ροή ειδήσεων

Διαγωνισμός Σήματος (logo) για τη "Γιορτή Μουσικής"

H «Γιορτή Μουσικής» που διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι» στο Άλσος Αγίου Σουλά με τη στήριξη φορέων... και συλλόγων της Σορωνής, ξεκίνησε δειλά το 2008 (ως «ευρωπαϊκή ημέρα μουσικής). Στα χρόνια που πέρασαν, επαγγελματίες και ερασιτέχνες μουσικοί πλαισίωσαν με περισσότερα σχήματα το διήμερο πλέον, προσπαθώντας να εκπροσωπηθούν όλα τα είδη μουσικής, από παραδοσιακά έως ροκ και χιπ-χοπ ελληνικά αλλά και ξένα τραγούδια. Τα τελευταία δύο χρόνια, η οργανωμένη κατασκήνωση και οι παράλληλες εκδηλώσεις, έχουν ολοκληρώσει την εικόνα μίας πραγματικής Γιορτής Μουσικής και με τη βοήθεια φορέων και φίλων έχουμε μία εκδήλωση που έγινε θεσμός!
Για 6η συνεχή χρονιά γιορτάζουμε τη μουσική , η οποία χρειάζεται ένα σήμα πλέον! Έτσι σας καλούμε να φτιάξετε ένα λογότυπο σχετικό με τη γιορτή μουσικής για να το χρησιμοποιούμε κάθε χρόνο...
Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει, ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος! Άλσος, δέντρα, μουσική, παιχνίδια και ένα σωρό άλλα πράγματα πλαισιώνουν αυτή τη γιορτή.

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:

1) Το «logo» πρέπει να περιλαμβάνει το εξής: «Γιορτή Μουσικής – Άλσος Αγίου Σουλά, Σορωνή Ρόδος».
2) Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει με δύο σχέδια. Κάθε σχέδιο θα αποτελείτε από 2 αρχεία, Το 1ο αρχείο θα είναι το “logo” που περιγράψαμε παραπάνω και το δεύτερο θα είναι το “logo” προσθέτοντας τα φετινά στοιχεία της γιορτής, δηλαδή «6η Γιορτή… » και «5,6,7 Ιουλίου 2013».
3) Οι διαγωνιζόμενοι οφείλουν να δηλώσουν συμμετοχή με το ονοματεπώνυμο τους.
4) Τα σχέδια θα αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση ampernalli@gmail.com με θέμα “Διαγωνισμός logo Γιορτή Μουσικής» σε μορφή .jpg (Σε περίπτωση που το «logo» σας κερδίσει θα σας ζητηθεί να μας το στείλετε σε «ανοιχτό» αρχείο για τις απαραίτητες προσαρμογές για τα έντυπα που θα φτιαχτούν).
5) Συμμετοχές γίνονται δεκτές έως 31 Μαΐου 2013, 12:00 μμ.
6) Η επιτροπή, η οποία θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, θα επιλέξει τις 5 καλύτερες συμμετοχές. Από την Δευτέρα 3 έως την Κυριακή 9 Ιουνίου (23:59) οι 5 συμμετοχές θα είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του συλλόγου (www.facebook.com/ampernalli) για να κάνετε τα δικά σας LIKE. Tο «logo» με τα περισσότερα LIKE θα είναι ο νικητής.
7) Το όνομα του Νικητή θα συνοδεύει το «logo» … στα δελτία τύπου, και στα αφισάκια των επόμενων χρόνων και ο ίδιος θα παραλάβει «τιμής ένεκεν» και αναμνηστικά του Συλλόγου.

εκ του ΔΣ

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *