ροή ειδήσεων

Γνωστή αλυσίδα ξενοδοχείων είχε αιμοβόρα ζουζούνια στα κρεβάτια της!

Ένα υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα υποχρεώθηκε να αποζημιώσει έναν πελάτη της, ύστερα από επίθεση που δέχθηκε στον ύπνο του από αιμοφόρα ζουζούνια που βρίσκονταν στο κρεβάτι του!...

Ο 74χρονος Μάικλ Χατς διανυκτέρευσε στο ξενοδοχείο Χίλτον του αεροδρομίου Γκάτγουικ της Αγγλίας, ενώ είχε κλείσει εισιτήρια μαζί με τη γυναίκα του για ένα ταξίδι στην Ισπανία.Κατά τη διάρκεια της νύχτας ωστόσο, ο κ. Χατς δέχθηκε επίθεση από εκατοντάδες ζουζούνια τα οποία του ρούφηξαν το αίμα, αφήνοντας του πολλά σημάδια σε ολόκληρο το σώμα.

Ο ενοχλημένος επισκέπτης αμέσως υπέβαλε τα παράπονά του και του επιστράφηκε το ποσό που είχε πληρώσει για τη διανυκτέρευσή του. Οι διακοπές του στην Ισπανία ωστόσο ακυρώθηκαν, λόγω του ότι οι γιατροί του απαγόρευσαν να εκτεθεί στον ήλιο, με αποτέλεσμα ο κ. Χατς να ζητήσει αποζημίωση για ολόκληρο το κόστος του ταξιδιού, το οποίο ανερχόταν στα 900 ευρώ.

Ο ίδιος δήλωσε: “Ήταν ένας εφιάλτης και μου χάλασε τα σχέδια για διακοπές. Πήγα να κοιμηθώ και ξύπνησα για να βρω τα σεντόνια γεμάτα με αίμα και το σώμα μου γεμάτο δαγκωματιές”. Το ξενοδοχείο εν τέλει δέχθηκε να αποζημιώσει τον κ. Χατς για ολόκληρο το ποσό των διαμονών του, ενώ του προσέφερε και δωρεάν διαμονή σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο Χίλτον στον κόσμο για έναν χρόνο.
planet-greece

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *