ροή ειδήσεων

Κέρδισε τις εντυπώσεις η Ρόδος στην Αυστρία

Μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία σημείωσε το workshop της Ρόδου που διεξήχθη στη Βιέννη στις 17.4.2013 μέσω του Οργανισμού Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού... (Π.ΡΟ.ΤΟΥΡ) σε συνεργασία με τον Thomas Cook – Neckermann και το Γραφείο του ΕΟΤ Βιέννης.
Στην εκδήλωση, όπου παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από 160 τουριστικά γραφεία, στελέχη του Π.ΡΟ.ΤΟΥΡ είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους επαγγελματίες διεξοδικά για όλες τις πλευρές του προορισμού (ιστορία, πολιτισμός, γαστρονομία αγορές, ειδικές μορφές τουρισμού, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, κρουαζιέρα, ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα κτλ.) μέσω έντυπου και ηλεκτρονικού υλικού αλλά και προβολή βίντεο. 


Από την πλευρά του Thomas Cook – Neckermann ο επικεφαλής CEO, Ιωάννης Αφουκατούδης, παρουσίασε την μπροσούρα του για τη Ρόδο και όλες τις συνεργαζόμενες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις με αυτόν, προτρέποντας τους πωλητές να έχουν την Ελλάδα και τη Ρόδο στις πρώτες προτιμήσεις τους σε μια χρονιά που ο προορισμός δείχνει στις προ κρατήσεις ότι έχει τη δυνατότητα να σημειώσει αυξήσεις έως και 30%. Επίσης ευχαρίστησε τη Ρόδο και τον Π.ΡΟ.ΤΟΥΡ για τη συνεχή παρουσία τους στην αγορά και τη σημαντική βοήθεια που παρέχουν στους συνεργάτες τους.

Από την πλευρά του ο Προϊστάμενος του ΕΟΤ Αυστρίας, Παναγιώτης Σκορδάς, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, τους ευχαρίστησε για τη στήριξή τους στις κρατήσεις για την Ελλάδα και τους διαβεβαίωσε ότι οι ομορφιές που διαθέτει το νησί και ο επαγγελματισμός που διέπει τη Ρόδο, καθώς και η σχέση ποιότητας και τιμής θα ικανοποιήσει τους πελάτες τους.
Στην εκδήλωση επίσης παραβρέθηκαν από ελληνικής πλευράς ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Αυστρία, Θεμιστοκλής Δημίδης, ο Πρόξενος, Δημήτρης Δασκαλάκης, η ακόλουθος του Γραφείου Τύπου της Πρεσβείας, Χριστίνα Χρυσανθακοπούλου, καθώς και ο ανταποκριτής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, Δημήτρης Δημητρακούδης.
Η εκδήλωση έκλεισε με κληρώσεις στους τυχερούς της βραδιάς (retailers) με πακέτα φιλοξενίας στη Ρόδο, όπου τα εισιτήρια προσέφερε η αεροπορική εταιρία Flyniki και την παραμονή η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου.
money-tourism.blogspot.gr

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *