ροή ειδήσεων

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: η νεαρή Ροδίτισσα στον Θέμο

Τελικά δεν είχαν άδικο όσοι πίστευαν ότι η νεοαποκτηθείσα του Alpha ακολουθεί τα χνάρια της εγχώριας star και φυσικά πρότυπο της μέσης-άνεργης πλέον- Ελληνίδας, Ελένης Μενεγάκη.
Το νέο «προϊόν» του καναλιού αποφάσισε-ή μάλλον παρακάλεσαν τον Θέμο...
απο το Γραφείο Τύπου του καναλιού να την καλέσει- να δώσει συνέντευξη και να μιλήσει για όλους και για όλα. Και όλα αυτά με μια μοναδική ευκολία. Με μια άνεση στον τορπιλισμό της Ελληνικής γλώσσας. Η νεαρή Ροδίτισσα δήλωσε ότι άρχισε μαθήματα δημοσιογραφίας-τρέμετε εκεί έξω-ενώ ταυτόχρονα παίρνει ιδιαίτερα μαθήματα από βετεράνους της παρουσίασης.

Η απάντηση της νεαράς ότι «δε διαβάζει αυτά που γράφουν για αυτήν γιατί είναι ευέξαπτη» ήταν η καλύτερη. Μην ξεχνάς μικρή κάμπια της τηλεόρασης-εύχομαι να γίνεις κάποια στιγμή πεταλούδα- πώς όταν και αν γίνεις μεγάλη και θα μιλάνε όλοι για σένα, θα πρέπει να ασχολείσαι και με το τι λέγεται, και με το τι γράφεται. Κι αυτό οφείλεις να το χτίσεις από τώρα. Ρώτα καμιά παλιότερη και πιο έμπειρη να σου τα πεί. Εκτός αν δε θέλεις ν΄ασχολείται μαζί σου κανείς επειδή έχεις χεσμένη τη φωλιά σου…Που λέει και η γιαγιά μου…με την καλή έννοια πάντα.

Και έρχομαι να ρωτήσω. Γιατί –παρεμπιπτόντως- δεν έχεις κάνει καμία ιδιαίτερη αναφορά στη ζωή σου στο νησί των Ιπποτών; Την Ρόδο; Μήπως επειδή κάπου υπάρχουν φωτογραφίες δικές σου με κορακί μαλλί και μερικά παραπανίσια κιλά αγκαλιά με τον τότε έρωτα της ζωής σου Γιώργο; Προφανώς και όχι για αυτό…

Μήπως γιατί κάτι έλειπε από πάνω σου τότε το οποίο προστέθηκε αργότερα; Και δεν αναφέρομαι σε εγκεφαλικά κύτταρα…δεν είμαι γιατρός!

Όπως και να χει, το κορίτσι τώρα – σύμφωνα με τις δηλώσεις της πάντα – άρχισε και αγγλικά για να πάρει το proficiency γιατί την Ελληνική την κατέχει σε επίπεδο Μπαμπινιώτη και είπε να επεκταθεί λίγο.. Φανταστείτε να μη σπούδαζε στη Φιλοσοφική. Πάντως λίγα μαθήματα Marketing σχετικά με τους τρόπους προώθησης ενός νέου προϊόντος…τα χρειάζονται εκεί στον Alpha. Όχι τώρα…Χρόνια τώρα!!!

Δεν έχω κανέναν πρόβλημα με τα νέα παιδιά που βγαίνουν στο γυαλί. Έχω τεράστιο πρόβλημα με όσες υπηρετούν το μοντέλο της εύκολης ανέλιξης με οδηγούς και πρότυπα αγράμματα και κουτοπόνηρα που σκοπό και στόχο έχουν το χρήμα. Δεν είναι τα πάντα το χρήμα ούτε η δόξα. Τα πάντα είναι να επιστρέφεις σπίτι σου και να νιώθεις δημιουργικός χωρίς δεκανίκια. Είτε αυτά έχουν τρέσες είτε όχι!
Nassos blog

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/2/13 18:41

    αφου η κοπελα ειναι νουμερο!! θα ηθελα πολυ να την ρωτησω αν θυμαται το ξυλο που εφαγε απο συμμαθητρια της στο φροντιστηριο της Μελισσουργου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/2/13 20:40

    Τι σας έκανε ρε παιδιά το κοριτσάκι και πέσατε πάνω του; Καλά όχι ότι με πολυ ενδιαφέρει κιόλας αλλά λέμε τώρα. Δεν ήξερα καν ότι είναι Τσαμπίκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/2/13 01:46

    mia xara einai ...makari na vlepoume neous kai na fygoun oi volemenes ta noumera kai oi poystares , as paroun kai alloi komati apo thn pita

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/2/13 15:22

    Γιά τον αρχικό αρθρογράφο αλλά & γιά όσους-όσες έγραψαν πικρόχολα κακόβουλα σχόλια (άνευ ουσίας κιόλας), μία είναι η αρμόζουσα απαντηση προς εσάς: "ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ, ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ !!!". Κοιτάχτε τα χάλια σας, κοιτάχτε την ανυπαρξία σας, κοιτάχτε να βρείτε ζωή, & πάψτε σαν @γ@μητοι & @γ@μητες να θάβετε την όποια αξιόλογη προσπάθεια κάνει ένα νέο κορίτσι, χωρίς καν να χρησιμοποιεί το "κρεββάτι" της για να επιτύχει... ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ & ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ, get a life of your own !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/2/13 18:28

      Μίλα ελληνικά βρε βλάχο...Και εσένα τί σε νοιάζει;Για το δικό σου κρεβάτι μιλήσαμε;Για το δικό της βέβαια!Πού με ξέρεις ρε άσχετε προσωπικά,για να μου πεις να κοιτάξω τα χάλια μου!Σε λυπάμαι!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/2/13 15:15

      ΜΠΑΡΔΟΝ;;;;; ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΝΕΦΡΟ!!!!!! ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ ΞΕΡΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝ.... ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ: ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΗΣ.... ΜΠΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΘΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΡΙΑ ΚΟΠΕΛΑ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΗΣ ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος6/2/13 19:37

    οποιος την εχει δει στην εκπομπη το σ/κ καταλαβαινει οτι η κοπελιτσα εχει μια επαρση και μια αυθαδεια που δεν δικαιολογουνται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/2/13 17:11

    SAS KAKOFANIKE POU EINAI RODITISA H KOPELIA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11/2/13 13:59

    Αυτη δεν εχει στενοτατη "φιλικη" σχεση με τον Κοντομηνα?(Viagra rules!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος19/10/13 01:07

    ας πει κανενας παλιος συμμαθητης κανενα ινφο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/11/13 15:50

      entaxi am exeis komeno kanalarxi ola ginontai. auti koimate mazi tou poio to provlima

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος25/11/13 15:53

    ama dineis pouli ola ginontai. auto sas piraxe ola ta alla limena einai stin ellada kai mas pirazi i spiropoulou .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος16/1/14 16:10

    με οποιον και να τα εχει...η κοπελα δεν κανει για τηλεοραση........δεν εχει ταλεντο μιλαει πολυ και λεει ασυναρτησιες!!!καλυτερα να σκεφτει να αλλαξει επαγγελμα!!!και η ΜΑΡΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ο ανδρας της ειναι ιδιοκτητης καναλιου αλλα η παρουσια της ειναι ευγενικη και με πολυ ταλεντο..!και οτι τα εχει με καποιον ηταν προφανες...γιατι οταν μιλησε η αραβανη γιατι εφυγε απο την εκπομπη αφησε να εννοειθει οτι αυτη περασε απο casting ενω καποια αλλη οχι....τι κανει νιαου νιαου????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *