ροή ειδήσεων

Ρόδος: Αντί για διακοπές... χειροπέδες!

Για διακοπές πήγε στη Ρόδο ένας 62χρονος Ρώσος, όμως δεν πρόλαβε να τις … απολαύσει, διότι κατέληξε στα κρατητήρια, αφού σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης.... για δωροδοκία υπαλλήλου του υπουργείου Πετρελαίου της χώρας του!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 62χρονος, συνταξιούχος πλέον σήμερα Ρώσος, κατηγορείται ότι το χρονικό διάστημα από 1-09-2011 έως 17-09-2012 διέπραξε το αδίκημα της δωροδοκίας σε βάρος υπαλλήλου του υπουργείου Πετρελαίου στο Τουρκμενιστάν.

Ως εκ τούτου για τον 62χρονο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης με διεθνή ισχύ. Έτσι όταν χθες το πρωί ο αλλοδαπός αφίχθηκε στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου κατά τον έλεγχο που του έγινε διαπιστώθηκε ότι αναζητούνταν και συνελήφθη.

Ο 62χρονος συνοδευόμενος από το δικηγόρο του κ. Γιώργο Κυπραίο προσήχθη χθες ενώπιον του αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Γ. Κτιστάκη ο οποίος και αποφάσισε την κράτηση του έως την ολοκλήρωση της συλλογής όλων των στοιχείων για την υπόθεση, η οποία την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να εξεταστεί από το Συμβούλιο Εφετών Δωδεκανήσου το οποίο και θα αποφανθεί για την έκδοση του ή όχι.
newpost.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *