ροή ειδήσεων

Home port και φέτος η Ρόδος για το Costa Mediterranea

ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ
Καλά είναι τα μαντάτα από την εταιρεία κρουαζιερόπλοιων «COSTA» σε ότι αφορά στη χρή­ση του τουριστικού λιμένα της Ρόδου, ως home port. Oι δύο εκπρόσωποί της που βρέθηκαν χθες στη Ρόδο...
και συμμετεί­χαν στη συνάντηση εργασίας που έγινε στο λιμενικό ταμείο, επιβεβαίωσαν την απόφαση της εταιρείας να χρησιμοποιήσει για φέτος και την επόμενη χρο­νιά το home port, που λειτουρ­γεί στο λιμάνι του νησιού.

Τα δύο στελέχη της εταιρείας που είναι υπεύθυνα για τα λιμάνια που χρησιμοποιούν ως πύλες εισόδου και εξόδου τα κρουαζιερόπλοιά της, έμει­ναν ικανοποιημένα από τη λειτουρ­γία του home port κατά την περσινή χρονιά, δηλώνοντας ότι ήταν σχεδόν άψογη.

Η εταιρεία «COSTA» που ήταν η πρώτη η οποία καθιέρωσε πέρυσι το λιμάνι της Ρόδου ως πύλη εισόδου- εξόδου το επέλεξε και φέτος ως αφετηρία του κρουαζιεροπλοίου της «COSTA MEDITERRANEA». Όπως δή­λωσε ο τουριστικός πράκτορας Τσα­μπίκος Χατζημιχάλης το κρουαζιερό­πλοιο θα ξεκινήσει να προσεγγίζει το λιμάνι της Ρόδου από τις 27 Ιουνίου μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου. Και φέτος όπως εκτιμάται, θα φέρει στη Ρόδο 13.000 τουρίστες, οι οποίοι θα επιβιβαστούν στο κρουαζιερόπλοιο για να ξεκινήσουν το ταξίδι τους.

Να σημειωθεί, ότι στη συνάντηση εργασίας συμμετείχαν ο αντιπρόε­δρος της λιμενικής επιτροπής Τσα­μπίκος Τσακίρης, ο Κεντρικός Λιμε­νάρχης Ρόδου Γιώργος Σεφερειάδης, ο διευθυντής του Τελωνείου Βασίλης Κούρτης, οι τουριστικοί πράκτορες Γιώργος Μιχαλάκης, Τσαμπίκος Χα­τζημιχάλης και οι προϊστάμενοι του λιμενικού ταμείου Μαρίκα Δεληγιάν­νη, Νώντας Αξιώτης ,της ασφαλείας του λιμένα Παναγιώτης Ντόκος και του ελέγχου διαβατηρίων Βασίλης Έξαρχος.

Πάντως, τα στελέχη της «COSTΑ» ζήτησαν από τον κ. Τσακίρη που εκ­προσωπούσε στη συνάντηση εργα­σίας τη λιμενική επιτροπή, να προ­χωρήσει άμεσα η διαδικασία για την τοποθέτηση της τέντας που είναι απαραίτητη για την προστασία των αποσκευών των επιβατών του κρου­αζιερόπλοιου. Από την πλευρά του ο κ. Τσακίρης τους διαβεβαίωσε ότι ήδη το λιμενικό ταμείο έχει αναθέσει σε ιδιώτη την τοποθέτηση της τέντας η οποία θα είναι έτοιμη μέχρι τον Ιού­νιο.

«Οι εκπρόσωποι της εταιρείας έμει­ναν ικανοποιημένοι από τη λειτουρ­γία του home port, λέγοντας ότι είναι σχεδόν άψογη. Από τα στοιχεία που μας έδωσαν, και φέτος η εταιρεία θα μετακινήσει τον ίδιο αριθμό τουρι­στών στο νησί αφήνοντας επιπλέον 500 αεροπορικές θέσεις ανοιχτές προς τη Ρόδο. Στη συνάντησή τους ανακοινώσαμε την απόφαση της ΔΕΥ­ΑΡ για μείωση της τιμής του νερού κατά 25% στα κρουαζιερόπλοια που χρησιμοποιούν το λιμάνι ως πύλη ει­σόδου- εξόδου. Σήμερα πήραμε τα εύσημα από τους εκπροσώπους της COSTA για τη λειτουργία του home port», δήλωσε ικανοποιημένος ο κ. Τσακίρης.
proodos.net

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/4/13 22:40

    ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΤΕΝΤΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΤΟ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟ ΜΑΣ ΛΙΜΑΝΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *