επικαιρότητα

Ο Φιλ. Ζαννετίδης διαψεύδει τον αντιδήμαρχο Μιχ. Παλαιολόγο για το Ιατρείο Γενναδίου ! - Έγγραφο

Ο Αντιδήμαρχος Νότιας Ρόδου κ. Μιχάλης Παλαιολόγος αφού επί δύο συνεχόμενα έτη δεν έχει να παρουσιάσει ούτε μία ουσιαστική παρέμβαση στα μεγάλα ανοικτά ζητήματα της Νότιας Ρόδου, ενοχλήθηκε από την παρέμβαση μας και την αποτελεσματική συνεργασία μας... με την Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου στο θέμα της λειτουργίας του Περιφερειακού Ιατρείου Γενναδίου.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, προσπαθεί να ακυρώσει την απόφαση που προ έξη ημερών λήφθηκε για το θέμα των υπερωριών του Περιφερειακού Ιατρείου Γενναδίου, απλά και μόνο γιατί ο ίδιος δεν είχε καμία συμμετοχή σε αυτή.

Η πλήρης αδιαφορία του για την ουσία των θεμάτων, σήμερα εμπλουτίστηκε και με την διάθεση του να αναμετρηθεί ακόμα και πάνω σε θέματα λυμένα μόνο και μόνο για να δικαιολογήσει την αντιμισθία του, που προφανώς λαμβάνεται για την παροχή υπηρεσιών στο πολιτικό σύστημα που εκπροσωπεί.

Το ίδιο σύστημα και την ίδια παράταξη που μη έχοντας κάνει τίποτα επί δύο ολόκληρα έτη, θεωρεί το διάστημα των έξη ημερών μέχρι την εφαρμογή της ληφθείσας απόφασης, απαγορευτικό !

Το γεγονός της ψευδούς χρήσης ονομάτων που δήθεν προσυπογράφουν την σημερινή παρέμβαση του, αποδεικνύεται και από την γραπτή δήλωση διάψευσης ενός εξ αυτών.

Ας ασχοληθεί επιτέλους με τα πολύ σημαντικά προβλήματα της καθημερινότητας των κατοίκων της Νότιας Ρόδου και ας αφήσει την μικρόψυχη και φαύλη πολιτική που υπηρετεί.

Προσωπικά, επιθυμώ να ευχαριστήσω τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου κ. Βασίλη Παπανικόλα και τα μέλη του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Ρόδου, τον Πρόεδρο κ. Νικήτα Μόσχο και τα μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής και τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Γιάννη Δασκαλάκη για την απόφαση τους να στηρίξουν την λειτουργία του Περιφερειακού Ιατρείου Γενναδίου, και ας μην έγινε αυτό αυθημερόν όπως έχει μάθει να λειτουργεί ο κ. Παλαιολόγος και οι συνεργάτες του !

Φιλήμωνας Ζαννετίδης
Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου 


Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: Ήθελα να μάθω αφού η προκήρυξη 3Κ/2018 έχει δια Νόμου εξαιρεθεί από τις οποιαδήποτε εκλογές, ώστε μέσα σε ένα τρίμηνο μέχρι 10/09/2019, οι διορισμένοι να είναι στις θέσεις τους κανονικά, ο Δήμος έχει ορκίσει μόνο τους 30 οι οποίοι εργάζονται από τις αρχές του μήνα, έχουν τους υπόλοιπους σε αναμονή;

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης