ροή ειδήσεων

Συνελήφθη γνωστός επιχειρηματίας της Ρόδου

ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
Χειροπέδες σε γνωστό επιχειρηματία της Ρόδου, ο οποίος είχε απασχολήσει και κατά το πρόσφατο παρελθόν ως κατηγορούμενος σε υπόθεση ρευματοκλοπής...
πέρασαν χθες αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, διότι φέρεται να χρωστάει στο Δημόσιο.

Ο ιδιοκτήτης γνωστής καφετέριας που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, κατηγορείται ότι οφείλει το χρηματικό ποσό των 57.000 ευρώ.
Χθες αργά το πρωί ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο. Ο συλληφθείς φέρεται να οφείλει συνολικά προς τη ΔΟΥ το χρηματικό ποσό των 57.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, για το έτος 2011 έπρεπε να είχε πληρώσει το χρηματικό ποσό των 34.000 ευρώ και για το έτος 2012 το ποσό των 23.000 ευρώ.
Ο επιχειρηματίας, ύστερα από τη σύλληψή του, οδηγήθηκε χθες νωρίς το μεσημέρι ενώπιον του Εισαγγελέα υπηρεσίας, ο οποίος του απήγγειλε την κατηγορία που τον βαρύνει και τον παρέπεμψε να δικαστεί ενώπιον του Αυτοφώρου. Ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να προσκομίσει δικαιολογητικά τα οποία θα προβλέπουν τη ρύθμιση του χρέους του.
Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας φέρεται συγκεκριμένα, να υποστηρίζει πως είχε συγκεντρώσει τα χρήματα, προκειμένου να πληρώσει την οφειλή του προς την εφορία, αλλά ύστερα από χρηματικό πρόστιμο ύψους 53.000 ευρώ που του είχε επιβληθεί τον Νοέμβριο του έτους 2012, για την υπόθεση της ρευματοκλοπής, κατέβαλε το σύνολο του ποσού για την εξόφλησή του. Εξαιτίας αυτού, αδυνατούσε να πληρώσει και την εφορία.
Η ρευματοκλοπή

Ύστερα από τη διαπίστωση από ειδικό συνεργείο της ΔΕΗ ότι σε γνωστή καφετέρια της Ρόδου είχε γίνει παρέμβαση στον μετρητή, με αποτέλεσμα η εταιρεία να έχει υποστεί ζημιά χρηματικής αξίας 53.000 ευρώ, η υπόθεση είχε οδηγηθεί ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Ρόδου.
Οι αρμόδιοι υπάλληλοι της ΔΕΗ ενημέρωσαν τον ιδιοκτήτη πως λόγω παρέμβασης στον μετρητή στην οποία φέρεται να είχε προβεί ο προηγούμενος επιχειρηματίας, στους λογαριασμούς καταγραφόταν το 31% της συνολικής κατανάλωσης. Ακολούθως, η επιχείρηση καθόρισε τη ζημιά που είχε υποστεί στις 53.000 ευρώ.
Την υπόθεση χειρίζεται νομικά ο δικηγόρος Μηνάς Τσέρκης.
proodos.net


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *