Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή της CAIR στην Διεθνή Εκθεση Τροφίμων και Ποτών DETROP-OENOS στην Θεσσαλονίκη από 7-11/3/2013....
Το περίπτερο της εταιρείας με πλήρη την γκάμα των προϊόντων της, βραβεύτηκε από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της διοργανώτριας HELEXPO κο Πάρι Μαυρίδη, αποσπώντας παράλληλα πολλά θετικά σχόλια από τους επισκέπτες.
Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων της επιβραβεύθηκε στον 13ο Διεθνή Διαγωνισμό της Θεσσαλονίκης που διεξήχθη παράλληλα με την έκθεση με:
2 χρυσά μετάλλια, για τα κρασιά RODOS-2400 του 2012 και ΜΟΣΧΑΤΟΣ ΡΟΔΟΥ του 2012 και με αργυρό για το MAESTRO ΛΕΥΚΟ ΞΗΡΟ του 2012, ένα από τα 30 μόνο αργυρά μετάλλια που δόθηκαν στον Διαγωνισμό αυτό.
Το περίπτερο της CAIR επισκέφθηκε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης, με τον οποίο συζητήθηκε κυρίως η θέσπιση νέων προγραμμάτων τόνωσης των εξαγωγών των ελληνικών κρασιών και ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, κ. Θεόδωρου Καράογλου, οι οποίοι απόλαυσαν το νέο αφρώδες BOHEME ROSE της εταιρείας.
Το περίπτερο της εταιρείας με πλήρη την γκάμα των προϊόντων της, βραβεύτηκε από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της διοργανώτριας HELEXPO κο Πάρι Μαυρίδη, αποσπώντας παράλληλα πολλά θετικά σχόλια από τους επισκέπτες.
Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων της επιβραβεύθηκε στον 13ο Διεθνή Διαγωνισμό της Θεσσαλονίκης που διεξήχθη παράλληλα με την έκθεση με:
2 χρυσά μετάλλια, για τα κρασιά RODOS-2400 του 2012 και ΜΟΣΧΑΤΟΣ ΡΟΔΟΥ του 2012 και με αργυρό για το MAESTRO ΛΕΥΚΟ ΞΗΡΟ του 2012, ένα από τα 30 μόνο αργυρά μετάλλια που δόθηκαν στον Διαγωνισμό αυτό.
Το περίπτερο της CAIR επισκέφθηκε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης, με τον οποίο συζητήθηκε κυρίως η θέσπιση νέων προγραμμάτων τόνωσης των εξαγωγών των ελληνικών κρασιών και ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, κ. Θεόδωρου Καράογλου, οι οποίοι απόλαυσαν το νέο αφρώδες BOHEME ROSE της εταιρείας.
Οι επισκέπτες, οι συνεργάτες και εταιρείες του εξωτερικού, είχαν την ευκαίρια να δοκιμάσουν τις νέες σοδειές και τα νέα προϊόντα. Με ιδιαίτερη χαρά ξεναγήθηκε στις γευστικές ιδιαιτερότητες του αμπελότοπου της Ρόδου η κα Kara Thomas – Executive Editor του Wine and Spirit Magazine, ενός από τα μεγαλύτερα Διεθνώς, που επέλεξε να γνωρίσει από κοντά τα κρασιά της CAIR. H κα Thomas κατά την διάρκεια της έκθεσης βραβεύτηκε από την Ενωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος ΑΕ και πολλές διεπαγγελματικές οργανώσεις της Χώρας μας, για την συμβολή της στην γνωριμία του ελληνικού κρασιού στις αγορές της Αμερικής και όχι μόνο.
Οι εκπρόσωποι της CAIR δήλωσαν ευτυχείς που αναγνωρίσθηκε για μία ακόμα φορά η ποιοτική ανωτερότητα των προϊόντων της η οποία θα συνεχίσει να προσφέρεται στους καταναλωτές σε άριστη σχέση ποιότητας/τιμής.
gnominews.gr
Parapona-Rodou
Οι εκπρόσωποι της CAIR δήλωσαν ευτυχείς που αναγνωρίσθηκε για μία ακόμα φορά η ποιοτική ανωτερότητα των προϊόντων της η οποία θα συνεχίσει να προσφέρεται στους καταναλωτές σε άριστη σχέση ποιότητας/τιμής.
gnominews.gr
Parapona-Rodou
OΛΑ ΑΥΤΑ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ... ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή"Σε άριστη σχέση ποιότητας/τιμής"... Ετοιμαστείτε για αύξηση των τιμών.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕνα πραγμα δε μπορω να καταλαβω.....απτη μια φωναζουν οτι πανε για πτωχευση...διοτη οταν κανουμε παραγγελιες δεν επαρκουν λενε...διοτη σταματησανε τη μεγαλη παραγωγη...κ απτην αλλη τρεχουν για να κερδισουν διακρισεις...τιιι συμβαινει???
ΑπάντησηΔιαγραφή