ροή ειδήσεων

H Ρόδος σερβίρει τοπική γαστρονομία στο ελληνικό πρωινό του Ξ.Ε.Ε.

Με πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμάζεται η παρουσία της Ρόδου στο Ελληνικό Πρωινό του ΞΕΕ κατά τη διάρκεια της έκθεσης...
HORECA (8-11/02/13), το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου. Με το σύνθημα «το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος σερβίρει Ελληνικό Πρωινό στη HORECA», για πρώτη φορά παρουσιάζονται τα τοπικά πρωινά 8 περιοχών της χώρας σε 8 ξεχωριστά περίπτερα του ΞΕΕ στο HALL 4 και προσκαλούν τους επαγγελματίες του τουρισμού να απολαύσουν και να στηρίξουν, το κατ’ εξοχήν γεύμα των διακοπών.
Η Ρόδος θα παρουσιάσει το τοπικό πρωινό της σε ξεχωριστή εκδήλωση στο χώρο του Ελληνικού Πρωινού του ΞΕΕ, Hall 4/ B27 & C29, ανοιχτή στο κοινό, το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στις 11.00. Θα ακολουθήσει στις 12.30, η Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Ενδεικτικά αναφέρονται παραδοσιακά πιάτα και είδη που θα "σερβίρει" το όμορφο νησί της Ρόδου, χαρακτηριστικά τόσο για τη γεύση τους όσο και για την θρεπτική και υγιεινή αξία τους: χορτόπιτες – πουγγιά, σφουγγάτο, τσουβράς, ελιόψωμο, κριθαλοκούλουρα, άρτος, ταχινόπιτα, κουλούρια λαδερά με σουσάμι, φανουρόπιτα, ρυζόγαλο φούρνου, νερόκρεμα, ξεροτήγανα, τακάκια, μελεκούνι. Την παρουσία της Ρόδου προετοιμάζει και επιμελείται η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κυκλάδων και Δωδεκανήσου σε συνεργασία με τοπικές επιχειρήσεις.
money-tourism

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *