ροή ειδήσεων

Γέμισαν με επικίνδυνα Κινέζικα ιατρικά υλικά τα δημόσια νοσοκομεία

Σε απόγνωση βρίσκονται γιατροί και εργαζόμενοι καθώς βλέπουν καθημερινά φλεβοκαθετήρες να σπάνε μέσα στις φλέβες των ασθενών, «πεταλούδες» να διαλύονται αλλά και μέσα στα χειρουργεία να κόβονται τα ράμματα την ώρα της επέμβασης με αποτέλεσμα να σημειώνονται καθυστερήσεις...
Κι αυτό γιατί ακατάλληλο υγειονομικό υλικό από την Κίνα αλλά και Τρίτες χώρες αμφιβόλου ποιότητας ενίοτε και επικίνδυνο, έχει εισβάλει στα δημόσια νοσοκομεία το τελευταίο διάστημα για λόγους οικονομίας καθώς οι προϋπολογισμοί όλων των δημοσίων νοσοκομείων έχουν ψαλιδιστεί κατά 50%.

«Από τα υλικά που έρχονται στα Νοσοκομεία μόνο ένα στα πέντε είναι της προκοπής. Οι φλεβοκαθετήρες σπάνε, οι βαλβίδες ασφαλείας που φέρουν δεν είναι στεγανές και στάζουν πάνω στους ασθενείς, οι οροί λερώνουν τα σεντόνια και τα ρούχα των αρρώστων» τονίζει στο iatropedia, ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) Παναγιώτης Παντέλης.

Όπως εξηγεί, όταν τοποθετούν αυτά τα υλικά στα χέρια των ασθενών, προκειμένου να γίνεται η έγχυση φαρμάκων και ορών, τις περισσότερες φορές σπάνε και μπλοκάρουν, με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να τα αλλάζουν. Τρυπάνε συνέχεια σε άλλες φλέβες τους ασθενείς και τα φάρμακα δεν μπορούν να περάσουν μέσα από τους ορούς. Ίδια είναι η εικόνα και με τις σύριγγες και τις βελόνες οι οποίες είναι κάκιστης ποιότητας καθώς σπάνε τις περισσότερες φορές.

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/2/13 18:47

    ο Θεός να μας φυλάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/2/13 19:34

    ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΩΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ.ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑΤΡΟ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ [ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ] ΠΟΥ ΕΠΙΠΛΗΞΕ ΝΟΣΟΚΟΜΑ, ΛΕΓΩΝΤΑΣ ΤΗΣ! ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΗΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ; ENΟΟΥΣΕ ΦΛΕΒΟΚΑΘΕΤΗΡΕΣ!Η ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ. ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ! Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΞΕΜΑΝΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΑΣ.ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΙΝΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ.ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΡΑΠΤΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΞΑΝΑΔΩ ΕΔΩ!ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΗ ΑΝΑΥΔΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ,ΠΕΡΙΠΟΥ 35 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΗ,ΝΤΡΕΠΟΜΕ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ,ΠΟΥ ΚΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.ΝΑΙ ΝΡΕΠΟΜΕ!!!!!!!!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ,ΠΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΠΙΛΗΦΘΟΥΝ,ΚΑΙ ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΑΠΤΕΤΕ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ Κ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΡΟΔΟΥ,ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *