ροή ειδήσεων

14ο Καρναβάλι Σορωνής Ρόδου

Το 14ο Καρναβάλι Σορωνής που διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι» είναι γεγονός!
Την Τσικνοπέμπτη, με Μέλη και Φίλους του Συλλόγου τσικνίσαμε στη Στέγη του Συλλόγου....


-Το Σάββατο 09 Μαρτίου στις 18:00 στη Στέγη του Συλλόγου ο Παραμυθάς και η Κυρία Ντο-Ρε-Μι αφηγήθηκαν παραμύθια και ιστορίες για τους μικρούς μας φίλους.

Συνεχίζουμε:

-Την πρώτη Κυριακή 10 Μαρτίου στις 21:00, θα αναβιώσουμε τις «Καμουζέλες», με σημείο εκκίνησης το Λαογραφικό Σπίτι Σορωνής. Είναι ένα παλιό έθιμο, με παρέες που γλεντούσαν σε διάφορα σπίτια, μασκαρεύονταν και γυρνούσαν σε όλο το χωριό. (το ίδιο έθιμο θα γίνει και τη Κυριακή της Αποκριάς 17 Μαρτίου, ίδια ώρα).

-Την Κυριακή της Αποκριάς 17 Μαρτίου, θα γίνει η καρναβαλική παρέλαση αρμάτων και πεζοπόρων τμημάτων στον κεντρικό δρόμο της Σορωνής στις 14:30. Για τις υπόλοιπες δράσεις (γιατί έχουμε και εκπλήξεις!) θα σας ενημερώσουμε με νέο δελτίο τύπου.

Σκοπός μας είναι να «σμίξουν» παρέες και φίλοι. Η ενασχόληση αυτήν την τελευταία εβδομάδα με το Καρναβάλι και τις Απόκριες, σίγουρα δεν θα μας λύσει κανένα πρόβλημα. Μπορούμε όμως με τη συμμετοχή να σπάσουμε τα δεσμά της απαισιοδοξίας. Και φυσικά, η σκέψη μας είναι και στα παιδιά και στους νέους που δικαιούνται να ελπίζουν και να ψυχαγωγούνται.

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 22410-41892, 42085 ή στο mail ampernalli@gmail.com.

Μεγάλοι Χορηγοί: Ωδείο «Αιγαίου», Κουτούκι «Μεσοστράτι», Cafe-Bar «Cube», Βιβλιοχαρτοπωλείο «Η Πηγή».

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους ασχολούνται με τις κατασκευές, όλους όσους προσφέρουν οικονομικά και υλικά. Εκτός από τους ιδιώτες οδηγούς που θα βοηθήσουν τη μεταφορά των αρμάτων, η Εταιρεία "Διακοφιλιππής-Καραγιάννης ΟΕΒΕ" θα κινήσει τα καρναβαλική άρματα με ολοκαίνουργιο τρακτέρ που μεταφέρεται από Αθήνα!

το ΔΣ του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου
«Το Αμπερνάλλι»


Πολιτιστικός & Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι»
www.ampernalli.gr
Τηλ/Φαξ: 2241041170
E-mail: ampernalli@gmail.com
Παρασκευή 08 Μαρτίου 2013


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *