ροή ειδήσεων

Τι πρέπει να γνωρίζετε αν θέλετε να ταξιδέψετε στην Κύπρο αυτή την περίοδο...

Οι τουριστικές κρατήσεις στην μεγαλόνησο δεν έχουν επηρεαστεί από τα θέματα που προέκυψαν στο τραπεζικό της τομέα.... Καλύτερα όμως να είστε προέτοιμασμένοι και κάλα πληροφορημένοι και όχι παραπληροφορημένοι για το τι ισχύει με τις τράπεζες και τους τουριστές σήμερα.

Οι Τράπεζες επαναλειτουργούν και είναι ανοικτές για το κοινό. Τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν από 28/03 και για 4 μέρες δεν αφορούν τους επισκέπτες του νησιού που έχουν λογαριασμούςσε τράπεζες έκτος Κύπρου. Οι ταξιδιώτες που διαθέτουν λογαριασμούς σε Τράπεζες της αλλοδαπήςμπορούν να προβούν κανονικά σε αναλήψεις μέσω ΑΤΜ όπως και σε χρήση των καρτών τους ως είθισται χωρίς κανένα πρόβλημα.

Αν έχετε καταθέσεις στο νησί και το επισκέπτεστε κατά την περίοδο των περιοριστικών μέτρων θα πρέπει να γνωρίζετε ότι: Το μέγιστο ποσό ανάληψης είναι €300 ημερησίως ανά πιστωτικό ίδρυμα.Επιτρέπονται oι πληρωμές μόνο για εμπορικές συναλλαγές μέχρι €5.000 και αφού προσκομιστούν όλα τα απαραίτητα έγγραφα στην Τράπεζα καθώς και η μεταφορά χρημάτων για την πληρωμή μισθών υπαλλήλων σε άλλα πιστωτικά ιδρύματα της Κύπρου καθώς και στο εξωτερικό, χωρίς περιορισμό, με τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Ακόμα επιτρέπονται οι πληρωμές και οι μεταφορές χρημάτων μέσω χρεωστικής ή και πιστωτικής ή και προπληρωμένης κάρτας μέχρι 5000 ευρώ το μήνα ανά πρόσωπο και πιστωτικό ίδρυμα. Απαγορεύονται, η εξαργύρωση επιταγών σε μετρητά και ο τερματισμός κατάθεσης προθεσμίας πριν την καθορισμένη ημερομηνία λήξης της εκτός αν το προϊόν χρησιμοποιηθεί για αποπληρωμή δανείου εντός του ιδίου πιστωτικού ιδρύματος.

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *