ροή ειδήσεων

Άρθρο καταπέλτης στο BBC για τον Πάγκαλο: Τον αποκαλεί Χοντρομπάσταρδο!

Είναι ένας δημοσιογράφος και συγγραφέας που χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα και δεν μασάει τα λόγια του. Ο Γκρεγκ Πάλαστ δημοσιεύει στο BBC το άρθρο του με τίτλο "Έτσι εκνεύρισα τον Πάγκαλο"....


Περιγράφει πως συνάντησε τον Θεόδωρο Πάγκαλο στο Eurasia Media Forum στο Καζακστάν και αφού κάνει μια εισαγωγή για την κατάσταση στην Ελλάδα, για τους "πλούσιους φίλους" αλλά και τα λεγόμενα του Θεόδωρου Πάγκαλου γράφει:

"Ψάχνοντας απεγνωσμένα για λίγη καφεϊνη καθήσαμε και οι δυο στην ίδια ουρά. Ο Χοντρομπάσταρδος μου είπε ότι οποισδήποτε παραπονιέται για την δικτατορική λιτότητα είναι είτε φασίστας είτε κομμουνιστής, είτε συνομωσιολόγος.
Δεν μου είπε σε ποιά κατηγορία βάζει 11χρονα παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο τους πεινασμένα."

Σε άλλο σημείο του άρθρου ο Πάλαστ λέει ότι ο Πάγκαλος κατηγορεί τους εργαζόμενους ότι ευθύνονται για την πείνα και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ελληνική οικονομία.

Λέει επίσης ότι είναι πολύ αγαπητός στην ελιτ της Ευρώπης, τους Ευρωπαίους τραπεζίτες, στην Άγκελα Μέρκελ κι αυτό γιατί όπως υποστηρίζει: "...στην ουσία είναι ο σκύλος που γαβγίζει για το μαντρί τους: Φωνάζει ότι η χώρα του κατέρρευσε απότομα γιατί το λάδι έρρεε άφθονο, οι τεμπελχανάδες οι Έλληνες δεν μπορούσαν να δουλέψουν για περισσότερες από τρεις ώρες την εβδομάδα και έπαιρναν σύνταξη όντας ακόμη έφηβοι ώστε να μπεκροπίνουν τοπικό ουζάκι."

Και συνεχίζει το καταχέριασμα: "Για τον Πάγκαλο, την Μέρκελ, τα ανθρωποφάγα μίντια και τους σπεκουλαδόρους η Ελλάδα πήγε κατά διαόλου γιατί οι Έλληνες δεν μπορούσαν να καθήσουν σε μια καρέκλα και ήθελαν διακοπές. Αλλά υπάρχει και μια άλλη εξήγηση: η Ελλάδα είναι ένας τεράστιος τόπος εγκλήματος με τους εργαζόμενους να μην είναι οι θύτες αλλά τα θύματα – απατημένοι με τις κρατικές βιομηχανίες τους λεηλατημένες και τις καταθέσεις τους αποστειρωμένες από τα οικονομικά παιχνίδια."

Ο αρθογράφος γράφει και άλλα πολλά και καταλήγει: "Θα πήγαινα για μεσημεριανό μαζί με τον Πάγκαλο για να καταλάβω ακριβώς τις απόψεις του αλλά έφυγε με έναν ρόγχο παχύδερμου όταν τον ρώτησα για τον πρώην πρωθυπουργό της Ισλανδίας που κατέληξε στην φυλακή επειδή υπέκρυψε παιχνίδια με την οικονομία της χώρας. Ίσως δεν ήθελε να φάμε παρέα γιατί τον ρώτησα εάν πιστεύει ότι πρέπει και αυτός να πάει στην φυλακή."
ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/5/13 20:01

    billy. ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΕ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΘΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/5/13 18:23

    Ωμή πραγματικότητα. Αν και είναι πολύ χειρότερος απο αυτό που περιγράφει το άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *