ροή ειδήσεων

Ρόδος: Η φετινή τουριστική περίοδος προβλέπεται ότι θα είναι η καλύτερη όλων των εποχών

Χρονιά- ρεκόρ θα είναι για τον ροδιακό τουρισμό το 2013, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα και τις εκτιμήσεις των τουριστικών παραγόντων του νησιού. Όπως εκτιμάται, η φετινή τουριστική περίοδος θα είναι, για τη Ρόδο.... η καλύτερη όλων των εποχών, με την αύξηση να φτάνει το 20%, γεγονός που προκαλεί κλίμα αισιοδοξίας στο σύνολο των παραγόντων της τοπικής οικονομίας.
Ενώ η σαιζόν δεν έχει ξεκινήσει ιδιαίτερα καλά (κινείται σε υποτονικά επίπεδα), από τις αρχές Ιουνίου μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, θα εξελιχθεί ιδιαίτερα δυναμικά. Το νησί αναμένεται να «πλημμυρίσει» από τουρίστες με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το σύνολο της τοπικής οικονομίας.
Ορισμένες μάλιστα ξενοδοχειακές μονάδες, για την περίοδο αιχμής, έχουν σταματήσει από τώρα τις κρατήσεις. Οι προσπάθειες, μάλιστα, εστιάζονται στην επιμήκυνση της καλής τουριστικής περιόδου μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου και προς την κατεύθυνση αυτή καταβάλλονται προσπάθειες.
Όλες σχεδόν οι αγορές θα σημειώσουν αξιόλογη αύξηση και θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι η Ρόδος πάει για χρονιά- ρεκόρ. Οι Ρώσοι τουρίστες θα είναι πλέον η τρίτη δύναμη (μετά τους Γερμανούς και τους Βρετανούς) κι αυτό σημαίνει ότι η τοπική οικονομία θα κινηθεί ακόμη καλύτερα αφού θεωρούνται ιδιαίτερα καλοί πελάτες.
ΑΠΕ


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/4/13 17:50

    Τι βλακείες γράφεται ? ΟΙ καλύτερες εποχές έχουνε τελειώσει , πολλά μαγαζιά έχουνε κλείσει , πολλά Ξενοδοχεία θα ανοίξουνε αργά , άλλα δεν θα ανοίξουνε καθόλου , η ανεργία έχει αυξηθεί ,και αυτοί που δουλεύουνε παίρνουνε μεταξύ 500 και 600 τον Μηνα εαν ειναι και Ελληνες , τα all imclusive στην Ροδο Ξενοδοχεία πανε στα 75% και παραπάνω , καλιτερα να ειχαμε μονο 500000 Τουρίστες τον χρόνο όπως παλιά αλλα δουλεύανε όλοι , παρα τωρα που θα έρθουν 3 εκατομμύρια και δεν δουλεύει κανένας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/4/13 00:15

      Παλια την δεκατια τοθ 70, 80 ,90 ερχοντουσαν λιγοτερος κοσμος, ΔΕΝ υπηρχαν βραχιολακια, ολλα τα μαγαζια ηταν γεματα, εστιατορια, καφε μπαρ, ντισκοτεκ νικιαζανε αμαξια, τα ταξια δουλευανε φουλ , τα χρυσοχωεια γουναραδικα τουριστικα πουλαγανε, και το καλητερο η σαιζον ξεκινουσε αρχεσ Μαρτιου μεχρι τον Νοεμβριο αδειο μαγαζει σε ολοι την Ροδο δεν εβλεπες και τωρα ? Ανεργεια δεν υπηρχε, ζητιανους ΔΕΝ υπηρχε, 24 ω ρεσ το 24ωρο η Ροδος ηταν γεματη,Τα Ξενοδοχεια ηταν φουλ πολα ηταν και οβερ μπουκιγκ , μεχρι στουσ διαδρομουσ και ταρατσες ξενοδοχειον κοιμοντουσαν κοσμο. αυτα τα χρονια ηταν τα καλητερα, και ΔΕΝ θΑ ξαναερθουνε διστιχως

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος15/4/13 18:06

    όλο βλακείες ακούω!! τι είναι αυτά που λέτε??
    η καλύτερα χρονιά στον τουρισμό?? αφού τίποτα δεν δουλεύει
    και εξάλλου χάθηκε ο απρίλης και ο μάιος ... τώρα για τον ιούλιο και τον αύγουστο που θα δουλέψουμε ..... σιγά τα ωά!

    επίσης είναι μόνο για τους μεγαλοξενοδόχους!!!!

    για τους υπαλλήλους των 3,60 είναι για κλαματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/4/13 18:21

    Προπαγάνδα ,Απρίλης χαμένος,Μάιος πολύ λίγη κίνηση από Ιούλιο θα ερθουν οι πολλοί τουρίστες μέχρι Σεπτεμβρη δηλαδή 3 μήνες θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε τα σπασμένα.
    Οι τουρίστες είναι πάμφτωχοι πολλά μαγαζιά έκλεισαν οι κρουαζιέρες ήταν ανύπαρκτες τον Απρίλη,οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι και δουλεύουν για 500 ευρώ.
    Αφήστε πια την φιλοκυβερνητική προπαγάνδα έλεος κάνετε το άσπρο μαύρο!!!!Δεν είμαστε όλοι ηλίθιοι και δεν βλέπουμε όλοι MEGA CHANNEL.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/4/13 18:24

    Σας λυπαμαι και τους 2. Τεμπεληδες σας κοβω που οπου πατε για δουλεια σας διωχνουν. Αντε γεια... αφηστε εμας να οικονομησουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/4/13 19:03

      προσεξε μονο μην τα οικονομησεις πολυ και παθεις τιποτα...κοιμησμενε

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/4/13 21:30

      Ναι ρε μεγάλε...μη ξεχάσεις αυτά που θα κονομήσεις να τα καταθέσεις στην τράπεζα κύπρου χαχαχαχαχαχαχαχα ψωριάρη!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος15/4/13 22:00

    Όπου ακούς πολλά κεράσια...............
    Άστο μας τα παν και άλλοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/4/13 22:16

    e vevaia,afou kouvalane olh th savoura me psixoula,sta athlia organwmena skatoksenodoxeia,poy doulevoun aplhrwtoi gia mhnes kakomoiroi,tous opoious den sthrizei oute to grafeio/epithewrhsh ergasias,giati ta pairnei ki avto.xairw polu,logiko einai na pnigoume ston kosmo,to thema einai oti o APLOS kosmakhs kai ta magazia ths rodoy DEN doulevoun,isa poy synthrountai,giavto kleisane apeira kai kathe mera kleinoun ki alla.ksupnate,mono 6-7 megalokarxaries ksenodoxoi vgazoun xrhma,oloi oi alloi xaropalevoun.Kai eiste tyxeroi poy tosa xronia kanate kavantza,alliws tha psaxnate ki eseis ta skoupidia opws ta psaxnoun sthn athina kai alloy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος16/4/13 19:14

    Οι κρατησεις των ξενοδοχειων ειναι αυξημενες. Οι κρατησεις χρονοθυριδων στο αεροδρομιο ειναι αυξημενες κατα 25% σε σχεση με περσι. Αυτο δεν λεει τιποτα- το πιθανοτερο ειναι μια αυξηση περιπου 10% δηλαδη να φτασουμε τις προσγειωαπογειωσεις του 2011 που ηταν οι χρονια που ξεπερασαμε τους 4.000.000 επιβατες σε διακινηση στο αεροδρομιο. Παλι καλα. Το αν αφηνουν λεφτα ειναι αλλο θεμα, ελπιζουμε σε μεγαλη αυξηση των Ρωσων που τ ακουμπανε. Παντως μεχρι στιγμης ειναι χαλαρα τα πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *