ροή ειδήσεων

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?

Σύμφωνα με πληροφορίες που ειχαν δει το φως της δημοσιότητας , πρόκειται για ένα τηλεγράφημα που είχε αποστείλει στις 29 Μαρτίου ο Ρουμελιώτης, τότε εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ...


Με αυτό προειδοποιούσε τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας ότι «υψηλόβαθμα στελέχη του ΔΝΤ θεωρούν πως μόλις συμφωνήσει η Ελλάδα να μπει σε μνημόνιο, θα.....πρέπει ταυτόχρονα να προχωρήσει σε μεγάλη αναδιάρθρωση του χρέους της, προκειμένου να καταστεί επιτυχές και βιώσιμο το πρόγραμμα».

Το συγκεκριμένο τηλεγράφημα, κοινοποιήθηκε όπως υποστηρίζει ο κ.Ρουμελιώτης και στον τότε πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου και τον τότε υπουργό οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου.



Τρεις ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα την 1η Απριλίου του 2010, το ανώτατο διπλωματικό στέλεχος της ελληνικής πρεσβείας κ. Βράιλας με άκρως απόρρητο και επείγον τηλεγράφημα από την Ουάσιγκτον, ενημερώνει την ελληνική κυβέρνηση ότι στελέχη του ΔΝΤ αμφισβητούν έντονα το αν μπορεί το ελληνικό πρόγραμμα να αποδειχθεί βιώσιμο χωρίς αναδιάρθρωση.

Ο πρέσβης τόνιζε μάλιστα πως το ΔΝΤ, χαρακτήριζε το στόχο «άπιαστο» και επεσήμαινε πως αν δεν υπάρξει αναδιάρθρωση θα υπάρξει έξαρση των κοινωνικών αντιδράσεων.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΔΟΣΙΑ????

skandalistis.blogspot.gr




Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/2/13 18:09

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΗΣ ΕΔΩ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ. ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ, ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ Π@@@@ΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΥΑΛΟΦΥΓΟΔΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΑΛΛΑ Η ΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/2/13 19:10

    ΔΙΟΤΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ...ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ..ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΗΥΔΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *