ροή ειδήσεων

Γ. Παπανδρέου: Ξόδεψε 200.000 ευρώ για ταξίδι στην Κόστα Ρίκα

Υπογλώσσια χρειάστηκε ο Ευ. Βενιζέλος βλέποντας τον λογαριασμό από τα ταξιδάκια αναψυχής του Γ. Παπανδρέου....
Τον Μάρτιο του 2012 έφτασε στην Ιπποκράτους ο λογαριασμός για την μετάβαση του Γιώργου Παπανδρέου στην Κόστα Ρικα τον Ιανουάριο του ίδιου χρόνου για την ετήσια Σύνοδο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.
Βλέποντας λοιπόν τη. λυπητερή, ο κ. Βενιζέλος κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό.
Περίπου 200.000 ευρώ ήταν το κόστος του ταξιδιού στην Κοστα Ρικα. Αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία χλιδάτα, γεύματα με «χρυσά κουτάλια» και άλλες σπατάλες που ο Γ. Παπανδρέου φυσικά τα χρέωνε στο κόμμα.
Ανάλογο αίτημα για την κάλυψη εξόδων από το ΠΑΣΟΚ διατυπώθηκε και τον Απρίλιο του 2012 για να πάει ο ΓΑΠ σε σύνολο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στο Κειπ Τάουν.
Όταν ο κ. Βενιζέλος αντέδρασε, ο Γιώργος του απάντησε : «Είναι προς τιμήν του ΠΑΣΟΚ ότι εκλέχτηκα και πάλι πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς».


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/5/13 19:57

    Το …μηδενικό έκανε τη διαφορά!
    | 02 Μαΐου 2013 | 10:27 | 3 σχόλια |
    ΤΑ 200.000 ΉΤΑΝ...33.000 ΓΙΑ 7 ΑΤΟΜΑ!!
    Παραδέχεται η εφημερίδα ότι το ταξίδι του Γιώργου Παπανδρέου στην Κόστα Ρίκα, στα πλαίσια της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, δεν κόστισε 200.000 ευρώ, όπως είχε μεταδώσει προ ημερών, αλλά μόνο 32.333, 37 ευρώ.

    «Απολογούμαι. Εσφαλα. Οικτίρω εαυτόν. Κατάπια αμάσητη μια πληροφορία που μου έδωσαν ότι το ταξίδι του Γιώργου, στις αρχές του 2012 στην Κόστα Ρίκα κόστισε περί τις διακόσιες χιλιάδες ευρώ, και το αποτέλεσμα είναι ότι...«εσκοτίσθη ο ήλιος και εσχίσθη το καταπέτασμα του ναού μέσον!» γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος, ο οποίος είχε δημοσιεύσει την πληροφορία προ ημερών στη στήλη του.

    Ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι προσετέθη «ένα μηδενικό» και η εσωκομματική θύελλα στο ΠΑΣΟΚ προκλήθηκε από «τη λάθος ανάγνωση από την πηγή μου ενός τιμολογίου από αυτά που σωρηδόν φτάνουν από παντού στην Ιπποκράτους».

    Τα Νέα αναφέρουν ότι το ταξίδι Παπανδρέου στην Κόστα Ρίκα δεν κόστισε 200 χιλιάδες, αλλά ούτε και 20.000 όπως αναφέρουν συνεργάτες του πρώην Πρωθυπουργού. «Κόστισε 32.333.37 ευρώ για τον Γιώργο και την ακολουθία του (Ζιώγας, Σαββίδης, Λάμψα, Φουντζόπουλος και δύο αστυνομικοί)».

    Και καταλήγουν τα Νέα:

    «Είναι λίγα τα χρήματα για ένα κόμμα που δεν έχει να πληρώσει ούτε το 1/4 του μισθού των υπαλλήλων του; Για να ξέρουμε γιατί μιλάμε δηλαδή...».

    Ας σημειωθεί ότι ο Γιώργος Παπανδρέου μετά τις πληροφορίες και διαρροές στον Τύπο για τα «χρυσά ταξίδια» στο εξωτερικό τα οποία πλήρωνε το ΠΑΣΟΚ διογκώνοντας έτσι το χρέος του (116,5 εκατ. ευρώ) απείλησε ότι θα φθάσει το θέμα στη Δικαιοσύνη. Αφησε μάλιστα να εννοηθεί, με ανακοίνωσή του, ότι οι σχετικές διαρροές γίνονται από την Ιπποκράτους προκειμένου να τον απαξιώσουν ηθικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/5/13 20:01

    Η προπαγάνδα, η βρωμιά και η σαπίλα είναι ίδιον των απολυταρχικών και αντιδημοκρατικών καθεστώτων. Ο Γκαίμπελ του Χίτλερ και οι σκοτεινοί εγκέφαλοι του παραπετάσματος, ανέδειξαν την ‘’ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ’’ ως το μέγιστο όπλο αποπροσανατολισμού, παραπληροφόρησης και χλωροφόρμισης των λαών. Η καλλιέργεια του μίσους, της αντιπαράθεσης και των βρώμικων εγκληματικών ενεργειών , αποτελεί το υπέδαφος της πολιτικής ΑΛΗΤΕΙΑΣ.
    Συγκεκριμένα: Μιλάνε οι πράκτορες του παρακράτους και της ρουφιανιάς, είτε δημοσιογράφοι, είτε μαφιόζοι, είτε χαφιέδες της ασφάλειας, ή του φασισμού, για χρήματα που διασπάθισαν τα κόμματα( οι αρχηγοί συνήθως), χωρίς να τεκμηριώνουν και να αναλύουν την αλήθεια.
    Πήγε, λέει, ο Παπανδρέου στην Κόστα Ρίκα, με τέσσερα άτομα, έμειναν τέσσερες μέρες και χάλασαν 200.000 ευρώ. Τα ακούει ο φτωχός , άνεργος και ‘’ξένος’’ προς τις βρωμιές της προπαγάνδας και συνταράζεται. ‘’ Κολλάει το μυαλό του’’ ! Δεν μπορεί να σκεφτεί, ότι όταν πηγαίνεις σε ένα ΔΙΕΘΝΗ οργανισμό, σε μία διεθνή οργάνωση, της οποίας είσαι Πρόεδρος, ο χρόνος σου είναι ΗΔΗ κλεισμένος από το πρόγραμμα. Γυρίζεις το βράδυ, ψόφιος στην κούραση και σχεδόν ..κοιμάσαι με τα ρούχα. Τέσσερες ημέρες, τόσα θέματα, τόσα άτομα, τόσες συσκέψεις δεν σου αφήνουν χρόνο ούτε ..να σκεφθείς.
    Έρχεται τώρα Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ και με ασύλληπτη κακία και μανία αναρτά ή δημοσιεύει με τεράστιους τίτλους: ‘’ 200.000’’’ ευρώ σπατάλησε ο Παπανδρέου στην Κόστα Ρίκα.!!!
    Και αναρωτιέσαι είναι δυνατόν; Τα τέσσερα άτομα να φάνε και να πληρώσουν το ξενοδοχείο , πόσα χρήματα θα χαλάσουν για κάθε ημέρα; Δύο χιλιάδες ευρώ; Τρείς χιλιάδες ευρώ το μέγιστο;
    ΤΕΣΣΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ !!! έμειναν οι άνθρωποι εκεί, πως γράφεται 200.000 και τόσες αθλιότητες και ψέματα;
    Αυτές λοιπόν οι ‘’αλήθειες’’ του φασισμού του ναζισμού του εθνικισμού και του κομμουνισμού !
    Όταν λοιπόν επιλέγουν ως αρχιπροπαγανδιστές, ανθρώπους του υποκόσμου, των ‘’γνωστών’’ΜΜΕ, των ανώμαλων κρεβατοεπιτυχημένων πολιτικών της καμαρίλας, του φασισμού και του υπόνομου, τι τελικά θα συμβεί σε αυτό το κράτος;
    Απλούστατα , αυτό που συμβαίνει.
    Ο κόσμος θα ‘’χάφτει’’ ότι του δίνουν και θα τον εκμεταλλεύονται όπως κάνουν χρόνια τώρα.
    Γι αυτό ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!
    Επί τέλους, δεν μπορούμε να προστατέψουμε τα παιδιά μας και την ιστορία μας;
    Μια ζωή, σαν λαός, θα πέφτουμε στις παγίδες της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/5/13 20:20

    "Απαλλακτικό βούλευμα" Παπανδρέου για το έλλειμμα του 2009 μέσω του πολυνομοσχεδίου;
    ===============================

    Τρεις πρώην γαλάζιοι βουλευτές αποκαλύπτουν πως στην αιτιολογική έκθεση ομολογείται ότι το έλλειμμα ήταν 15,6%, κάτι που διέψευδε η ΝΔ και ζητούσε εξεταστική. Αμηχανία στην Κ.Ο της ΝΔ για τη "δικαίωση Παπανδρέου".

    Μια παραδοχή μεγάλης πολιτικής σημασίας περιέχει...
    η αιτιολογική έκθεση του πολυνομοσχεδίου που συζητήθηκε στη Βουλή και η οποία, υπό προϋποθέσεις, ακυρώνει βασικές προεκλογικές και μετεκλογικές δεσμεύσεις του Αντώνη Σαμαρά αλλά, ταυτόχρονα, απαλλάσσει την κυβέρνηση Παπανδρέου και τον ίδιο τον πρωθυπουργό αλλά και τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η χώρα βρέθηκε στην εποπτεία της τρόϊκας και στο Μνημόνιο το 2010.

    Οι δυο βουλευτές του κινήματος «Νέα ΜΕΡΑ», Νίκος Σταυρογιάννης και Γιάννης Κουράκος, καθώς και ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Κασαπίδης (όλοι τους πρώην μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ), καλούν τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να απαντήσουν εάν αποδέχονται την αιτιολογική έκθεση του πολυνομοσχεδίου: σε αυτό – σύμφωνα με τους τρεις βουλευτές – αναφέρεται ότι το έλλειμμα του 2009 ήταν στο ύψος του 15,6%.

    Σύμφωνα με κοινή δήλωση των τριών βουλευτών, η ψήφιση του νομοσχεδίου θα σημάνει και την ακύρωση των στοιχείων που έδινε η κυβέρνηση της ΝΔ το 2009 -και περιέχονται στο βιβλίο που έγραψε, τότε, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάννης Παπαθανασίου- και επιβεβαίωση των δηλώσεων των κυρίων Γιώργου Παπακωνσταντίνου και Γιώργου Παπανδρέου για το έλλειμμα, τις οποίες -σύμφωνα με τους ίδιους- διέψευσε η πλειοψηφία των μελών της ΕΛΣΤΑΤ.

    Δεν είναι, ακόμα, γνωστό εάν η συγκεκριμένη παραδοχή υπήρχε και στην αιτιολογική έκθεση του προϋπολογισμού που ψήφισε τον Δεκέμβριο η τρικομματική κυβέρνηση. Εάν, όντως, υπάρχει στην αιτιολογική έκθεση του πολυνομοσχεδίου, κι αυτό γίνεται για πρώτη φορά, είναι, πράγματι, ιδιαίτερης αξίας και είναι βέβαιο πως αφενός ερμηνεύει την επιμονή του Γιάννη Στουρνάρα να κρατά στη θέση του προέδρου της ΕΛ.ΣΤΑΤ τον Ανδρέα Γεωργίου που είχε ελεγχθεί για αλλοίωση ("φούσκωμα") του ελλείμματος και αφετέρου προσφέρει ανέλπιστα επιχειρήματα στον πρώην πρωθυπουργό.

    Από την άλλη, μια τέτοια παραδοχή βάζει οριστικά τέλος στην δέσμευση του πρωθυπουργού ότι "θα γίνει μια εξεταστική κι αυτή θα είναι για το πως μπήκαμε στο Μνημόνιο".

    «Εμείς καταψηφίζουμε το πολυνομοσχέδιο και θέτουμε τα εξής ερωτήματα» ανέφεραν χαρακτηριστικά, οι τρεις βουλευτές, προσθέτοντας: «Η κυβέρνηση Σαμαρά επιβεβαιώνει το έλλειμμα του 15,6% για το 2009;».

    «Είναι απορίας άξιο με ποιο τρόπο θα ψηφίσουν οι βουλευτές της Ν.Δ, ειδικά όσοι κατείχαν υπουργικές θέσεις, το σημερινό πολυνομοσχέδιο στην αιτιολογική έκθεση του οποίου αναφέρεται το έλλειμμα του 2009 στο ύψος του 15,6%. Τελικά ακυρώνουν οι ίδιοι βουλευτές και υπουργοί της Ν.Δ τα στοιχεία που έδιναν στη δημοσιότητα το 2009; Επιβεβαιώνουν τις δηλώσεις Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου για το έλλειμμα του 2009 που διέψευσε η πλειοψηφία των μελών της ΕΛΣΤΑΤ;».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/5/13 21:11

    λεφτα υπαρχουν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/5/13 22:36

      ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ… ΕΝΤΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;
      Η μεγάλη ώρα ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ !
      Γράφει ο Ν. Βράχος

      Στις προεκλογικές ομιλίες του, ο Γιώργος Παπανδρέου επαναλάμβανε διαρκώς τη φράση : «Λεφτά υπάρχουν» ! Λεφτά υπάρχουν» !
      Κι ήταν φανερό ότι εννοούσε τα χρήματα που θα προήρχοντο από την περιστολή της σπατάλης της φοροδιαφυγής, των ανύπαρκτων συνταξιούχων, των..τυφλών σοφέρ και της Διαπλοκής όπως αποκαλύπτονται σήμερα σε όλο το πλάτος και το μέγεθος της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.
      Δυστυχώς, τόσο οι εκτός Πασόκ, αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ και η «ομάδα Βαγγελάκη», παραμόρφωσαν τη σημασία και το μήνυμα και εξέπεμψαν το προσωπικό τους εμβατήριο της υπονόμευσης και της αποδομής του.....
      Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.
      Σήμερα παρουσιάζουμε ένα μικρό «δείγμα» του ΔΙΚΙΟΥ που είχε ο τότε Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του Πασόκ, και προκαλούμε οιονδήποτε, συκοφάντη και φαύλο έχει «λίγο» φιλότιμο, να μας απαντήσει …εάν
      μπορεί !!

      Ελεήστε …στραβοί τους «ανοιχτομάτες» !
      ΕΛ.ΑΣ.: 1.124 συλλήψεις για χρέη στο Δημόσιο

      Στις 1.124 ανήλθαν οι συλλήψεις για χρέη προς το Δημόσιο και λοιπά φορολογικά αδικήματα το εννεάμηνο του 2012, όπως προκύπτει από στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. που διαβιβάστηκαν στη Βουλή από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια...


      Σύμφωνα με τον κ. Δένδια, το συνολικό ποσό της οφειλής των συλληφθέντων προς το Δημόσιο ανέρχεται σε 1.551.772.343,07 ευρώ.

      Το ίδιο χρονικό διάστημα, επισημαίνει ο υπουργός, «οι υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας χειρίστηκαν επιπλέον 202 υποθέσεις οφειλετών του Δημοσίου, στο πλαίσιο των οποίων εκδηλώθηκαν οι προβλεπόμενες από τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας ενέργειες, χωρίς ωστόσο να πραγματοποιηθούν συλλήψεις των υπαιτίων, λόγω προηγούμενης διευθέτησης των χρεών τους προς το Δημόσιο, το συνολικό ποσό των οποίων ανέρχεται στα 60.091.642,63 ευρώ».

      Το έγγραφο του υπουργού Δημόσιας Τάξης, το οποίο διαβιβάστηκε προς απάντηση ερώτησης του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου.

      Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=84534:elas-1124-sullipseis-gia-xreh-sto-dhmosio&catid=74:sites&Itemid=54#ixzz2IhyWRvum
      Seleo.gr News


      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος4/5/13 09:27

    Γ. Παπαχρήστος ανακαλεί για το κόστος ταξιδιού του ΓΑΠ [στα Νέα]: «Απολογούμαι. Έσφαλα. Οικτίρω εαυτόν»

    Μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε από το δημοσίευμα των Νέων που έγραψαν ότι το ταξίδι του Γιώργου Παπανδρέου στην Κόστα Ρίκα, στα πλαίσια της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, κόστισε 200.000 ευρώ, τώρα η εφημερίδα παραδέχεται το λάθος της και γράφει ότι τελικά κόστισε 32.333, 37 ευρώ. «Απολογούμαι. Εσφαλα. Οικτίρω εαυτόν. Κατάπια αμάσητη μια πληροφορία που μου έδωσαν ότι το ταξίδι του Γιώργου, στις αρχές του 2012 στην Κόστα Ρίκα κόστισε περί τις διακόσιες χιλιάδες ευρώ, και το αποτέλεσμα είναι ότι...«εσκοτίσθη ο ήλιος και εσχίσθη το καταπέτασμα του ναού μέσον!»...

    γράφει στην εφημερίδα ο Γιώργος Παπαχρήστος, που είχε δημοσιεύσει την πληροφορία για τα 200 χιλιάδες ευρώ [lifo]

    Εpikairo: Πιστεύω πως η συγνώμη του Παπαχρήστου είναι αυθεντική και ειλικρινής. Όπως, επίσης, πιστεύω, πως τούτο το δημοσίευμα και κάθε παρεμφερές μόνο καλό κάνει στον ΓΑΠ και τους ομοϊδεάτες αυτού. Στο διαδίκτυο, η συσπείρωση των Παπανδρεϊκών έχει χτυπήσει κόκκινο, ο θυμός είναι έκδηλος και εκφράζεται με κάθε τρόπο, ενώ παράλληλα ο ίδιος ο ΓΑΠ σκέφτεται πλέον την ανοιχτή σύγκρουση με το συντηρητισμό, ο οποίος εκφράζεται μέσα στο ίδιο του το κόμμα και ονομάζεται Ευάγγελος Βενιζέλος.

    Κάθε εμπόδιο για καλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/5/13 09:28

    Γ. Παπαχρήστος ανακαλεί για το κόστος ταξιδιού του ΓΑΠ [στα Νέα]: «Απολογούμαι. Έσφαλα. Οικτίρω εαυτόν»

    Μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε από το δημοσίευμα των Νέων που έγραψαν ότι το ταξίδι του Γιώργου Παπανδρέου στην Κόστα Ρίκα, στα πλαίσια της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, κόστισε 200.000 ευρώ, τώρα η εφημερίδα παραδέχεται το λάθος της και γράφει ότι τελικά κόστισε 32.333, 37 ευρώ. «Απολογούμαι. Εσφαλα. Οικτίρω εαυτόν. Κατάπια αμάσητη μια πληροφορία που μου έδωσαν ότι το ταξίδι του Γιώργου, στις αρχές του 2012 στην Κόστα Ρίκα κόστισε περί τις διακόσιες χιλιάδες ευρώ, και το αποτέλεσμα είναι ότι...«εσκοτίσθη ο ήλιος και εσχίσθη το καταπέτασμα του ναού μέσον!»...

    γράφει στην εφημερίδα ο Γιώργος Παπαχρήστος, που είχε δημοσιεύσει την πληροφορία για τα 200 χιλιάδες ευρώ [lifo]

    Εpikairo: Πιστεύω πως η συγνώμη του Παπαχρήστου είναι αυθεντική και ειλικρινής. Όπως, επίσης, πιστεύω, πως τούτο το δημοσίευμα και κάθε παρεμφερές μόνο καλό κάνει στον ΓΑΠ και τους ομοϊδεάτες αυτού. Στο διαδίκτυο, η συσπείρωση των Παπανδρεϊκών έχει χτυπήσει κόκκινο, ο θυμός είναι έκδηλος και εκφράζεται με κάθε τρόπο, ενώ παράλληλα ο ίδιος ο ΓΑΠ σκέφτεται πλέον την ανοιχτή σύγκρουση με το συντηρητισμό, ο οποίος εκφράζεται μέσα στο ίδιο του το κόμμα και ονομάζεται Ευάγγελος Βενιζέλος.

    Κάθε εμπόδιο για καλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/5/13 12:54

    Μεγάλος ΚΑΡΙΟΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος4/5/13 13:35

    Τα ονόματα που από σήμερα στελεχώνουν την Πολιτική Γραμματεία του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος-Ζίγδης ο οποίος φαίνεται ότι έθεσε τρία κριτήρια α) την εκλογική αποτυχία β) την έλλειψη ενσήμων και γ) τη λατρεία στο πρόσωπο του.


    Την Πολιτική Γραμματεία στελεχώνουν οι εξής: Νάσος Αλευράς, Μίμης Ανδρουλάκης, Νίκος Ανδρουλάκης Ευάγγελος...


    ...Αργύρης, Φώφη Γεννηματά, Νάντια Γιαννακοπούλου, Πέτρος Ευθυμίου, Γιάννης Κουράκης Πάνος Μπεγλίτης, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, Κώστας Πανταζής, Συλβάνα Ράπτη, Κώστας Σκανδαλίδης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

    Από όλους αυτούς, το πιο...παραγωγικό επάγγελμα έχει ασκήσει ο Πέτρος Ευθυμίου ως δημοσιογράφος. Όλοι οι μαζί οι υπόλοιποι δεν ξέρω αν έχουν εργαστεί πάνω από 100 μέρες στη ζωή τους.

    Επίσης, οι Νάσος Αλευράς, Νίκος Ανδρουλάκης, Φώφη Γεννηματά, Πέτρος Ευθυμίου, Πάνος Μπεγλίτης και Κώστας Πανταζής δεν κατάφεραν να εκλεγούν βουλευτές καθώς δεν τους προτίμησαν οι Έλληνες πολίτες. Αφού όμως αγαπούν την προεδράρα, όλα καλά...

    Ανανέωση πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *