ροή ειδήσεων

Ζάπλουτος Έλληνας υποψήφιος για δήμαρχος στην Νέα Υόρκη!

Ο μεγιστάνας Τζον Κατσιματίδηw ο οποίος κατάγεται από τη Νίσυρο έχει θέσει υποψηφιότητα για τη δημαρχία της Νέας Υόρκης.
Ο αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας... έφυγε έξι μηνών από την Ελλάδα και αυτοπαρουσιάζεται ως "ο δισεκατομμυριούχος της διπλανής πόρτας".

Hταν υποστηριkτής του Δημοκρατικού Κόμματος, επί Μπιλ Κλίντον αλλά βάζει υποψηφιότητα με τους Ρεπουμπλικανούς στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου!

Η φιλοδοξία του είναι να διαδεχθεί τον Μάικλ Μπλούμπεργκ που ολοκληρώνει την τρίτη θητεία του.

Η ζωή του 64χρονου ελληνοαμερικανού δισεκατομμυριούχου μοιάζει με σενάριο ταινίας.

Γεννήθηκε στη Νίσυρο και οι γονείς του μετανάστευσαν στην Αμερική το 1949 όταν εκείνος ήταν μόλις 6 μηνών με την ελπίδα πως θα φτιάξουν μια καλύτερη ζωή.

Εγκαταστάθηκαν στο Χάρλεμ και ο πατέρας του που ήταν φαροφύλακας βρήκε δουλειά ως βοηθός σερβιτόρου.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια γεμάτα φτώχεια δεν πτόησαν τον Τζον Κατσιματίδη ο οποίος μορφώθηκε στα δημόσια σχολεία της Αμερικής. Ξεκίνησε να σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης για να γίνει ηλεκτρολόγος - μηχανικός αλλά τελικά παράτησε τις σπουδές του και έπιασε δουλειά σε ένα παντοπωλείο το οποίο τελικά αγόρασε.

Από αυτό το παντοπωλείο ο δαιμόνιος Έλληνας έχτισε την αυτοκρατορία της Red Apple και επεκτάθηκε και σε άλλες δραστηριότητες που του απέφεραν τεράστια κέρδη.

Σήμερα διαθέτει διυλιστήρια, βενζινάδικα, αμέτρητα ακίνητα ενω εκδίδει και τη 15νθημερη ομογενειακή εφημερίδα "Τhe Hellenic times".

O Τζον Κασιματίδης ήταν υποστηρικτής του Δημοκρατικού Κόμματος επί προεδρίας Μπιλ Κλίντον αλλά τη δημαρχία της Νέας Υόρκης στις εκλογές που θα γίνουν τον ερχόμενο Νοέμβριο τη διεκδικεί με το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών.

Ο ελληνοαμερικανός μεγιστάνας ειναι παντρεμένος με την Μάργκο Βοντερσάαρ και έχει δύο παιδιά, την Άντρεα και τον Τζον τζούνιορ. Η κόρη του μάλιστα είναι παντρεμένη με τον εγγονό του Ρίτσαρντ Νίξον ο οποίος έχει το όνομα του διάσημου παππού του.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *