

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος19/2/13 15:11

    na pas sthn souhdia na se dei o filos sou o kthniatros na sou valei kai mpoli...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος19/2/13 15:30

    προφανως οι πολεις της Σουηδιας ειναι αυτες τις οποιες επισκεπτοντε μαιμουδες και φιδια καθε μερα...καλα που υπαρχει και ο ροδιος ελλην να μας μορφωσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/2/13 16:29

      Γιατί σου φαίνεται περίεργο το βίντεο? περίεργο θα μου φαινόταν αν γινόσασταν περισσότερο πολιτισμένοι άνθρωποι παρα γουρούνια της λάσπης, αυτο που ειστε τωρα δλδ!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/2/13 09:16

      Απέφευγε να κοιτάζεσαι στον καθρέφτη τόσο συχνά Ρόδιε Σαχλαμάρα, με το φτύσιμο που σου ρίχνει κάθε φορά η κατάστασή σου θα επιδεινωθεί .

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος19/2/13 17:58

    to mono ligo pou ksero oti teleftea se orismenes chores echounai ipochreossi oi eidioktites tin stirossi ton Pitt Bull kai Rotweiler iati exounai epitethi sai anthropous choris na tous exchounai ekpethefsi ia eptithessi . To idio leganai palia ia to Doberman . Ala san katikidio zoo then eiparchi pio eiraimo .
    epikindino skilo einai to Dingo stin Australia ala then einai pote katikidio skilo kai outai adespoto stis poles oi choria .
    Parakalo epidi then grafo ellinika kala then eimai lathrometanastis , yenethika stin Ellada ala ezisa sai 5 chores stai 3 eipeirous .. Parakalo min grapste ena skolio , na xana pao ekei pou megalossa kai ezisa .
    Eimai pio Ellinas apo sas ia pola themata kai FEELING ia tin patrida mas . Mai to politika then askolounmai , pios ftai oi ochi kai pio koma tha mas sosei.
    grafo anonymos ala baptistika stin Athina to 1939 mai ena onoma pou ka mia apo sas echei tora . Hellas .
    Thank you for reading me . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/2/13 22:11

      Φιλε καλά τα λες αλλα ΜΕ ΣΤΡΑΒΩΣΕΣ με τα αθλια gkreeklish. Τουλάχιστον γραφε τα σωστά!!!!!

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος23/2/13 11:15

    ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΚΑΙ ΓΙΝΕΣΤΕ ΕΝΑ ? ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ/ΚΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΑΛΛΙΛΟΓΡΑΦΙΤΕ ΜΕΤΑΞΗ ΣΑΣ ΟΥΣΤ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *