ροή ειδήσεων

Αντιρατσιστικό-σοκ: Σκληροί χαρακτηρισμοί Βενιζέλου για Σαμαρά και οργή από τις εβραικές κοινότητες της Ευρώπης.

Eνα νέο μέτωπο με το Ισραήλ ανοίγει ο Ελληνας πρωθυπουργός αποσύροντας το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο κι αυτό ενώ επιχειρεί να προετοιμάσει το έδαφος για το κοινό ελληνοισραηλινό υπουργικό συμβούλιο...
Οι Ισραηλινοί με κάθε τρόπο, πολύ ανοιχτά και επιτακτικά έχουν ζητήσει από τον Σαμαρά να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή.
Μάλιστα σε ανακοίνωσή του το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο με ημερομηνία 17-5-2013 ζητεί από την "κυβέρνηση και τις δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις να υπερβούν τις μεταξύ τους διαφορές καινα θωρακίσουν νομοθετικά τη δημοκρατία στη χώρα μας..."
Αντ΄αυτού βλέπουμε το Νομοσχέδιο να αποσύρεται μετ΄επαίνων του κ. Χαρ. Αθανασίου.
Από την Λειψία τώρα πηγές που πρόσκεινται στον Βενιζέλο υποστηρίζουν ότι ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ είναι αποφασισμένος να περάσει το αντιρατσιστικό Νομοσχέδιο ακόμη κι αν χρειασθεί -ανοίγουμε εισαγωγικά για να βάλουμε μέσα με κάθε επιφύλαξη τα δικά του λόγια όπως μας μεταφέρθηκαν- "να αντικατασταθεί αν χρειασθεί στην πρωθυπουργία ο ακροδεξιός Σαμαράς ακόμη κι αν πρέπει να πάμε σε εκλογές πριν τις γερμανικές!.."
Το σενάριο αυτό λέγεται ότι συζήτησαν οι Βενιζέλος Ζίγκμαρ Γκάμπριελ του SPD αυτές τις μέρες.
Οι Γερμανοί Σοσιαλδημοκράτες εκτιμούν ότι θα καταφέρουν τελικά να κερδίσουν την πρωτιά στις γερμανικές εκλογές του Σεπτεμβρίου.
Ακολoυθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του KIS>

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος επισημαίνει ότι την εβδομάδα που πέρασε, υμνητές του Ναζισμού και ορκισμένοι αντισημίτες επιχειρούν να διαμορφώσουν κλίμα Αντισημιτισμού και να στρέψουν την ελληνική κοινή γνώμη εναντίον των Εβραίων, εκτοξεύοντας εναντίον τους ασύστολες κατηγορίες, βασιζόμενοι σε ναζιστικού χαρακτήρα στερεότυπα.

Όταν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος υμνεί μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, στο ίδιο το προπύργιο της Δημοκρατίας, τον Ναζισμό και όταν αρχηγός κόμματος εκτοξεύει εναντίον των Εβραίων ανυπόστατες και ψευδείς κατηγορίες, τότε ο ακραίος Αντισημιτισμός απλώνει ανενόχλητα τα πλοκάμια του υποθάλποντας τα ίδια τα θεμέλια της Δημοκρατίας.

Καλούμε την κυβέρνηση και τις δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις να υπερβούν τις μεταξύ τους διαφορές και να θωρακίσουν νομοθετικά τη δημοκρατία στη χώρα μας, να διασφαλίσουν την ισονομία των Ελλήνων πολιτών, όπως προβλέπεται από το Σύνταγμα της Ελληνικής Δημοκρατίας ανεξαρτήτως φυλής χρώματος ή θρησκείας, και να καταπολεμήσουν αποτελεσματικά κάθε απόπειρα αναβίωσης του Ναζισμού στην Ελλάδα.


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος24/5/13 12:07

    Διαψεύστε με αν κάνω λάθος, ...... μήπως δεν ήταν το ίδιο άτομο που πριν από λίγα χρόνια οι Ελληνες φώναζαν ΑΛΗΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ...... και σήμερα τον κάναμε και πρωθυπουργό τρομάρα μας?? Μα αφού προδότη βάλαμε στην ανώτερη βαθμίδα του κοινοβουλευτισμού, τι άλλο περιμένετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/5/13 16:54

    Αφού τα έβαλε και με τους Εβραίους..... κακό τέλος θα έχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/5/13 18:14

    Θα ήθελα να μάθω τι κωλοκαούρα έχει πιάσει τον χοντρο-Μπένι για τον αντιρατσιστικό νόμο. Τόση προσπάθεια και πιέσεις να είχαν για εθνικά θέματα και το μνημόνιο, ίσως η Ελλάδα να ήταν ο παράδεισος της γης σήμερα. Αλλά τι όφελος θα έχει απο αυτό τον νόμο; Την έξοδο της Χρυσής Αυγής από την βο(υ)λή ή είναι κάτι πιο επικερδές; (για την τζέπη του βεβαίως βεβαίως...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *