ροή ειδήσεων

Χ.Α. ΡΟΔΟΥ: ΟΜΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΑΪΟ

Η Τ.Ο. Ρόδου (τομέας ιδεολογίας) σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε τις ομιλίες-διαλέξεις του μηνός Μαίου.Mε σχολιασμό της επικαιρότητας και παρουσίαση.... του κοινοβουλευτικού έργου του Κινήματος μας.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΗΝΟΣ ΜΑΙΟΥ

8/5/2013 Εθνικιστική Πρωτομαγιά- Oικονομικές προτάσεις της Χρυσής Αυγής

11/05/2013 Tο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης

15/05/2013 H μάχη της Βέργας-Γυναίκες Ηρωίδες

18/05/2013 H γενοκτονία των Ποντίων

22/05/2013 H σφαγή των Ποντίων από τον Στάλιν

25/05/2013 Θεόδωρος Καρυστινός,απο τους τελευταίους υπερασπιστές της Κωνσταντινούπολης

28/05/2013 H Πόλις Εάλω

xarodou.wordpress.com

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/4/13 21:17

    Κάντε και μια ομιλία για την γενοκτονία των Εβραίων από τους ομοϊδεάτες σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/4/13 21:48

      αντε αγορακι μ στα αναρχοαπλυτα σου! και ασε τουσ εθνικιστεσ να σωσουν το κωλο σου! μαλακα!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/4/13 08:24

      oso gia sena agoraki moy kalitera aplitos para xrisavgitis,ston ka8aro kosmo sas eimaste oloi apliti

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/5/13 14:01

      Kανε μας και μια ομιλια εσυ, για τα 25.000.000 νεκρους στα γκουλαγκ του Σταλιν, Τα 12.000.000 νεκρους του Πωλ Ποτ, τα 10.000.000 του Μαο, της Β.Κορεας και ολου του υπαρκτου σοσιαλισμου + τους 30.000 που εσφαξαν οι Βελουχιωτιδες κλπ και μετα λεμε για τα 6 του Χιτλερ !!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος28/4/13 23:05

    Ανορθόγραφε νεοέλληνα ποιος σου είπε ότι είμαι κομμουνιστής υπάρχουν και άνθρωποι πέρα από εθνικά σκουλήκια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/4/13 08:21

    3ilo me lostari ston ilia kasidiari kai ena megalo lako gia ton mixaloliako

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/4/13 09:25

    Σήμερα όλοι οι Έλληνες πληρώνουμε
    την εγκληματική ανάμιξη και χρηματοδοτική ενίσχυση του Σόρος και άλλων ντόπιων πετρελαιάδων και χουντουποστηρικτών!!! στα φασιστικά έγχρωμα άκρα σε ΜΜΕ και σε μεγάλο μέρος του διαδικτύου, για να οδηγήσουν την Ελλάδα στην πτώχευση και στη δραχμή, ή στην δημιουργία κλίματος ανωμαλίας για να ΑΡΠΑΞΟΥΝ τα πάντα πολύ φθηνά.
    Που βρίσκονται τόσες χιλιάδες ευρώ που σπαταλούνται νύχτα μέρα προπαγανδίζοντας υπέρ των μαύρων ναζιστών της χρυσής αυλής; Τόσο αποδοτικά είναι τα κουπόνια της..ειρήνης; ΄Η μήπως επιπλέον υπάρχουν ‘’ΑΔΗΛΟΙ’’ πόροι ,που ..θρέφουν το φασιστικό έκτρωμα;
    Πως είναι δυνατόν να σπαταλιούνται τόσα χρήματα χωρίς έλεγχο και μάλιστα όταν αποβλέπουν στην ανατροπή του Δημοκρατικού μας πολιτεύματος;
    Έχεις δει κανένα χρυσαλήτη να πεινάει, να είναι άνεργος ή να υποφέρει; Όχι βέβαια, αφού τους χρυσοπληρώνουν να διαλύσουν την πατρίδα μας, τη θρησκεία μας, την οικογένειά μας. Τα παίρνουν ‘’ΧΟΝΤΡΑ’’ για να σε δηλητηριάζουν οι φονιάδες τις νύχτας.
    Ελληνίδα, Έλληνα θα εμπιστευθείς τα παιδιά σου να τα κάνουν βαποράκια και εγκληματίες;
    Τα αστεία και οι μικρο εκβιασμοί των ελλήνων πρέπει να τελειώσουν εδώ και τώρα. Οι Ελληνοκάπηλοι εφοπλιστές βρήκαν εφιάλτες και ετοιμάζονται. Χρηματοδοτούν τους ΧΡΥΣΑΛΗΤΕΣ λιποτάκτες, τους νταβατζήδες(κυριολεκτικά) , τους μπράβους της νύχτας και τους εμπόρους λευκής σάρκας και ‘’άσπρης σκόνης’’.
    Γιατί άραγε; Τι έχουν κατά νου; Ετοιμάζουν ΕΜΦΥΛΙΟ ! ώστε να διαλύσουμε σαν κράτος; Ετοιμάζουν εμφύλιο για να μας εκμεταλλευθούν όπως το 1952 με το σχέδιο Μάρσαλ, που εμείς χρεωθήκαμε και αυτοί πήραν τα λεφτά και γίνανε εφοπλιστές;
    Νέο εμφύλιο ετοιμάζουν οι πατριδοκάπηλοι φοροφυγάδες εφοπλιστές και πετρελαιάδες. Μετά το Ξεπούλημα της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ οι διεθνείς δολοφόνοι αγοράζουν ψήφους της Χρυσής αυλής.
    Σειρά έχει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, οι υπόλοιπες τράπεζες, και όσα χτήματα είναι υποθηκευμένα στην Αγροτική.
    Αυτός είναι ο λόγος που χρηματοδοτούν τους ανθέλληνες φασίστες. ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ψήφους.
    Θα ‘’βοηθήσεις’’ τους εγκληματίες εφοπλιστές να αγοράσουν την πατρίδα μας ‘’αντι πινακίου φακής’’;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/4/13 09:26

    Είναι δυνατόν να ζούμε αυτό τον εφιάλτη, αυτή την ντροπή;
    Ο Μιχαλολιάκος και η κλίκα του στη βουλή;
    Αφού τον πιάσανε να κλέβει όπλα και εκρηκτικά ΤΟΝ ΞΗΛΩΣΑΝ και τον υποβίβασαν σε απλό φαντάρο. Κάθε Έλληνας , θα κρυβόταν από ντροπή και καταισχύνη για την προδοσία που διέπραξε. Όμως ο Νικόλας, ο μαύρος ο μπλάκ ! δεν ..χαμπαριάζει από τέτοια. Στο χωριό του έριχναν νερό στα γρούνια για να «κάνουν..λάσπη» !
    Μέσα σε λίγους μήνες ζήσαμε, είδαμε, ακούσαμε ,νιώσαμε πόσο χαμηλά πόσο βρόμικα μας οδήγησε ο Αντωνάκης. Μας "γνώρισε" την..παρέα του. Μας " γνώρισε" τους συναγωνιστές του. Μας γνώρισε τις πολιτικές του ρίζες. Μας κατέβασε στο πολιτικό και αντεθνικό βούρκο. Για σκέψου να τολμούν σήμερα, οι ξηλωμένοι επίορκοι ριψάσπιδες να ..διεκδικούν τον πατριωτισμό των Ελλήνων και να προσβάλλουν κάθε ιερό και όσιο; Για σκέψου να φωνάζουν ‘’ΖΗΤΩ ΟΙ ΧΙΤΕΣ ΚΙ ΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ’’;
    Για σκέψου οι κλέφτες των όπλων, οι ένοπλοι τρομοκράτες, οι σαμποτέρ της κοινωνίας και της ειρήνης, οι ατιμασμένοι λιμοκοντόροι της αναξιοπιστίας να «επιδιώκουν» εθνική εκπροσώπηση στα ΙΜΙΑ !!! Στην Κύπρο που την παρέδωσαν εν ψυχρώ στον τούρκο!!! Να κρατούν τη σημαία ριψάσπιδες, κλέφτες όπλων και τρομοκράτες;
    Να τολμούν οι απάτριδες να μιλούν για την Ελλάδα και τους Έλληνες, όταν μέρα νύχτα σκάβουν τον λάκκο της ευημερίας, της προόδου , της γαλήνης της ειρήνης !
    Για σκέψου οι επαγγελματίες ‘’συνεργάτες’’ του ασφαλίτικου πεζοδρομίου της ρουφιανιάς, να συγκρίνουν τους εαυτούς τους με τους ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ Έλληνες Αξιωματικούς που αποδεικνύουν με έργα την αγάπη τους για την πατρίδα. που θυσιάζονται για να την σώσουν και όχι να την πουλήσουν;
    Αλήθεια υπάρχει μεγαλύτερη και βαρύτερη προσβολή από το να σε "ΞΗΛΩΣΟΥΝ !!! διότι έκλεψες τα όπλα της πατρίδας σου, για να τα χρησιμοποιήσεις εναντίον της;;
    Υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή να κρατούν τη σημαία μας τα μιάσματα της ρουφιανιάς και της τρομοκρατίας του φασισμού και της ψυχοπάθειας;
    Αυτό είναι η μεγίστη προσβολή !
    Αυτό είναι η εσχάτη προδοσία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/4/13 10:42

    Καταπέλτης ο Γ Παπακωνσταντίνου: "Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν. Τέρμα η συγκάλυψη και η ατιμωρησία"
    Γράφει ο Ν Βράχος

    "Η καταπολέμηση της διαφθοράς και της αδιαφάνειας, αποτελεί όρο εθνικής επιβίωσης", αναφέρει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και συνεχίζει "πράγματι, η διαφθορά δεν είναι μόνο θέμα ηθικής τάξης, δεν είναι απλώς ζήτημα συμπεριφοράς, είναι και..
    ζήτημα αναπτυξιακό. Όλες οι διεθνείς μελέτες έχουν αποδείξει ότι οι χώρες στις οποίες υπάρχει ατιμωρησία, θα υποφέρει και η ανάπτυξη.
    Γιατί με τη Νέα Δημοκρατία, δόθηκε η εικόνα ότι η Ελλάδα είναι ένα κλειστό σύστημα, το οποίο προστατεύει τους δικούς του και δεν ενδιαφέρεται να απονέμονται ευθύνες. Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν. Τέρμα η συγκάλυψη και η ατιμωρησία"
    Αυτά είναι τα πιστεύω του Γιώργου Παπακωνσταντίνου και αυτά έκανε πράξη με το νόμο 3888/10 που ψηφίστηκε από την κυβέρνηση Πασοκ.

    Όμως οι νταβατζήδες έχουν μάθει να μην πληρώνουν, και πάντοτε οι τράπεζες και τα δημόσια ταμεία, είναι ανοικτά και πρόθυμα να εκτελέσουν τις εντολές τους , αφού στην ουσία αυτοί κυβερνούν.
    Κι όταν είδαν ότι έρχονται οι λίστες με τα μαύρα χρήματα άρχισαν να νιώθουν ότι ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ σε αυτό τον τόπο και οι ίδιοι άρχισαν να χάνουν τα αιμοβόρα ..ένστικτα που τόσα χρόνια τους οδηγούσαν στη ΧΟΝΤΡΗ ΜΑΣΑ!
    Σήμερα, προσπαθούν να εμποδίσουν την διαφάνεια και τη Ελλάδα από το δρόμο της ευνομίας και της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ που με τόσο κόπο θυσίες όλοι μας περιμέναμε να γίνεται ΘΕΣΜΟΣ!
    Τους φταίει ο Παπακωνσταντίνου και ο Παπανδρέου και προσπαθούν, για μία ακόμη φορά, να τους μειώσουν, να τους υπονομεύσουν και ει δυνατόν να τους κλείσουν και φυλακή, ώστε ΚΑΝΕΙΣ ! πια στο μέλλον να μη ξανατολμήσει να σκεφτεί να εφαρμόσει αυτά τα μέτρα της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, που θα ελάφρυναν το βάρος των φτωχών των αδύναμων και των συνταξιούχων και θα σταματούσε η αμφίπλευρη ακραία διαδρομή..
    Και ο Αντώνης , τι κάνει ο Αντωνάκης τους; Ότι συνήθως !
    Ποιος θα ζητήσει συγγνώμη από το Γιώργο Παπακωνσταντίνου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/4/13 22:09

    Να μην ξεχάσουν να μιλήσουν για το ..... "κατούρημα" μια που έχουν μεγάλη πείρα σε αυτό το θέμα και μάλιστα "δημοσίως"!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος1/5/13 00:22

    σας ποναει η χρυση αυγη οπως και ο κωλος σας βολεμενοι ρουφιανοι πασοκονεοδημοκρατες και λοιπες αριστερες συκαλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/5/13 07:12

      o kolos mas ponaei apo to polli xesimo poy sas exoyme ri3i,royfianoi eistai eseis i xrisavgites,dosilogi ton germanon,eiste kotes megala noumera kai 3ereis kati ani3e kanena vivlio na diavaseis,sou sinisto na diavaseis afto poy egrapse o prwin tamias toy komatos sas.etsei na ani3oyn ligo ta matia sas,na ma8eis poy vriski lefta to koma sas,ta krifa rantevoy toy arxigoy sas sto e3wteriko kai alla polla.opos ti exei gini me ton perifimo periandro,kai poy eisai megale mporeis na e3igisis ston kosmo giati oi perisoteri apo esas sta profil sas sto fb sta perisotera sxolia poy kanete grafete ton ari8mo 88?OYTE STIN RODO OYTE POY8ENA TSAKISTE TOYS FASISTES SE KA8E GEITONIA.SE PARAKALO ADMIN MIN SVISIS TO SXOLIO(3ereis esi ti leo)prepei na eisai antikimenikos kai na afinis ola ta sxolia ite einai kala ite kaka.xronia polla kai kali anastasi na exoyme paidia.kai gia to telos 8A H8ELA NA SAS PO ENA GEIA ME TON MONADIKO TROPO POY XERETANE TA XRISA AVGA 88 (opios 3erei ton agliko alfavito katalavenei)

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος1/5/13 19:19

    Καλα πες πρωτα αν εισαι βολεμενος ρουφιανος πασοκονεοδημοκρατης η αριστερη συκια και φρικαρες αχχα,και μετα πες της γνωστες παπαριες σαν καλη γλειφτρα που εισαι και γλειφης την ιδια καραμελα και οχι μονο..κωλομπλοκο επαθες..............Χ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος3/5/13 06:28

    ολοι μαζι στον δρομο που χαραξε ο καιαδας,γιατι εχουμε αρχιδια μονο για να βαραμε 12χρονα και κυκλοφορουμε με οπλα γιατη ειμαστε γαμαο.ΕΜΑ ΤΥΜΕΙ ΧΡΕΙΣΥ ΑΒΓΟΙ,ΟΥΓΚ
    ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος3/5/13 09:54

    γραψε μαλακιες να νοιωσεις λιγο και εσυ αριστερη κοτα.ουτε παιδακι χτυπησε ουτε τιποτα μωρη συκια,και το οπλο το εχει νομιμα ως βουλευτης και μετα απο σχετικη αδεια βλακς.εσυ τραβας ττον δρομο που χαρακσαν πασοκ-νεα δημοκρατια τοσα χρονια η τον δρομο αυτων που εκαψαν τουσ ανθρωπουσ στην marfin? Χ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/5/13 12:05

      μεγαλε οτι και να γραψεις οσο και αν με βρισεις σε γραφω στους κοχονες μου,και εσενα και ολλα τα χρυσα αβγα.καταρχην δεν ειμαι τιποτα δεν ανηκω σε κανενα κομμα και ποτε μου δεν εχω ψηφηση στην ζωη μου και ουτε προκειτε να ψηφησω ποτε μου.ο λογος απλος δεν αναγνωρηζω την χουντα ολον τον κοματον.οσο για τα χρυσα αυγα ακου να μα8εις κατι νουμερο,ο μιχαλολιακος ειναι ο μονος ελληνας πολιτης που εχει κλεψει οπλα απο τον ελληνηκο στρατο(οταν ηταν φανταρος)και δεν δηκαστηκε.οι περησοτερη απο τους βουλευτες σας ειναι παντρεμενη με αλοδαπες.η γκομενα του μαλακα του κασιδιαρη 8α παρει μερος σε αγονες στιβου με τα χρωματα της τουρκιας.η μαυρες μπλουζες που φορατε φτιαχνοντε στην τουρκια.μεχρι ακομα και ο χερετισμος ποθ κανετε ειναι ναζιστικος,(αλλα τςρα τον αλαξατε για να μην σας γιουχαρουν και χερετατε φοναζοντας 88 για αυτους που δεν γνωριζουν το 8 γραμμα ειναι στην αγγλικο αλφαβητο το Η............... συγνωμη αν ειμαι ανορθογραφος τουλαχιστον δεν ειμαι χρυσαυγητης
      ΓΙΩΡΓΟΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/5/13 12:19

      το 8 γραμμα ειναι του λατινικού αλφάβητου*
      ΓΙΩΡΓΟΣ

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος3/5/13 12:09

    Μοιάζουν με τηλεφωνικούς αριθμούς αλλά δεν είναι. Αριθμητικά σύμβολα που αντιστοιχούν σε γράμματα του λατινικού αλφάβητου, ή ολόκληρες φράσεις του Αδόλφου Χίτλερ. Αυτά χρησιμοποιούν οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί της Χρυσής Αυγής στις υπογραφές τους αλλά και στα τατουάζ που κάνουν. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα των αριθμητικών συμβόλων που χρησιμοποιούν ορισμένοι που δηλώνουν οπαδοί της Χρυσής Αυγής ή άλλων ακροδεξιών είναι το 14/88 ή 14*88, αναφέρει σε δημοσίευμα του ο ιστότοπος iefimerida.gr.

    Τι σημαίνουν όμως;



    Με μια αναζήτηση στο διαδίκτυο για την επεξήγηση αυτού του συμβόλου, καταλήγει κανείς σε αναφορές για αριθμητικά «σύμβολα μίσους» που χρησιμοποιούν ακροδεξιές και ρατσιστικές οργανώσεις ανά τον κόσμο. Τι ακριβώς συμβολίζουν αυτά τα δύο νούμερα;

    Το 14 σημαίνει «14 λέξεις» και αναφέρεται στη φράση με την οποία ο εξτρεμιστής Ντέιβιντ Λέιν δικαιολόγησε τις εγκλήματικές πράξεις του στα πλαίσια της ρατσιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης «The Order» που στη δεκαετία του 1980 έσπειρε τον τρόμο με ληστείες και δολοφονίες. Αυτές είναι οι 14 λέξεις του κ. Λέιν (πέθανε στη φυλακή το 2007 εκτίωντας ισόβια ποινή):

    "We must secure the existence of our people and a future for white children."

    Για το 88 υπάρχουν διφορούμενες ερμηνείες. Ορισμένοι το χρησιμοποιούν ως κρυμμένη αναφορά στον ναζιστικό χαιρετισμό “Heil Hitler”, καθώς το H είναι το όγδοο γράμμα του λατινικού αλφαβήτου. Οπότε 88 = HH δηλαδή Heil Hitler.

    Επομένως όταν κάποιος υπογράφει ή έχει τατουάζ με το σύμβολο 14/88 ή 14*88 είναι σαν να λέει: «Πρέπει να διασφαλίσουμε την ύπαρξη της φυλής και ένα μέλλον για τα λευκά παιδιά, Heil Htiler». Δηλαδή δηλώνει την πίστη του στις αρχές και τα ιδεώδη του Εθνικοσοσιαλισμού, όπως τον εξέφρασαν οι Ναζί.

    Μια άλλη ερμηνεία που δίνουν οι ίδιοι οι νεοναζί για το 88 είναι πως αναφέρεται σε 88 λέξεις από το ευαγγέλιο του Ναζισμού, το Mein Kampf του ίδιου του Αδόλφου Χίτλερ. Σε αυτές τις 88 λέξεις υποτίθεται πως αναφέρεται στην ανωτερώτητα της αρείας φυλής.

    Οι μυστικοί κώδικες των ακροδεξιών νεοναζί, κυρίως του εξωτερικού τους οποίους αντιγράφουν και οι εγχώριοι σύντροφοί τους, δεν εξαντλούνται όμως εδώ. Υπάρχουν ακόμα τα εξής:

    28: Το 2 συμβολίζει το γράμμα B και το 8 το γράμμα Η. Πρόκειται ουσιαστικά για κρυμμένο αρκτικόλεξο της φράσης Blood & Honour που χρησιμοποιείται διεθνώς από ομάδες νεοναζί και σκινχεντ. Στην Ελλάδα, το έχουμε ακούσει μεταφρασμένο στο γνωστό σύνθημα «Αίμα, Τιμή...» που ακούγεται σε συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής.

    18: Το 1 συμβολίζει το γράμμα Α και το 8 το γράμμα Η. Ενα ακόμα κρυμμένο αρκτικόλεξο, αυτή τη φορά της φράσης “Adolf Hitler”

    5: Ο αριθμός αυτός σημαίνει “I have nothing to say”. Το χρησιμοποιούν -ειδικά στις ΗΠΑ- για να δηλώσουν τον κώδικα σιωπής για τις πράξεις τους.

    100%: Χρησιμοποιείται για να δηλώσει την καθαρή Άρεια καταγωγή του ατόμου. Κάποιοι ρατσιστές το χρησιμοποιούν για να δηλώσουν την ανάγκη για μια καθαρή, λευκή φυλή χωρίς αναμείξεις με τις υπόλοιπες.
    ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος3/5/13 14:39

    Την καθηγήτρια ΦΙΛΟΛΟΓΟ(υποψήφια ΒΟΥΛΕΥΤΉ με Χ.Α) με τα πολλά κιλά και το κοντό μαλλί να βάλετε να μιλήσει για ανιστόρητα μυθεύματα της!!Η δουλευταρού των ιδιαιτέρων και του ξυσίματος στο σχολείο που εργάζεται!!ΕΛΛΑΣ ΤΙΜΗ Χ.Α. χ.α. -χ.α -χ.α. -χ.α.
    χ.α.σ.ο.υ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος4/5/13 17:16

    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΠΙΚΡΑΜΕΝΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΑΓΓΑ
    ΛΙΓΑ ΜΕ ΤΗ "ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ" ΜΗ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΘΗ
    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΧΟΛΕΙΟ.
    ΔΕ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ
    ΕΙΔΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΑ Σ/Κ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ?
    ΑΥΤΗ ΕΚΑΝΕ
    (μεγκαβλιωτης πρωην μαθητης και Χ.Α.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος5/5/13 01:59

    0xa0xa0xa0xa0xa0xa0 lol lol lol lol.to provlima ton xrison avgon,otan den exoyn pia alla epixeirimata fonazoyn kai apiloyn gia na akoystoyn.katarxin den eimai o 5:16 megale.TRAGIK,TRAGIK kai 3ana TRAGIK,giati grafeis megkavli?gia na fovi8oyme poy meneis megkavli?an iste mages i xrisavgites na ka8arisete tin megkavli apo toys alvanoys poy sas exoyn gamisi stin kolopreza kai meta na kanete toys magkes(alla 3exasa toys alvanoys toys 8eorite aderfia sas):P meta re xaze megaloses se mia perioxi poy exete dexti ton ratsismo apo mikra paidia eseis ekei stin megkavli,einai megali ntropi gia esena kai oloys toys megkavliotes na ipostirizete x.a.eseis eprepe na exete ftia3ei kinima kata toy ratsismoy mia kai 3erete kalitera apo ton ka8e roditi ti simenei ratsismos.kai 3ereis to kolitero megale pio einai?KATA TA PROTIPA TIS X.A OTAN EKLEXTOYN KAI VGOUNE STIN VOYLI APO TIS PROTES GEITONIES POU 8A KA8ARISOYN 8A EINAI I DIKI SAS RE XAZE.TO KATALAVENEIS?TO KOMA SAS IPARXEI POLLI PRIN TO 1980 KAI AN PSA3EIS SE ARXEIA TON EFIMERIDON POU EXEI VGALEI I X.A 8A DEIS TI 8ESEIS EXOYNE GIA POLLA KAI DIAFORA 8EMATA.STIS PROHGOYMENES EKLOGES TA XRIMATA POU EIXE TO KOMA SAS GIA NA KANEI EKLOGIKO AGONA SAS TA EDWSE I NEA DIMOKRATIA,PSA3E KAI VRES STO GOOGLE FOTOGRAFIES POY KIKLOFOROYN KAI DEIXNOUN TON ARXIGO SAS SE RANTEVOY GIA DIAFORES SIZITISIS ME NTORA ME SAMARA ME KRANIDIOTI.akoma kai me ton soro vriskonte(elpizo na 3ereis pios einai o soros kai posa lefta kerdise otan pontare ekatomiria stin xreokopia tis elladas)mono na vazete simees pano se voyna kai se 3eronisia 3erete na kanete.panta oi roufianoi kratoysan ellinikes simees,an exete ta arxidia stamatiste to poylima toy golf,i akoma kalitera soste to prasonisi apo toys polonoys poy to exoyn kanei idioktisia toys me to etsei 8elo.stamatiste toys toyrkoys poy agorazoyn tis marines mas.psa3e sto yt na vris video otan o triantafilopoylos kaloyse ton mixaloliako stis ekpompes toy ti elege,kai gia na min 3exniomaste na xereste ton kaiada giati einai cool tipos varaei 12xrona kai kikloforei me oplo kai einai gamatos giati einai se sigrotima pou pezei tragoydia ratsistikoy periexomenoy,kanei prosefxes ston eosforo kai panta den 3exna sta tragoydia toys na imnoyn afton ton kalo kirio na deis pos ton lene..... nomizo hitler an 8imame kala.TH DEN KATALAVENEIS?EEEEEEE TH?XRISAVGITI XRISAVGITI I MAMA SOY VLEPEI TOYRKIKA STO SPITI :p OYTE STIN RODO OYTE POY8ENA TSAKISTE TOYS FASISTES SE KA8E GEITONIA :P paidia xristos anesti xronia polla kai panta na exoyme tin igeia mas ola ta alla 8a er8oyn.kai klino me kati poy diavasa se pio pano post gia sena file moy megkavlioti.28: Το 2 συμβολίζει το γράμμα B και το 8 το γράμμα Η. Πρόκειται ουσιαστικά για κρυμμένο αρκτικόλεξο της φράσης Blood & Honour που χρησιμοποιείται διεθνώς από ομάδες νεοναζί και σκινχεντ. Στην Ελλάδα, το έχουμε ακούσει μεταφρασμένο στο γνωστό σύνθημα «Αίμα, Τιμή...» που ακούγεται σε συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής.TH DEN KATALAVENEIS? !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος15/5/13 15:11

    Είμαστε Έλληνες εθνικιστές

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *