ροή ειδήσεων

Πρόταση της Gazprom να αναλάβει την ανακεφαλαιοποίσηση των τραπεζών με αντάλλαγμα το φυσικό αέριο!!!

Οι Ρώσοι παρέδωσαν έγγραφη πρόταση απεγκλωβισμού της Κύπρου από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει, μετά τη συμφωνία της κυβέρνησης με το Eurogroup, για κούρεμα τραπεζικών καταθέσεων...


Η πρόταση των Ρώσων σύμφωνα, με πληροφορίες του newsit.com.cy, αφορά τη δημιουργία εξ' ολοκλήρου του τερματικού σταθμού και ανάληψη της διαχείρισης του με πλειοψηφικό πακέτο, με αντάλλαγμα να αναλάβει την ανακεφαλαιοποίηση των δύο κυπριακών τραπεζών χωρίς να χρειαστεί καμία δανειοδότηση της Κύπρου από την Τρόικα.

Οι πρώτες πληροφορίες του newsit.com.cy αναφέρουν ότι η κυβέρνηση, διατηρεί ενδοιασμούς έναντι της πρότασης της Ρωσικής εταιρείας, καθώς μια τέτοια εξέλιξη, θα μπορούσε να μας καταστήσει δέσμιους σε ό,τι αφορά τη διαχείριση του φυσικού μας πλούτου και την κατανομή των κερδών του.

Δήλωση - βόμβα Σόιμπλε: Απόφαση του Αναστασιάδη να κουρέψει και τις καταθέσεις κάτω των 100 χιλιάδων



Δεν είχαμε πρόθεση να υποβάλουμε φορολογία σε καταθέσεις που δεν ξεπερνούσαν τις 100 χιλιάδες είπε σήμερα ο κ. Σόιμπλε.

Μια δήλωση του Σόιμπλε που σίγουρα θα συζητηθεί. Όπως αποκάλυψε, ο πρόεδρος της Κύπρου πήρε αβίαστα και χωρίς να πιεστεί την απόφαση για κούρεμα όλων ανεξαιρέτως των καταθέσεων.

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών έκανε την Κυριακή, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, δήλωση, με την οποία τονίζει, ότι η Γερμανία θέλησε να προφυλάξει τους μικροκαταθετες και να μην φορολογήσει τους λογαριασμούς τους, όμως ο Νίκος Αναστασιάδης, η Κομισιον άλλα και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, δεν δεχτήκαν κάτι τέτοιο.
Πηγή: newsit.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *