ροή ειδήσεων

Ο δαιμόνιος Έλληνας οικονομολόγος που κάνει άνω-κάτω τη Wall Street

Δεν υπάρχει αμερικανικό site, τηλεοπτικό κανάλι ή έντυπο οικονομικού περιεχομένου που να μην υποκλίνεται στη διαβολική ευφυΐα του, στην οξύτητα και την πρωτοτυπία των σχολίων του, στην καινοτόμο ματιά του, στην ενορατικότητά του, αλλά και στα ανέκδοτα με τα οποία «κοσμεί» τις live εμφανίσεις του στις εκάστοτε εκπομπές όπου τον προσκαλούν....
Το όνομα αυτού: Ντέιβιντ Ζερβός.

Ο Ντέιβιντ Ζερβός, managing director και Chief Market Strategist της εταιρείας Jefferies & Co. Inc., έχει μετατραπεί με ταχείς ρυθμούς τα τελευταία χρόνια σε οικονομολόγο-αστέρα, γνωστό για τα χωρατά του, τα απίθανα σενάρια τα οποία απεργάζεται για να τεθεί τέλος στην παγκόσμια οικονομική κρίση, την απίστευτη παραγωγικότητα της σκέψης του, μα πάνω απ' όλα για τις προβοκατόρικες στρατηγικές αγοράς και απόψεις του.

Προτού επιστρατευτεί από την Jefferies το 2010, είχε διατελέσει σύμβουλος στο Τμήμα Νομισματικών Υποθέσεων του ομοσπονδιακού τραπεζικού συστήματος στην Ουάσινγκτον, έχοντας πρώτα περάσει από άλλες θέσεις στον ιδιωτικό τομέα (έρευνα, πωλήσεις κ.ο.κ.).

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον και συνέχισε σε μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο στο Πανεπιστήμιο του Ρότσεστερ.

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *