ροή ειδήσεων

ΒΑΡΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΟΔΟΥ!!!!

Κατηγορώ την χρυσή αυγή Ρόδου και όχι μόνο, για την αποχαύνωση του πατριωτικού χώρου στην Ρόδο.
Κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου!!! αμέτοχοι σφυρίζουν ανέμελα...
λες και δεν τρέχει τίποτα σε τοπικό επίπεδο,δεν υπάρχει δηλαδή ούτε τζαμί που καταπατά αρχαίο Ελληνικό ναό ούτε οι μαρίνες και τα λιμάνια ξεπουλιούντε !!
Αλλά ούτε καν μια ενόχληση σε εργοδότες που συνεχίζουν να κρατούν στις δουλειές τους λαθρομετανάστες η μετανάστες λες και δεν βλέπουν τι γίνετε στην κοινωνία μας,την ώρα
που ο λαός μας αδυνατεί να τα φέρει βόλτα και πολύ από τους συμπολίτες μας είναι άνεργοι και δεν μπορούν να αγοράσουν γάλα των παιδιών τους!!!

Μήπως είναι βαλτοί να μας τρελλάνουν,η είναι ένα με το σύστημα και απλά απολαμβάνουν να ανεβάζουν ποσοστά με τους αγανακτισμένους και απο βλακωμένους Ρωμιούς των ξεπουλημένων κομμάτων?

Η Ελλάδα χάνετε και ξεπουλιέτε και οι προδότες κυκλοφορούν ανενόχλητοι ανάμεσα μας,και στην χρυσή αυγή Ρόδου φοβούνται μην τυχόν και τους βγάλουν εκτός βουλής ,την ώρα που στην Αθήνα και πιο βόρεια, χρυσαυγήτες μπουκάρουν σε νοσοκομεία και λαϊκές!!

Υπεύθυνοι της Τ.Ο Ρόδου εγκλώβισαν με την δειλία τους η την απραξία τους λιγοστούς πατριώτες με αγνά και πατριωτικά αισθήματα Ρόδιους,αποχαυνωμένοι όλοι μαζί παρέα βαδίζουν σταθερά προς τον δρόμο που χάραξε ο Μεγάλος καρατζαφέρης!!!!

Νέο Λάος και ίσως χειρότερο,λόγο ότι δεν φτάνει το στίγμα που τους ρετσίνωσαν ως "νεοναζί" κάποιοι διεθνιστές ανθέλληνες ,,, χαιρετούν και σαν τους λεγεωνάριους της Ρώμης,αυτός ο χαιρετισμός αμαυρώθηκε από τους Γερμανούς παλικαράκια με θανατικά κατά της ανθρωπότητας!!!

Δεν μπορεί να απαγγέλλεστε τον γίγαντα Ελληνισμό και να καμαρώνετε πως ο Λεωνίδας και οι τριακόσιοι ήταν Έλληνες και προγόνοι σας και εσείς να προσκυνάτε και να συντηρείτε τον Εβραϊσμό-ιουδαιοχριστιανισμό!!!!

Έλληνες είμαστε!!! και όχι Ρωμαίοι ούτε Ιουδαίοι!!!
Ξεκαθαρίστε την θέση σας, η αντε στα ανάθεμα, και στην Γερμανία η στο Ισραήλ !!!

Επιστολή στάλθηκε στην Έλευσις Διαγοριδών 17-2-2013 19:45μμ από Χρήστος

Αk:Όλοι και Όλα ξεπουλιούντε μα όχι και οι καρδιές μας, σηκωθείτε και φωνάξτε:Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!«ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ; ΤΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ; ΣΗΚΩΣΟΥ ΑΠΑΝΩ! ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΟΡΘΟΙ ΜΙΛΟΥΜΕ»

eleusisdiagoridon.blogspot.gr

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/2/13 19:38

    Σωστός!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/2/13 19:43

    ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΟΔΟΥ!!!!! ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ!!!!ΙΟΥΔΑΙΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ,,ΞΕΧΕΙΛΗΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/2/13 15:46

      ΟΙ Χ.Α. αγωνιζεται αλλοι περιμενουν το διαστημοπλοιο να τουs σώσει...ουφαρχοι...

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος19/2/13 19:45

    Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΙΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΥΣ..
    ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΤΩΡΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
    ΑΠΟ ΤΑ ΟΛΟΤΕΛΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/2/13 15:49

      oi xrysh aygh exi dosi agones otan ise enantia sti xrysh aygh ise enantion tou
      ethnous....

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος19/2/13 19:45

    Πατριωτάρα μου η τελευταία φράση που έγραψες ξέρεις ποιος το είπε ; αν ξέρεις τότε δεν θα τολμούσες να πεις κάτι για την ορθοδοξία....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/2/13 20:16

      ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΔΩ ,ΚΑΙ ΤΥΠΩΣΕ ΤΟ !!!Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ Ο ΑΝΤΡΟΥΤΣΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΙ!!!!!ΚΑΙ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΤΟΥΣ ΕΧΩΣΕ ΣΤΗΣ ΦΥΛΑΚΕΣ !!!ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΝΤΡΟΥΤΣΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΤΟΥ ΕΣΤΡΙΨΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΑΝ ΣΚΥΛΗ ΑΠΟ ΓΚΡΕΜΝΟ,,,Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΟΝΗΣ ΣΑΠΙΣΕ ΣΤΗΣ ΦΥΛΑΚΕΣ,ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΚΕΦΑΛΗΣΤΙΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ ΣΕ ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΡΥΦΤΕΙ ,, ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ,,ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ 1821 ΗΤΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΕΜΙΣΕ ,,,ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ???

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/2/13 12:07

      6.16 Διάβασε τα άπαντα του Κολοκοτρώνη και μετά μπες εδώ και ξαναγράψε μου, και αν εχεις κανένα κατσαβίδι πάρτο για να το βιδώσεις καλά στο μυαλό σου αυτό....!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/2/13 12:08

      8.16

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος19/2/13 19:45

    ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ..........Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΜΑΣ...........
    ΑΝΕΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19/2/13 20:08

    otan toys brizete kaloi eiste kai otan sas piraksoyn tis tsepes toys parakalate...toys psifisate omos gia na exoyn dynami stin rodo oxi..skasmos lipon an 8elete xrisi aygi dynati kai na drastiriopihte sth perioxisas psifistethn prota...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος19/2/13 20:23

    μπραβο φιλε μου να αγιασει το στομα σου ..η χρυση αυγη της ροδου ειναι μια παπατζα ..ξερω πολλα ξενοδοχεια που φετος δεν θα προσλαβουν ελληνες που στην κυριολεξια δεν εχουν να φανε κ προσλαμβανουν βουλγαρουσ κ η χρυση αυγη ροδου κοιματε.. εχουμε γεμισει πακιστανουσ εχουν ανοιξει κ μαγαζια..συγκεκριμενα ξερω ενα στο ροδινι που μπαινοωγαινει ι σαρα κ μαρα κ η χρυση αυγη πουθενα...αντε ρε οργανοθειτε ρε που ειστε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος19/2/13 20:54

    με αυτά που γράφετε μόνο Ελληνες δεν είστε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος19/2/13 22:35

    entaksei..exei ksefugei teleiws h katastasi..prwtoi prwtoi apo olous toys prodotes h xrysh aygh einai k genikotera h akrodeksia!!!to exoun apodeiksei k stin istoria kai sinexizoun!! ena epikairo paradeigma einai pou sturizoun to ksepoulima tis xalkidikis stin kanadeziki etairia eldorado gold (metalleia skouries).
    diavaste kanena vivlio k anoikste ta matia sas pou pisteuete oti h xrusi augi tha mas swsei auti kai an tha mas xantakwsei na lete.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος19/2/13 22:53

    ΑΚΟΥΣΙΛΑΕ ΒΙΑΖΕΣΑΙ
    ΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΡΙΣΜΑ
    Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΙ ΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΝΑΣ ΘΥΣΙΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ.
    ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΨΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΛΙΘΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΝΑΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΩΣ ΘΑΒΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΖΑΜΙ.
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος20/2/13 00:02

    ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε. ΠΟΥ ΔΟΥΛΙΚΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΒΟΛΑΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΦΙΛΟΣΟΦΟ ΥΠΑΤΙΑ!ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ! ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟ ΝΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος20/2/13 00:11

    afou eimaste oloi patriotes giati eimaste anonimoi.oso gia tous 1821 patriotes oi perisoteroi itan roufianoi kai prodotes.diavaste pio kala tin istoria.kai oxi tou dimotikou tin istopia.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος20/2/13 01:01

    το κατηγορω σου δεν ειναι κατα της χρυσης αυγης αλλα κατα της Ορθοδοξιας,απλα εβαλες εναν μανδυα στο θεμα μονο κ μονο για να μιλησεις εναντια στον Εναν κ μοναδικο Θεο που περιμεναν κ οι αρχαιοι ημων προγονοι.σταματα να βγαζεις μισος δεν οδηγει πουθενα,δεν βοηθας ουτε τον εαυτο σου ουτε κανενα αλλο.Να τονίσω πως εμένα δεν με ενδιαφέρει η κάθε ασυναρτησία που ξεστομίζει ο κάθε πανέξυπνος, Νεο-Παγανιστής ή μη. Με ενδιαφέρουν οι πηγές. Και κατά βάθος ούτε με ενδιαφέρει το τί πιστεύουν οι Νεο-Παγανιστές για το Βυζάντιο, εάν ήταν ελληνικό ή όχι. Εφόσον οι Επαναστατημένοι Έλληνες του 1821 θεωρούσαν τους Βυζαντινούς «αείμνηστους προγόνους» τους, τι σημασία έχει η εκ των υστέρων γνώμη του καθενός;



    Θα πρέπει επίσης να σκεφτούν πως τα ελληνικά έγιναν γλώσσα επίσημη ήδη από τον 5ο αιώνα, πως τα ελληνικά ήταν εξαρχής η κύρια γλώσσα της Εκκλησίας (στην Ανατολή η μοναδική) και η μόνη γλώσσα όλων των Οικουμενικών Συνόδων ήδη από την 1η Οικουμενική (325μ.Χ.) και ότι ο βασιλιάς-αρχέτυπο για τους Ρωμηούς στο Βυζάντιο δεν ήταν κανένας Αρχαίος Ρωμαίος αυτοκράτορας (π.χ. Μάρκος Αυρήλιος του οποίο τα γενέθλια γιορτάζουν οι Νεοπαγανιστές), αλλά ο Αρχαίος Έλληνας Μεγαλέξανδρος.



    Αλλά ξέχασα, ο Μεγαλέξανδρος είναι «αλαζόνας», «υπέρφρων», άρα "ντροπή" για το έθνος μας, αφού ήταν κι η αιτία της καταστροφής της «Πατρώας Λατρείας». Όχι, δε τρελλάθηκα. Οι Νεοπαγανιστές τα λένε αυτά.

    Όσο για το επιχείρημα πως το Βυζάντιο δεν ήταν ελληνικό επειδή οι πολίτες του λεγόντουσαν «Ρωμαίοι» κι όχι «Έλληνες», αυτό είναι επιχείρημα για κλάματα. Μωρέ τι μας λένε οι Νεοπαγανιστές! Αφού και οι πρόσφατοι, άμεσοι πρόγονοί μας της τουρκοκρατίας, ούτε κι αυτοί αυτοαποκαλούνταν «Έλληνες». Λεγόντουσαν Ρωμηοί, δηλαδή Ρωμαίοι. Μήπως οι νεοπαγανιστές και λοιποί "αρχαιολάτρες" θα αρνηθούν και στους Ρωμηούς ήτοι στους άμεσους μεταβυζαντινούς προγόνους όλων μας (1453-1821), την ελληνική ιδιότητα επειδή δεν αυτοαποκαλούνταν «Έλληνες», αλλά "Ρωμηοί"; Διότι άμα οι Βυζαντινοί δεν ήταν Έλληνες επειδή δεν αυτοαποκαλούνταν "Έλληνες", με τη ίδια συλλογιστική δεν είναι Έλληνες ούτε οι Πρόγονοί μας ώς το 1821, διότι ουδέποτε ο λαός αυτοαπεκλήθη Έλληνας.

    Ομοίως δεν ήταν Έλληνες οι Πελασγοί, επειδή δεν αυτοαποκαλούνταν: "Έλληνες".

    Κανένα πιο έξυπνο επιχείρημα παρακαλώ! Όχι βλακείες! Όχι επιχειρήματα ανιστόρητων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ""Όταν αποφασίσαμε να κάμομε την επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα, ούτε πως δεν έχομε άρματα, ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις, ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε « Πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά, ως μία βροχή, έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και οι κληρικοί, και οι προεστοί, και οι καπεταναίοι, και οι πεπαιδευμένοι, και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό, και εκάμαμε την Επανάσταση". ///// Όταν η αδικία γίνεται νόμος, τότε η αντίσταση γίνεται καθήκον///
    ΜΗΝ ΤΣΑΚΟΝΕΣΤΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΥΜΙΡΙ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος20/2/13 06:38

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΦΑΧΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΤΟΥΣ ΜΑΚΚΑΒΑΙΟΥΣ ΠΟΥ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ! ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ; ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΗ ΣΠΥΡΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ! http://3.bp.blogspot.com/-YB0rrU5FMs4/T0kovzY8cvI/AAAAAAAAEHU/2VoOTPwyyjU/s1600/nafplio1.JPG
    ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΘΕΟ ΣΤΟ ΘΕΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΝ ΟΝΤΩΣ ΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ=ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ http://www.immyt.net/editions/books_images/44_agia_sion_01.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος20/2/13 09:08

    ποσο θυμα των μασονων μπορεις να εισαι ρε 6:38.ευτυχως που εδω στην ροδο δεν ειστε πανω απο 20.με μινι μπας σουμπαρου οκταθεσια μετακινειστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/2/13 09:01

      ΒΛΕΠΩ ΕΧΕΙΣ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ 9:08, ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΙΩΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΨΕΛΝΟΥΝ ΜΑΣΩΝΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ
      «Ιδού ο Βασιλεύς σου, Σιών.» (Στον Μικρό Εσπερινό, ήχος πλ. δ΄.)
      • «Λαμπρύνου, η Σιών, η νέα, και βαΐοις ανύμνει μετά παίδων· ιδού ο Βασιλεύς σου, σώζων προς πάθος έρχεται.» (Στον Μικρό Εσπερινό, ήχος β΄, οίκος του Ευφραθά.)
      • «Ωσαννά εν τοις υψίστοις, ευλογημένος ο ερχόμενος, Βασιλεύς του Ισραήλ.» (Στον Μεγάλο Εσπερινό, ήχος πλ. β΄ και εις τον Λιτό, Στιχηρό Ιδιόμελον, ήχος α΄.)
      ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕΣΑ..http://1.bp.blogspot.com/_OUePq8cnOJ0/TRhqCb3PRzI/AAAAAAAAAPM/n2JOk-9uBH4/s1600/papas-korleone.jpg

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος20/2/13 09:13

    κουκουβαδες μαλαπετσες και σια ο.ε. σταματηστε να την παιζετε και με τα δυο!!!!καλυτερα να κατεβαινετε στην πορεια με κανα ταξι ,χωρατε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος20/2/13 13:51

    ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος20/2/13 20:34

    ειναι αληθεια οτι πολλες ρωσιδες πηραν μεταγραφη απο τα μπαρ σε γουναραδικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος20/2/13 22:46


    δεν εχετε δικαιωμα να μιλατε για την ελλαδα και ποσο μαλλον την χρυση αυγη που προσλαμβάνεται πακιστανουσ στα χωραφια σασ αλλα θελετε να τουs διώξετε.....
    οταν λεμε ποσ ειμαστε ελληνεs ειμαστε ελληνεs κραταμε το αιμα καθαρο οχι βουλγαρικο
    περαστικα σαs παρακρατικα σκουληκια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος21/2/13 05:11

    Λοιπον μαγκες μαθετε 2 πραγματα απλα πρωτα και μετα μιλατε.Τα παντα γυρω σας θελετε να τα κανει η Χρυση Αυγη,λοιπον την καραμελα βγαλτε την απ το στο μα και κοψτε τα παραπονα.Δεν ειναι δυνατον να ψηφιζεις. Τσιπρα η αλλους προδοτες να σε πηδανε καθημερινα να σου κοβουν μισθουν μεχρι το φαγητο σου και ξαφνικα εφοσον εκανες την ηβλακεια και τους ψηφισες να παραπονιεσαι.Οχι θα πεινασεις θα παραπονεθεις θα βρισεις και καλα να παθεις.Οποτε μην βαζετε την Χρυση Αυγη να κανει τα παντα επειδη εσενα ΕΛΛΗΝΑ σ αρεσει να σε πηδανε .Ερχονται χειροτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος21/2/13 09:11

    ΛΑΜΟΓΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ
    ...αίμα, τιμή ...Χρυσή Αυγή
    ...τυρί, ρύζι, καφέ, γάλα ...Καμπά
    Το κόλπο της Χρυσής Αυγής... και η σύνταξη του αρχηγού.
    Ποιοι κρύβονται πίσω από την αυτοαποκαλούμενη "ναζιστική" οργάνωση;
    Τι ακριβώς είναι το Colpus Bisti;
    http://eamb-ydrohoos.blogspot.gr/2012/10/aima-timi-xrisi-augi.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος21/2/13 09:57

    Μαγκα εσυ ο εξυπνος που μιλας για λαμογια σκεψου αν μπορεις βεβαια και εχεις λιγο λογικη που δνε το νομιζω τον εαυτο σου η καποιο δικο σου ατομο σε αθλια κατασταση ειτε απο πεινα ειτε απο ολα αυτα απο την καταιγιδα που ερχεται και μετα να μιλας για λαμογια.Δεν κατακρινω κανενα παλικαρε αλλα να μαθεις να ξεχωριζεις στην ζωη σου εναν πατριωτη Εθνικιστη και εναν ειτε προβοκατορα ειτε κλεφτη ειτε καποιον που προδσε την ιδια του την χωρα,ολα αυτα γινονται δνε γινονται για το τωρα που ευχομαι να αλλαξει κατι τωρα,γινονται για το αυριο φιλε μου για τα παιδια σου η τα παδια καποιου Ελληνα πραγματικου και οχι καπου που θεωρφει τα Δωδε/νισα ξεχωριστο μερος εκτος Ελλαδος αν εισια απο αυτους μεγια με χαρα σου,αν εισαι ψηφοφορος του Συριζα η Πασοκ ειτε οτιδηποτε μεγια σου με χαρα σου να σας ξεσκισουν ολους χρηματα 0 αλλα ο κοσμος που πιστευει σε μια πατριδα καλητερη δεν φταιει σε κατι για καποιους σαν εσας που το σκεπτικο σας ειναι μαζοχισμος γιατι ετσι λεγεται να ψηφιζεις εναν μαλακα που σε γαμαει 24 την μερα και ξανα τα ιδια .Λοιπον μαγκα οπως στροσατε εσεις να κοιμηθειτε εμεις οχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος21/2/13 10:00

    Οσο για ναζι και για αλλα χαζα που ακουω συχνα παιδια ξυπνατε λιγο δνε υπαρχει αυτο που γινεται εμ εσας εδω περα ελεος δηλαδη αν θελετε να παμε με την αποψη σας οκ ναζι αλλα κλεφτης ποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος21/2/13 11:04

    ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑΝ ΣΕ ΛΑΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΤΟ Nationalsozialismus ΔΗΛΑΔΗ ΝΑΖΙ. ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΤΗΡΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕ Ο ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΡΟΥΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΛΓΟΣ ΤΟΤΕ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ. ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑ ΧΡΟΝΟ: Σε μια εποχή, λοιπόν, που ο φασισμός επανεμφανίζεται ως απειλή για τη Δημοκρατία —αλλά και για την ίδια τη χώρα—, είναι περίεργο που "σταυροφορία" κατά του ναζισμού αναλαμβάνουν όχι εκείνοι οι οποίοι αποδεδειγμένα αγωνίστηκαν κάποτε εναντίον του, αλλά εκείνοι οι οποίοι έγιναν πλούσιοι εξαιτίας των ΝΑΖΙ ...Τον ναζισμό των αυθεντικών ΝΑΖΙ και όχι τον "γιαλαντζί" ναζισμό των κασιδιάρηδων ...Εκείνων με τις κατάμαυρες στολές, που κατέκτησαν με τα όπλα την πατρίδα μας και εκτελούσαν τους Έλληνες σαν ζώα. Εκείνοι οι δολοφονικοί ΝΑΖΙ στην κατακτημένη Ελλάδα συνεργάστηκαν μόνον με τους βενιζελικούς. Ο εθνικοσοσιαλισμός των ΝΑΖΙ συνδέεται μόνον με τους πολύ "δημοκράτες" της πατρίδας μας ..."Δημοκράτες", όπως ο Λαμπράκης ή όπως είναι ο "σοσιαλιστής" Πάγκαλος και τα "συντρόφια" του. Η Χρυσή Αυγή είναι μια ομάδα της πλάκας ντυμένη δήθεν "τρομακτικά" από το "μπακάλικο" του Παναγιώταρου και "εκτεθειμένη" σε όλες τις κοινωνικές δυνάμεις, οι οποίες πλέον δεν χειραγωγούνται εύκολα. Δεν έχει τις δυνάμεις να τρομάξει τον κόσμο και δεν φοβάται πλέον ο κόσμος απειλές περί "Εμφυλίων" κλπ.. Η μόνη πραγματική πολιτική δύναμη αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα είναι οι "αγανακτισμένοι". Οι "αγανακτισμένοι" έδειξαν στους κυρίαρχους βενιζελικούς ένα δείγμα γραφής πολύ επικίνδυνο. Στάθηκαν πέρα από χρώματα και κόμματα και έδειξαν ότι τους "βλέπουν" όλους. Έσπασαν τις κομματικές "αλυσίδες" και απελευθερώθηκαν. Νίκησαν ιδεολογικές "ακαμψίες" και "περπάτησαν". Ξεπέρασαν εμφυλιοπολεμικές "παρωπίδες" και "είδαν" την αλήθεια. Αυτό είναι το δύσκολο της σημερινής κατάστασης και αυτό θα κληθούν ν' αντιμετωπίσουν οι βενιζελικοί. Οι "αγανακτισμένοι" έχουν τη δύναμη και τον όγκο να απαιτήσουν συνταγματική μεταρρύθμιση και αυτό θα είναι το τέλος της βενιζελικής ολιγαρχίας ...Το τέλος του "κυνοβουλευτικού" φασισμού, ο οποίος βασάνισε έναν λαό για πάνω από μισό αιώνα και στο τέλος θέλησε να τον "σκυλέψει" και να τον πετάξει στα "σκουπίδια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/2/13 15:40

      ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος21/2/13 15:38

    χρυση αυγη=λαικο εθνικιστικο κινημα και μονο παλιο πουθεναδες ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *