ροή ειδήσεων

ΔΕΙΤΕ: Οι βομβιστές της Βοστώνης [ΦΩΤΟ]

- Αυτοί αιματοκύλησαν την Βοστώνη
- Δείτε τις φωτογραφίες

Τα βίντεο "μίλησαν". Η αντιπαράθεση των ευρημάτων με τα "καρέ" από τα βίντεο που συγκέντρωσαν οι αρχές, υποδεικνύουν δύο άντρες ως τους βομβιστές του μαραθωνίου, οι οποίοι ευθύνονται για τον θάνατο 2 ανθρώπων, τον τραυματισμό άλλων 180, εκ των οποίων αρκετοί έχουν ακρωτηριαστεί...
Ερευνητές υπέδειξαν δύο άντρες που εμφανίζονται σε εικόνες βίντεο κοντά στην γραμμή του τερματισμού του Μαραθωνίου της Βοστώνης ως "πιθανούς υπόπτους" για την διπλή βομβιστική επίθεση που προκάλεσε τον θάνατο τριών ανθρώπων και τον τραυματισμό 180, μετέδωσε το CNN, επικαλούμενο αστυνομική πηγή.

Το βίντεο εξετάζεται από την αστυνομία και το FBI σε μια προσπάθεια να αναγνωριστούν οι άντρες αυτοί, τους οποίους οι αρμόδιες αρχές χαρακτηρίζουν ως "μεγάλου ενδιαφέροντος".

Ο ένας από αυτούς εμφανίζεται με ένα μαύρο σακίδιο. Αξιωματούχος του FBI είχε δηλώσει νωρίτερα πως οι αρχές πιστεύουν ότι οι βόμβες είχαν τοποθετηθεί σε μαύρα νάιλον σακίδια ή τσάντες.

Η ίδια πηγή διευκρίνισε πως οι δύο άντρες δεν έχουν ακόμα αναγνωριστεί και πως οι φωτογραφίες τους δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα για να μην παρεμποδιστούν οι έρευνες.










Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *