ροή ειδήσεων

Απλήρωτο προσωπικό ξενοδοχείου

Απλήρωτοι είναι το προσωπικό του ξενοδοχείου... sun beach απο το Νοέμβριο μέχρι και το Ιανουάριο οπως και το επίδομα αδείας που είναι όλα μαζί 3,5 μισθούς και δείχνουν αδιαφορία. Αυτο που τους απασχολεί μονο είναι τα φωτοβολταϊκά που τοποθετούν σε βαρος του προσωπικού ακόμα και προκαταβολές αρνούνται να δώσουν.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/2/13 21:28

    ntropi tous...
    ondos mono ayto ton endiaferei(φωτοβολταϊκά)
    exw akousi apisteytes istories me dayton!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/2/13 21:38

      EXOYN PARI GRAMH OLOI H KSENODOXI NA MIN PLHRONOYN DEN EINAI MONO AYTOS POLA KSENODOXIA EINAI ALLA AN DEN KANOYN KATI H IDIOI H KSENODOXOYPALILI DEN THA ALAKSI KATI

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/2/13 22:38

      καλά εντάξει, όταν όμως το καλοκαίρι μας πλήρωναν κάθε μήνα ήταν καλά ενώ σχεδόν τα μισά ξενοδοχεία στη ρόδο χρωστούσαν από τον χειμόνα του 2011.
      Δεν πρόκειται να τα χάσουμε. ο 9.28 παραπάνω ας μάθει πρώτα ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του ξεν. και τι όνομα έχει στην ρόδο για να τα λέμε όπως πρέπει.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος2/2/13 21:46

    PROTA APO OLA PREPI NA STAMATHSOYN NA FOVOYNTE GIA APOLISIS META NA MIN AKOYN PAXIA LOGIA ALLA ERGA KAI NA GINOYN OLOI ENA OTAN LENE APERGIA NA VGENOYN OLOI EKSO OXI TA MISA KSENODOXIA NA DOYLEYOYN KANONIKA TA ALLA ME MERIKOYS APERGOSPASTES OLOI OPWS PIRAN AYTI GRAMH NA MIN PLHRONOYN ETSI KAI ESYS. KAI EPIDI KAPOIA KSENODOXEIA EIXAN APERGIA TWRA EKDIKOYNTE LIPON APANTISTE TOYS TON MAIO ME ME APERGIA ZHTONTAS AYTA POY SAS XROSTANE KAI KATHE 8 MHNE NA SAS EKSOFLOYN ALIOS PALI EKSO KAI TA EPIDOMATA NA TA KATAVALOYN MAZI ME TIN APOLISI KSIPNISTE OTAN GINETE ENA OLOI TI THA KANOYN THA SAS APOLISOYN OLOYS DEN MPWROYN OYTE ENAN SAS LEW

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/2/13 22:11

    ΤΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΦΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ.ΜΟΛΙΣ ΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΠΩΝΥΜΗ ΟΜΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΟΛΟΙ ΛΑΚΙΖΟΥΝ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ.ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/2/13 22:22

    ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ..ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ.ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΖΗΤΗΣΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΙΝΕΥΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΞΑ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΚΓΙΝΙ8ΙΚΕ ΚΑΝΕΙΣ...ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΦΑΝΗΚΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ ΦΕΤΟΣ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ..ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΤΙ Η ΠΟΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ..ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/2/13 22:48

    etsi einai..otan leme gia apergeia(h monh lish gia mena)oloi koitane ton pwpw tous...kai ta idia atoma einai ayta pou oloi mera fonazoun oti einai apliroti.
    fetos omws provlepo na ginoun ondos megales allages(mhn pw k xhlo)
    h xeirwteri einai h manager(prwi diethindes)ayta kai an einai tomaria,partakides.
    ayta!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/2/13 15:49

      PAIDIA MIN MPENETE STO TRIPAKI POY THELOYN H KSENODOXI DIXASMO METAKSI YPALILON. TO GRAFEIO ERGASIAS TO MONO POY MPWRI NA KANEI EINAI NA FWNAKSI TON ERGODOTI NA TOY PEI PLHRONIS? AN OXI KSEKINA DHKASTIKO AGWNA POY MPWRI NA PIASI KAI TA 5 XRONIA NA EKDIKASTI. AYTO POY XRIAZETE EINAI NA SKEYTESTE PRIN PSIFIZETE KAI NA PSAXNETE POLLA PRIN TIN PSIFO STO SOMATIO MAS. DEN THELOYME DITHEN FWNES THELOYME ERGA EXOYME ENA PROEDRO POY DOYLEYEI STO KSENODOXEIO TOY PROEDROY TON KSENODOXON TI POIO APLO NA TOY PEI PROEDRE AN DEN PLHROTHOYN KSENODOXOYPALHLOI NA KSERETE OTI THA KSEKINISOYN APERGIES APO TIN PRWTH MERA TIS SEZON NA PIESI OXI ME LOGIA ALLA ME PRAKSIS ALLA THA APANTHSH KAI AYTOS OTI OTAN LEW GIA APERGIES TO 70% SYNEXIZOYN NA DOYLEYOYN TI NA KANW ETSI THA PEI KAI EXEI DIKIO STIN TELEYTEA APERGIA EIMOYN SE KSENODOXEIO STIN IKONTA STIN POLI 50 ATOMA APERGIA 60 ATOMA PERNOYSAN KAI XIROKROTOYSAN IRWNIKA DEN PAME ETSI MPRWSTA STON KLADO MAS

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος2/2/13 22:53

    ΑΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ!ΝΤΡΟΠΗΗ ΡΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/2/13 22:59

    Με τους αλλοδαπούς είναι όντως ένα θέμα.Αυτή και με πολύ λίγα λεφτά δουλεύουν.Πέρυσι πάσχισα να τους πάρω με το μέρος μας για στάση εργασίας,τους έλεγα ότι τα παιδιά τους είναι η επομενη εργάτες στα ξενοδοχεία.
    Σίγουρα θα πέσει ξύλο φέτος όλοι είμαστε με νεύρα και άφραγκοι.Όσο για τους manager θα είναι η πρώτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος2/2/13 23:49

    Έτσι μπράβο βρίστε όλοι σας τους ξενοδόχους, που είναι και χαμόγια, και δεν σας πληρώνουν σωστά ? Έτσι σας λένε οι συνδικαλιστές , το ΠΑΜΕ και η εργατική κατοικία , σωστά ? Μακάρι να κλείσουν ΟΛΟΙ τα ξενοδοχεία για μια σαιζόν, να δούμε τι θα κάνετε όλοι σας. Ας τα πάρουμε από την αρχή . Τώρα με τα βραχολακια, ο ξενοδόχος, παίρνει 9 ευρώ το άτομο την ημέρα, με αυτά τα λεφτά, ο ΜΑΚΑΚΑΣ Ξενοδόχος , πρέπει, τον τουρίστα να τον δώσει πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό, διανομή, και ότι αλο θέλει, να το καθαρίσει το δωμάτιο σεντόνια, πετσέτες , να πληρώσει το ΦΠΑ, το ΔΗΦΩΔΟ, την ΔΕΗ, την ΔΕΥΑΡ, το προσωπικό, το ΙΚΑ, το εμπόρευμα, το χαρατσι, το Φόρο ακίνητης παρουσίας , το προσωπικό να φωνάζει τον μισθό του, ΑΛΛΑ το κυριότερο είναι ότι το πρακτορείο ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΝΗ τον ξενοδόχο εδώ και χρόνια ο ξενοδόχος ΔΕΝ έχει λεφτά να πληρώσει το προσωπικό, το χαράτσι, το ΦΠΑ, το ΔΗΦΩΔΟ, την ΔΕΗ, την ΔΕΥΑΡ, τι να κάνει ? Καλύτερα λέει ο ξενοδόχος, θα το κλείσω , για χρόνια, παρά έτσι, εάν ώμος ΟΛΑ τα ξενοδοχεία στην Ρόδο κλείσουν τι θα κάνουν οι άνεργοι Ξενοδοχουπάλληλοι ? Τι ? Τι θα λέει μετά οι ΜΑΚΑΚΕΣ ΚΚΕ και ΠΑΜΕ ? ΤΙ ? Μακάρι να το εφαρμόσουν για μια σαιζόν τα ξενοδοχεία, για μια σαιζόν κλειστά ΌΛΟΙ, τι θα πουν μετά, όλοι αυτοί που απεργούν τόσα χρόνια, και δεν σέβονται τον τουρισμό π.χ. οι δημόσιοι υπάλληλοι, τα βενζινάδικα, οι ταξιτζήδες, τα λεωφορεία, όλοι στο αεροδρόμιο, οι αγρότες, οι γιατροί, οι φαρμακοποιοί, τι θα κάνουν εάν τολμήσουν , οι ξενοδόχοι, να κλείσουν για μια χρονιά ?
    Γιάννης από Καμειρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/2/13 23:56

      Φταιει ο μαλακας ο ξενοδοχος που κλεινει με 9 ευρω το ατομο και εχουν καταντησει την ροδο λιγουροτουριστικο θερετρο δεν φταινε οι υπαλληλοι.
      Μαλακα και εσυ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/2/13 07:28

      Φίλε Γιάννη, καλά όλα αυτά που λες. Δηλαδή ο ξενοδόχος δεν έχει να πληρώσει;

      Τι μας λες... Ας κάνει καλύτερο κουμάντο στα οικονομικά του, αν δεν μπορεί να πληρώνει να κάνει περικοπές απο αλλού και στην τελική να το πουλήσει αν δεν είναι άξιος να το κρατήσει. Γιατί ο ξενοδόχος να έχει τέτοια ασυλία ενώ ένας επιχειρηματίας να πρέπει να κλείνει το μαγαζί του;

      Εξάλλου, αν ψαχτείς στο νησί βρες έναν ξενοδόχο που έχει μεγάλη μονάδα να είναι εδώ τον χειμώνα. Όλοι στο εξωτερικό είναι τους περισσότερους μήνες. Εχει και μερικούς που φεύγουν πριν τελειώσει η σεζόν για Γενεύη/Λονδίνο (ναι έχουν ιδιόκτητες βίλες εκεί...) και επιστρέφουν όταν έχει ρολάρει η σεζόν. Φυσικά με απλήρωτους υπαλλήλους.

      Η θες παράδειγμα μεγαλογιατρού-ξενοδόχου που ανάγκασε να του μαζέψουν τις ελιές του τζάμπα όλοι οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου με την προυπόθεση να τους προσλάβει ξανά... και στο τέλος... τους περισσότερους τους άφησε στην απέξω γιατί προτίμησε αλλοδαπούς.

      Δονητή με vicks θέλουνε, μπας και βάλουν μυαλό.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/2/13 19:25

      να μην κανει γενεθλια χιλιαδων ευρω για τον ιδιο τα παιδια του τα ανηψια του για να εχει να πληρωσει.να περνανε αυτοι καλα δηλαδη και μεις να πειναμε.να βγαζουν τα λεφτα τους στο εξωτερικο και εμεις να υποφερουμε.μην τα βαζετε με τους ΄'θεους' μονο γιατι θα μεινετε ανεργοι μια ζωη.μια χαρα κρατος ειμαστε τι αλλο θελουμε???δεν φτανει που μας εκοψε και την ανεργια το κρατος να ειμαστε και απληρωτοι εεε παει πολυ.αν ειναι ετσι καλυτερα να τα κλεισουν τα ξενοδοχεια τους χιλιες φορες και να καθομαστε στα σπιτια μας.οχι να δουλευουμε τσαμπα.να πεθανουμε στα σπιτια μας τουλαχιστον......

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος2/2/13 23:57

    ΦΙΛΕ (11:49) ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕΣ???Η ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος3/2/13 00:01

    Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ:ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΤΙΖΟΥΝ ΝΕΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ(ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ) ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ???ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ....ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΑΣΠΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/2/13 00:18

      2/2/13 - 11:56 μ.μ. Ναι βρε ΜΑΚΑΚΑ και εσύ που το παίζεις έξυπνος, ξέρεις πόσα παίρνουν το άτομο στην Τουρκία ? Λιπών ΜΑΚΑΡΙ να κλείσουν ΟΛΑ τα ξενοδοχεία στη Ρόδο, να δούμε βρε ΜΑΚΑΚΑ εσύ μετά τι θα κάνεις ? Ε ΜΑΚΑΚΑ. Νομίζεις εάν δώσουμε ακριβές τιμές θα μας στείλουν τα πρακτορεία πελάτες ?

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος3/2/13 00:45

    ας σκέφτονταν οι ξενοδόχοι τόσα χρόνια τρόπους, ώστε να μην είχαν τώρα ανάγκη τους πράκτορες...
    με 9 ευρώ ...ας τα κλείσουν να ησυχάσουμε, να ξέρουμε τι μας γίνετε...

    όλα άρπα κόλλα είναι σε αυτό τον τόπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος3/2/13 01:37

    Εαν δεν σας αρέσει η δουλειά σε ξενοδοχεία, 2 είναι οι λύσεις. 1 Ξανά στα θρανία μπάς και πάρετε κανα απολυτήριο ή και πτυχίο (λίγο δύσκολο ε?) για αλλαγή καριέρας Η να πάτε να γίνετε αγρότες στα χωράφια. Κάθε χρόνο 50 άτομα τα ίδια και τα ίδια. Εχει και ξενοδόχους που πληρώνουν το προσωπικό τους κανονικά, αυτοί γιατί να κάνουν απεργία ρε συνδικαλιστάρες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/2/13 18:20

      file gia tin katastasei oi idoi ftene pou balane ta praktoria stin mesi!!!!! as prosexan tora i moda einai na poulisoune ta ksenodoxeia sta praktoria

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος3/2/13 02:01

    re file 1:37 to eipes monos s...afou plironoun!gt na kanoun apergia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος3/2/13 02:18

    η ξεφτίλα είναι ότι από φαληράκι και πέρα υπάρχει αναπτύξει.αλλα είναι τόσο μα τόσο αίσχος για ρόδο αυτά τα βραχιολάκια.όλα ψεύτικα...ντρέπεσαι να λες ότι είσαι έλληνας με αυτές τις υπηρεσείες που προσφερουν.άσε που θεωρείτε k μαγκιά το να κοροϊδέψεις τον φιλοξενούμενο(πελάτη)αυτές η εταιρίες ήρθαν να διαλύσουν τους επαγγελματίες,και την ποιότητα υπηρεσιών στη όμορφοι ρόδο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος3/2/13 07:30

    Φίλε Γιάννη, καλά όλα αυτά που λες. Δηλαδή ο ξενοδόχος δεν έχει να πληρώσει;

    Τι μας λες... Ας κάνει καλύτερο κουμάντο στα οικονομικά του, αν δεν μπορεί να πληρώνει να κάνει περικοπές απο αλλού και στην τελική να το πουλήσει αν δεν είναι άξιος να το κρατήσει. Γιατί ο ξενοδόχος να έχει τέτοια ασυλία ενώ ένας επιχειρηματίας να πρέπει να κλείνει το μαγαζί του;

    Εξάλλου, αν ψαχτείς στο νησί βρες έναν ξενοδόχο που έχει μεγάλη μονάδα να είναι εδώ τον χειμώνα. Όλοι στο εξωτερικό είναι τους περισσότερους μήνες. Εχει και μερικούς που φεύγουν πριν τελειώσει η σεζόν για Γενεύη/Λονδίνο (ναι έχουν ιδιόκτητες βίλες εκεί...) και επιστρέφουν όταν έχει ρολάρει η σεζόν. Φυσικά με απλήρωτους υπαλλήλους.

    Η θες παράδειγμα μεγαλογιατρού-ξενοδόχου που ανάγκασε να του μαζέψουν τις ελιές του τζάμπα όλοι οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου με την προυπόθεση να τους προσλάβει ξανά... και στο τέλος... τους περισσότερους τους άφησε στην απέξω γιατί προτίμησε αλλοδαπούς.

    Δονητή με vicks θέλουνε, μπας και βάλουν μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος3/2/13 13:35

    να τα πουλήσουν.θέλουν να το παίζουν ξενοδόχοι,πρώτη μούρη στο καβούρι με δανεικά.μια ζωή μιζέρια στην ελλάδα,μην χάσουμε τις δουλίτσες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος3/2/13 14:25

    Αυτός ο Γιάννης ξενοδόχουπάλληλος είναι ? ή ο ξενοδόχος ? μας μπέρδεψε λιγάκι, αυτο που ξέρω εγω είναι κάνεις περικοπές προσπαθείς να κανείς ότι καλύτερο μπορείς και αν δε βγενει τα παρατάς δεν παρασέρνεις στον γκρεμό μαζί με εσένα και οικογένειες που ζουν απο το μεροκάματο δώσε στους ανθρώπους την ευκαιρία να ταΐζουν την οικογένεια τους αξιοπρεπώς και όχι να ζητιανευουν.
    Φιλικά Γιάννης απο Ρόδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/2/13 17:10

      NIAOY NIAOY STA KERAMIDIA KANEI FILE H KSENODOXOS EINAI H KALOVOLEMENOS. EGW THELO NA MATHO O ISAGKELEAS TI KANEI? OTAN STIN GNWMH 12/12 GRAYTIKE ME ONOMA TO KSENODOXIO POY EIPE OYTE DORW DEN THA PARETE FETOS DEN EXW XRHMATA KANTE OTI THELETE GIATI DEN EKANE PARENVASI? DILADI OTAN H APELPISMENI KSENODOXOYPALHLI TRELATHOYN KAI MPOYN STA KSENODOXIA KAI TOYS KANOYN ASIKOTOYS APO TO KSILO THA EPENVI NA KANI DIOKSIS STOYS PONEMENOYS AYTOYS ERGAZOMENOYS? POY EINAI TO SDOE NA ELENKSI OTAN TA PRAKTWRIA LENE OTI VAZOYN LEYTA KATHE VDOMADA NA ELEKSOYN POY PANE TA LEYTA TIPOTA PAIDIA. DEN KSERW POY TO PANE APO TO KRATOS MEXRI DIKEOSINI MEXRI SDOE PANTOS H KATASTASH DEN PAI ALO KAI ME DITHEN VOHTHIA APO EKLEGMENOYS DEN VGENI OXI POIA LOGIA TOY DITHEN SAS MALONO GIA NA STIRIKSO TIN ERGATIKI TAKSI MOY PRAKSIS KYRIE AN DEN MPWRHS NA KANEIS PRAKSIS KAI DESMEVESE PARATATA

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος3/2/13 18:08

    filaraki na klisoune ta ksenodoxeia den pezei oute 1 tis xilis !!!
    diladei thes na mas peiseis oti tha protimisoune na plirosoune pinikes ritres sta grafeia tourismou apo to na plirosoune to prosopiko???????? xexxexexexexe exeis poli plaka!!!!!!!
    pliroforiaka i ritres aggizoune kai 5 fores apano apo ton etisio tziro tou ekastote ksenodoxeiou !!!!
    an exoun lipon to analogo baros ( ksereis pou) as ta klisoune .aaaa!!!!! + oti meta tha exoume dramata metaksi ksenodoxoypalilon kai ksenodoxon !!!!!
    ase lipon to sinigoriliki giati ola eksartontai apo to prosopoiko tou ekastote ksenodoxeiou kanenas den se pernei apo lipisei i apo ikto... alloste xronia tora sto plesio tou antagonismou exoun kseftelisi ta merokamata giati lipon afou exoun kanei kati tetio den proxorane kai sto na apasxoloune mono alodapous giati kseroune oti ayto tha simanei to TELOS tous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος3/2/13 18:15

    kai as skeytoume kai to allo apo tin stigmi pou apo tin arxi tis xronias kseroune oti den bgenoune (leme tora) giati pernoune prosopoiko pou den mporoune na kalipsoune?????
    apo lipisi?????
    ase re file fetos tha pesei poli ksilo ston tomea ayto na mou to thimithite

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος3/2/13 18:37

    paidia min masate.
    den eimai me kanena politiko koma.
    alla fetos onton 8a pesei ksilo,se olous osous vrethoun apenanti stin epidiosi mas(giati gia epiviosi eprokito me aytous tous misthous)
    kai to kiriotero.....fetos tsekarete posous mathites exoun ta hotel sas k doste tous kanonika(an k pleon tous dilonoun epaggelmaties tous ellhnes mathites)
    ayta!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος3/2/13 20:56

    Ama den sas aresoun ta xenodoxeia na mhn xanapate gia douleia. Aplo, poly aplo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/2/13 15:30

      AYTO TWRA NA TO PAROYME WS SOVAROTITA? AKOY TA KSENODO XEIA PREPI NA KATALAVOYN OTI XORIS PROSOPIKO DEN EINAI TIPOTA KAI OTAN LEW PROSOPIKO ENWO ELLHNES GIATI AN PAROYME KSENODOXEIO TO OPIO APASXOLOYSE 80%ALODAPOYS PIGE PATO FANTASTITE PAKISTANO NA MAGIREYEI ALVANO NA SERVIRI H PAKISTANO AS SOVAREYTOYME LIGO EPITELOYS OYTE EGW ANIKO SE KANENA PAME HRTHA FEYGO ANIKO STIN PINA STIN STERISI TIS OIKOGENIAS MOY AN EIMOYN KOMPROSKYLO KAI KATHOMOYNA STIN KAREKLA THA HTAN EPILOGI MOY ALLA NA AFINO TIN OIKOGENIA MOY OLO TO KALOKERI MONI KAI NA MIN KANW OYTE ENA MPANIO ME TA PAIDIA MOY NA IDRONO KAI NA ERXETE H WRA NA PLHROTHO KAI NA MIN PLHRONOME KAI NA ME KYNIGOYN TRAPAIZES OTE DEH. ALLA AYTA FILE MOY TA KATALAVENOYN OSOI YPOFEROYN OSOI EINAI VOLEMENI H EXOYN SYNFERONTA TA THEOROYN MALAKIES KAI LEN EYKOLA LOGIA OPWS ESY

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/2/13 17:14

      esena diladei sou aresoun etsi mpourdelo pou einai ?????
      tote filaraki mou lipame alla esi ite eisai moro eite bolemenos giati an leo an eikseres pos itane ta ksenodoxeia kai pos ta katantisane den tha egrafes pipes

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/2/13 00:10

      @3:30 ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ. ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΣΕΧΟΙ, ΑΓΓΛΟΙ, ΓΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΠΟΤΑΚΙ. ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΞΟΔΕΨΕΣ ΑΕΡΑ ΠΑΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ? ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ, ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο Ανώνυμος3/2/13 - 1:37 π.μ. ΟΥΤΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΟΚ?

      @5:14 ΕΙΜΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΕ 2 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΜΗΝ ΛΥΠΑΣΑΙ ΓΙΑ Μ ΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΜΩΡΟ ΟΥΤΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ.

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος4/2/13 22:04

    παρακαλω τα παραπονα ροδου να ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ τα σχολια που ΔΕΝ ειναι γραμμενα Ελληνικα.

    ΛΙΓΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος5/2/13 13:56

    FILE SOY EYXOME NA TA FAS KAI ESY AERA PATERA ALLA EYXOME H DIKI SOY H MANA NA ZHSH GIATI TIN DIKIA MOY TIN EXASA OSES PROSPATHIES KAI OSA AERA PATERA LEYTA EFAGA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. μαιρη5/2/13 21:48

    γιαυτο η ελλαδιτσα μας δεν θα παει ποτε μπροστα ,γιατι αλληλοσκοτωνομαστε!!!!!!!!!!!!!!!!! και ναι συμφωνω να σβηστουν τα γκρικλις........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος6/2/13 13:09

    ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΥΣΤΙΧΟΣ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΑΛΑΞΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ ΕΜEIΝΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΕΛΠHΣΜΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΩΛΕΜΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *