ροή ειδήσεων

''Ο ''Φόβος Σαμαρά'' για ομαδική μετακίνηση Αποστράτων προς την Χρυσή Αυγή αλλά και προς τον... Στρατηγό Φράγκο !

Την ομαδική μετακίνηση των Αποστράτων Αξιωματικών προς την Χρυσή Αυγή από την παραδοσιακή Ν.Δ φοβάται ο Πρωθυπουργός που υποδέχεται...
ο ίδιος τους προέδρους των τριών θεσμικών Ενώσεων των Αποστράτων !
Βράζουν από οργή οι Απόστρατοι ενώ οι συνεχιζόμενες
, στοχευμένες αλλά και φωτογραφικές διατάξειςπου σκοπό είχαν να χτυπήσουν τους Αξιωματικούς από τι προηγούμενες Κυβερνήσεις ...(Νόμος 4020) προκάλεσαν την οργή όλων των Αποστράτων !

Τώρα η υπόθεση μετά τις διπλές μειώσεις στις συντάξεις μόνο για Αποστράτους Αξιωματικούς των Ε.Δ και των Σ.Α κοντεύει να γίνει τσουνάμι , με άγνωστες συνέπειες για το κόμμα που οι παλαιότεροι τουλάχιστον απόστρατοι ήταν κοντά την Ν.Δ.



Αν και οι συμπαθούντες του ΠΑΣΟΚ δεν ήταν και λίγοι αφού το κόμμα άλωσε τις Ένοπλες Δυνάμεις και τις κομματικοποίησε ,αν εξαιρέσουμε μερικά κομματόσκυλα και αρκετούς Αποστράτους που επανήλθαν στην ενεργό Υπηρεσία ....(286 άσχετοι γηραλέοι )επανέφερε το δίδυμο Βενιζέλου Μπεγλίτη οι οποίοι μετά την στοχοποίησή τους από την Κυβέρνηση Παπανδρέου πνέουν και αυτοί τα μένεα εναντίον του Πασόκ !

Το πρόβλημα του Σαμαρά εντοπίζεται στους νέους Αξιωματικούς κάτω των 55 που έχουν υποστεί τα μύρια και έχουν γίνει από τους πιο ισχυρούς υποστηρικτές στο κόμμα της Χρυσής Αυγής !

Εϊναι ως επί το πλείστον μορφωμένοι με ειδικές γνώσεις στις πληροφορίες ,πιλότοι ,χειριστές ελικοπτέρων ,καταδρομείς και ειδικοί Αξιωματικοί άριστοι γνώστες του διαδικτύου ,παίζουν στα δάκτυλα την επικοινωνία και ξέρουν να γράφουν άριστες αναλύσεις και φοβερά άρθρα !



Αν σε αυτούς προστεθούν και οι σκληροπυρηνικοί της Αστυνομίας που βλέπουν την απαξίωση τους ,αν και στην Ν.Δ έχουν τρεις πρώην αξιωματικούς και συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ, βουλευτές της Ν.Δ ...Το μόνο που βλέπουν ότι δεν πρόκειται τους δώσουν αυτά που τους είχε υποσχεθεί ο Σαμαράς προεκλογικά ...Αλλά ούτε οι συνδικαλιστές βουλευτές της ΕΛ.ΑΣ είναι διατεθειμένοι να ρίξουν πυρά στην Κυβέρνηση (εκτός από κρότου και λάμψης και αυτές μόνο για τα κανάλια... φώτο) το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό για τους δημοσκόπους της Συγρού και μόνο τρόμο προκαλούν !

Η Ομαδική μετακίνηση πάνω από 150.000 χιλ ανθρώπων και πάνω από 500.000 χιλ με τις οικογένειες τους ,που με το φόβο μιας αριστεράς κυβέρνησης ψήφιζαν παραδοσιακά (δεξιά) και η τακτική μετακίνηση τους θα δώσει στον Μιχαλοκιάκο να βγάλει στο κουρμπέτι στελέχη πρώτης γραμμής με άμεσο διπλασιασμό των ποσοστών της Χρυσής Αυγής στις Περιφερειακές και δημοτικές εκλογές !

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός θα δει την επόμενη δευτέρα 11 τους μηνός, τους προέδρους των τριών θεσμικών ενώσεων αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων. Η συνάντηση θα γίνει στο Μέγαρο Μαξίμου....και είναι η πρωτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο!


Αν ο Σαμαράς υπολογίσει και τον κίνδυνο που λέγεται Στρατηγός Φράγκος που έχει υπομονή και επιμονή και αν εκδηλωθεί μια σοβαρή κίνηση με Στελέχη σαν τον Στρατηγό Φράγκο ...
Αλλά και με μια σοβαρή , με γνώσεις και αναγνωρισιμότητα πολιτική προσωπικότητα, με Σημαία την Σωτηρία της Πατρίδος ...Ο Σαμαράς θα ψάχνει να βρει τους Νεοδημοκράτες μόνο στην Συγγρού !

Αν υπολογίσουμε και την απαξίωση των πολιτικών και της πολιτικής απο τον λαό που βλέπει οτι μόνο αυτός πληρώνει και κανένας άλλος ,αλλά και την αγάπη που τρέφουν οι πολιτικάντηδες στους λαθρομετανάστες που η επαρχία που ειναι στο έλεοςτων Αλλοδαπών κακοποιών ...


"Ολα είναι ρευστά και πολύ πιθανά ''!
Βετεράνος


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/2/13 01:45

    AMHN KAI ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/2/13 01:50

    Η τρικομματική κυβέρνηση βάζουν πάνω από όλα τον πλούτο και δεν έχουν προβλήματα εθνικής συνείδησης.
    Παγκοσμίως οι πλούσιοι και τα τσιράκια ανεξαρτήτως εθνικότητας τους έχουν φτιάξει μια αόρατη εθνικότητα με ιδεολογία το κέρδος και τα πλούτη.
    Θυμούνται το πατριωτισμό μόνο όταν αυτό ωφελεί τα σχέδια τους.
    Το Θέμα δεν είναι αυτοί αφού είναι γνωστοί και λίγοι αλλά οι μ@λ@κες που τούς ακούνε και τους πιστεύουν
    ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
    Προσωπικά πιστεύω ότι η Ελλάδα έχει τελειώσει και όσοι πιάστηκαν στην φάκα (απο αγέννητα έως 60 ετών) είναι τελειωμένοι.
    Η μόνη ελπίδα κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι η ένοπλη επανάσταση αλλά χρειάζεται η σπίθα δηλαδή κάποιος σε σχετικά υψηλή θέση όπως πχ ο Αρχηγός Στρατού ή ένας αρχηγός κόμματος να δώσει το σύνθημα.
    Ξερω είναι δύσκολο ως αδύνατο αλλά δεν βλέπω άλλον τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/2/13 06:12

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/2/13 09:28

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ, ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/2/13 11:53

    Εφ οσον συνεχιζεται το να θεωρειται η ιδιοκτησια κακουργημα η απαντηση θα ελθει μεσα απο την καλπη με την ψηφο στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/2/13 13:53

    χρυση αυγη ρε!!! Σαμαρα βαλε τουσ κλεφτεσ φυλακη ενα βραδυ θα γινει οτι δεν θεσ προβλεπω αρματοστολισμο στην βουλη και εσασ στην ψυρου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11/2/13 15:47

    O STRATOS NA PAREI TIN KATASTASH STA XERIA TOY KAI NA KRAMASOYN TOYS 300 SOYS PRODOTES PROS PARADIGMATISMO GIA TOUS EPOMENOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/2/13 16:59

      ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΝΑΖΙΣΕΣ ....ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΚΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ !!!
      ΚΚΕ ΙΣΧΥΡΟ! ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ-ΛΕΝΙΝΙΣΜΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ !!! ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ 250(ΑΠΟ ΤΑ 300) ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ !!!!!!!!!! ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ,ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΤΩΧΟ,ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΗ,ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΕΡΓΟ,ΚΚΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ !!ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ!!!


      Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΛΕΝΙΝ

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος12/2/13 21:04

    Μην φοβάσε ρε αντωνάκη. Αντεχουμε και άλλο. κοβε εσυ και θα τα πούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/2/13 22:27

    Εαν νομίζεται οτι η ΧΑ ειναι απειλή για τον Σαμαρά και την ΝΔουλίτσα...κανετε σοβαρό λάθος.
    Εξάλλου μορφωμένοι ανθρωποι με ειδικές γνώσεις κλπ κλπ να μετακινούνται κομματικά στο μπλοκ των ΑΝΑΦΡΟΔΙΣΙΩΝ ΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ...ειναι κατι περαπάνω απο ΑΝΕΚΔΟΤΟ. Συνηθως τα χαμηλά στρώματα μετακινούνται προς αυτές τις κατευθύνσεις κυρίως λογω συσωρευσης αδικιών που εχουν υποστει απο τα τυραννοκρατικά καθεστώτα αλλά και οσοι για καποιους λόγους εχουν αντιμετωπίσει την 'απορριψη" . Κυρίως λόγω "αγανακτησης" Οσο για τα αρθρα που γράφουν οι ΧΑυγήτες...αυτά είναι ασχολίαστα .......ενας αχταρμάς απο ιστορικές ανακρίβειες και μισές αλήθειες...δεν συνιστούν εγκυρα αρθρα.

    "γράφουν άριστες αναλύσεις και φοβερά άρθρα !"..........ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ εκτός εαν οι αναγνώστες και οι κριτές ειναι τελειως αστοιχείωτοι.

    Η ΧΑ θα αποτελέσει δεξαμενη για την ΝΔ ή για το νεο μόρφωμα που θα προκύψει απο τους "Ευρωπαϊστές".....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *