ροή ειδήσεων

Τεχνικός ο σεισμός στο Ιράν η όχι τι λένε τα "Μαγνητόμετρα"; Εντυπωσιακά στοιχεία, μυρίζει HAARP!

Γράφει ο Γιώργος Παπαγεωργίου
Στις 13 Απριλίου το μαγνητικό πεδίο της γης άρχισε να δέχεται παρεμβολές από....
"κάποια" ενέργεια όπως μπορείτε να δείτε ΕΔΩ .
Η παρατήρηση μου καθώς τελείωνε το κείμενο ήταν: "Σύμπτωση η τυχαίο γεγονός θα δούμε σε λίγες ώρες !"

Πραγματικά λίγες ώρες αργότερα, ένας....
ιδιαίτερα μεγάλος σεισμός, της τάξεως των 8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, συγκλόνιζε μεγάλη γεωγραφική περιοχή του Ιράν και έγινε αισθητός μέχρι και το Νέο Δελχί στις Ινδίες.

Στην δεκαετία του 1970-80 οι επιστήμονες υπολόγισαν ότι οι κορυφώσεις της δραστηριότης συχνά συμπίπτουν με τις περιόδους της διεγερμένης κατάστασης του Ήλιου (όπως και τώρα)

Ο Vladimir Shirokov συνέδεσε πρόσφατα τις μεγάλες ηφαιστειακές δραστηριότητες με την αυξημένη....Δείτε την συνέχεια ΕΔΩ .
Ο Rob Stammes από την Νορβηγία λέει: Ότι στις 13 Απριλίου (22.56') την νύχτα "Οι επιπτώσεις δεν ήταν τόσο ισχυρές όσο αναμενόταν, αλλά υπήρχαν ωραίες εναλλαγές στο μαγνητόμετρο εδάφους, υπήρχαν επίσης Northern Lights. Αυτό μπορεί να αλλάξει καθώς η Γη περνά μέσα από τον απόηχο της CME.

Εμείς βρήκαμε από το παρατηρητήριο του Lofoten της Νορβηγίας το διάγραμμα του μαγνητόμετρου που είναι εγκατεστημένου εκεί, σήμερα 16 Απριλίου.




Στην αναζήτηση μας φυσικά και επισκεφθήκαμε το site του "αγαπημένου" μας HAARP όπου και δείτε τι ενδιαφέροντα στοιχεία βρήκαμε.
Το παρακάτω διάγραμμα είναι μια γραφική παράσταση των μετρήσεων που ελήφθησαν με το HAARP VHF Riometer .

Το μέσο αυτό είναι ένας ευαίσθητος δέκτης ο οποίος συντονίζεται σε συχνότητα 30 MHz. Η κεραία είναι μια σειρά από 4 στοιχείο "yagi" στοιχεία τύπου στραμμένο προς τα πάνω για να "ακούει" το γαλαξιακός θόρυβο. Αυτός ο θόρυβος κάνει περίπου μία ώρα μέχρι να φτάσει στα μηχανήματα, όπως η γη περιστρέφεται και, η ιονόσφαιρα απορροφάει μέρος της αλλά είναι μια σταθερά, επαναλαμβανόμενη λειτουργία. Η μεγάλη καμπύλη αντιπροσωπεύει μεγαλύτερο "θόρυβο" που ακουστεί για οποιαδήποτε δεδομένη ώρα της ημέρας.

Τα ηλιακά επίγεια γεγονότα, όπως οι γεωμαγνητικές καταιγίδες συνήθως γίνονται αντιληπτά από την αύξηση του επιπέδου απορρόφησης (Μπλε γραμμή). Η απορρόφηση σε χαμηλότερες συχνότητες στη ζώνη HF είναι συνήθως πολύ υψηλότερη από το επίπεδο που παρατηρήθηκε στα 30 MHz (Κόκκινη γραμμή).



Το θέμα που δημιουργείτε τώρα είναι:
Μέσω του HAARP αυτή η ενέργεια, που αν δεχθούμε τον Vladimir Shirokov και τον Rob Stammes, δημιουργήθηκε από την ηλιακή έκρηξη της 11ης Απριλίου, μπορεί να κατευθυνθεί σε συγκεκριμένο γεωγραφικό μήκος και πλάτος;



Η γεωγραφική θέση που είναι τοποθετημένο το HAARP, στην Αλάσκα δηλαδή, δίνει την δυνατότητα αυτή;
Στο τελευταίο μας διάγραμμα που πήραμε από το site του HAARP μπορείτε να δείτε το πως καταγράφηκε ο σεισμός του Ιράν στο "Σεισμόμετρο" του, όχι σεισμογράφο.



Συνεχίζουμε να μελετάμε και να συγκρίνουμε αποτελέσματα, μέχρι να βρούμε τι κρύβεται πίσω από το πέπλο που καλύπτει τέτοια όπλα !
Σοβαρή επισήμανση ! Οι γεωμαγνητικές καταιγίδες, είτε προερχόμενες από φυσικά αίτια (ηλιακές εκρήξεις) είτε από τεχνικά ( HAARP), δημιουργούν στον άνθρωπο, αναίτια νευρικότητα, ημικρανίες και σύγχυση η αποσυντονισμό.
ΠΗΓΗ


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/4/13 09:21

    ΝΑ ΔΟΥΜΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΕΟΜΑΣΩΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΟΣΟ ΕΣΥΣ ΤΟ ΠΕΖΕΤΑΙ ΑΝΕΤΟΙ ΚΑΙ ΞΕΡΩΛΕΣ ΑΥΤΑ ΙΑ ΓΗΝΟΝΤΑΙ. ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΑΙ ΝΑ ΞΗΠΝΗΣΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΟΤΗ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΗΠΝΗΣΕΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΣ ΕΛΠΗΣΟΥΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/4/13 22:35

    Δακρύζουν τα μάτια με το κείμενο σου.

    Πότε την έκανες την λοβοτομή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *