επικαιρότητα

«Μας κάνατε υπερήφανους...»

Ο Α.Σ Δωδεκάνησος κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο και η επιτυχία του δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Κολοσσό Ρόδου...
Οι «θαλασσί» έσπευσαν να συγχαρούν τον Α.Σ Δωδεκάνησος ενώ δεν έκρυψαν την υπερηφάνεια τους για τις συνεχόμενες επιτυχίες των συντοπιτών τους.

Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός συγχαίρει θερμά για μία ακόμη φορά τον Α.Σ. Δωδεκάνησος για την τεράστια επιτυχία του να κατακτήσει και το πρωτάθλημα Ελλάδας στο μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο. Η διοίκηση της ομάδας μας, το προπονητικό επιτελείο και οι αθλητές μας αισθάνονται πραγματικά πολύ υπερήφανοι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου στις διοργανώσεις της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ. Με τη σκληρή δουλειά, το ζήλο και την προσφορά σας, σηκώνεται ψηλά τη σημαία του δωδεκανησιακού αθλητισμού, δείχνοντας το δρόμο της επιτυχίας και της καταξίωσης στους αγωνιστικούς χώρους. Οι συνεχείς επιτυχίες σας, κάνουν υπερήφανους όλους τους Ροδίτες και ευχόμαστε τα όσα έγιναν φέτος να αποτελέσουν μόνο την απαρχή για μία ομάδα που αξίζει το σεβασμό και το χειροκρότημα όλων. Τα θερμά μας συγχαρητήρια και πάλι…», αναφέρει η ανακοίνωση του Κολοσσού.


Parapona-Rodou

Σχόλια

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα