ροή ειδήσεων

Καταγγελία για αντιτουριστική συμπεριφορά ξενοδοχείων

Εργάζομαι τα τελευταία 5 χρόνια σε εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων εδώ στη Ρόδο και θα ήθελα μέσα από την σελίδα σας να προβώ σε μια καταγγελία που αφορά στον επαγγελματισμό ορισμένων ξενοδοχείων...
 ακόμα και 5 αστέρων τα οποία μέσα στα πλαίσια της ‘’καλής συνεργασίας’’ με το εκάστοτε rent a car που έχει γραφείο μέσα στο ξενοδοχείο και σε άγνοια των ξενοδόχων στις περισσότερες των περιπτώσεων, λειτουργούνε εντελώς ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ και εντελώς ΑΝΤΙΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ.

Ο κάθε τουρίστας που επισκέπτεται το νησί μας είναι ελεύθερος να αποφασίσει ακόμα και πριν έρθει στη Ρόδο (ιντερνετ) από πού θέλει να ενοικιάσει αυτοκίνητο ή ακόμα και να το κλείσει μέσω του πρακτορείου του όταν πια βρίσκεται εδώ. Όταν όμως ο εκάστοτε υπάλληλος RENT A CAR το οποίο έχει δεχθεί την κράτηση πάει σε ένα από αυτά τα ξενοδοχεία που αναφέραμε παραπάνω για να παραδώσει στον πελάτη του (που παράλληλα είναι και πελάτης του ξενοδοχείου μην το ξεχνάμε αυτό) το αυτοκίνητο, σε έναν από τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου τότε οι ‘’υπεύθυνοι ασφαλείας εισόδου’’ πρώτα του απαγορεύουν να μπει και να παρκάρει το αυτοκίνητο στο παρκινγκ του ξενοδοχειου, έπειτα η ρεσεψιόν αρνείται να τον εξυπηρετήσει (δηλαδή να ειδοποιήσει τον πελάτη ο οποίος περιμένει το αυτοκίνητο που έκλεισε) και στην τελική έχει φορές που μπορεί να του ζητηθεί ακόμα και να εγκαταλείψει τον χώρο του ξενοδοχείου. Αν τώρα καταφέρει και βρεθεί με τον πελάτη θα πρέπει να τον οδηγήσει μέσα στη ζέστη εκτός του ξενοδοχείου για να του παραδώσει το αυτοκίνητο και να απαντήσει φυσικά στις εύλογες απορίες του γιατί συνέβηκε αυτό .

Όλα αυτά συνιστούν παγκόσμια πρωτοτυπία απ’ όσο ξέρω και γίνονται στα πλαίσια της ‘’βοήθειας’’ που προσφέρει ο εκάστοτε διευθυντής (με το αζημίωτο φυσικά) στο rent a car που φιλοξενεί μέσα στο ξενοδοχείο.

Βέβαια για τον τουρίστα ο οποίος έχει έρθει και έχει ήδη πληρώσει για την διαμονή του δεν μας καίγεται καρφάκι διότι διέπραξε έγκλημα επειδή δεν επέλεξε το RENT A CAR του ξενοδοχείου αλλά κάποιο άλλο!!!!

ΑΥΤΟ ΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟ.

Και να σκεφτείτε ότι αυτοί οι οποίοι προβαίνουν σε αυτές τις ενέργειες είναι οι πρώτοι οι οποίοι παραδίδουν αυτοκίνητα σε ξενοδοχεία ‘’άλλων’’ χωρίς να αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα .

Tα εν λόγω ξενοδοχεία που ‘’ λειτουργούν΄΄ με αυτό το σύστημα άλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο είναι τα: Aldemar Paradise hotel, Pegasos beach hotel, Aqua grand hotel, Lindos Imperial hotel , Mitsis Grand Hotel, Dionysos Hotel, Ixian grand hotel, καθώς και όλα τα ξενοδοχεία του γκρουπ Esperides .Υπάρχουν βεβαίως απ’όσο ξέρω και άλλα όμως δεν τα αναφέρω διότι δεν έχω προσωπική εμπειρία.
Μήπως θα πρέπει να παρέμβει ο ΕΟΤ ή τέλος πάντων κάποιος άλλος αρμόδιος;
Ευχαριστώ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/5/13 19:52

    "γραμμενους" εχουνε και τον ΕΟΤ και την Τουριστικη αστυνομια και οποιαδηποτε αλλη αρχη ,παρα πολλες επιχειρησεις και οχι μονο ξενοδοχεια που λειτουργουν καπως ετσι,απλα καθε τετοια περιπτωση ειναι πολυ καλη.... "διαφημιση " απο τον ιδιο τον πελατη που ταλαιπωρειται καθε φορα ,αλλα ουτε και αυτο τους νοιαζει να ειναι ευχαριστημενος ο τουριστας απο τις διακοπες του γενικοτερα στο νησι μας και να το πει και σε αλλους στη χωρα του.
    Γι αυτο θα συνεχιστουν οι "αρπαχτες " των διαφορων επιχειρησεων στην Ροδο (οχι ολων βεβαια ευτυχως ) ,γιατι παραφραζοντας λιγακι το ρητο αυτο που ισχυει για μερικους ειναι
    ...."οτι τους φαμε ,οτι τους πασαρουμε και οτι τους αρπαξουμε φετος "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/5/13 21:07

    Οπου βρισκεις αυτοκινητο του εσωτερικου rent a car χαραζε το με μια προκα. Συντομα θα παρουν το μηνυμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/5/13 08:59

      Στο AquaGrand και να θελει να το κανει δεν μπορει επειδη φυλασσεται 24ωρες το 24ωρο...

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος9/5/13 21:46

    ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ATRIUM ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΕΚΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/5/13 08:30

    Το aqua grand μην το συγκρινεις με τα αλλα ειναι κλασεις ανωτερο απο αυτα που αναφερεις.....Οσο για το παραπονο σου για το Aqua Grand φαινεται οτι σε εχει πειραξει παρα πολυ οι αμετρητες φορες που σου ρηξαμε πορτα οι security...Τι να κανουμε; Συνεργαζομαστε μονο με την Drive rent a car...!!! Περαστικα σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/5/13 09:05

      ποσο ηλίθιος μπορεί να είσαι ρε φιλε τελικα? εδώ δεν συζητάμε για το αν ρίξει πόρτα αυτος σε εσενα η εσύ σε αυτον.....εδω λέμε το τι ειναι σωστό και τι όχι ....΄πάντως αν πράγματι καμαρώνεις γιαυτο που εγραψες τοτε είσαι για πολυ φτύσιμο.....ντροπη.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/5/13 10:43

      Ηλιθιος εισαι και φενεσαι....!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/5/13 00:06

      ρίχνεις και πόρτα ρε HULK??? χαχαχαχα ας γελάσω!

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος10/5/13 09:20

    ti simasia ehi me pion sinergazese vre papara ke pion nomizis oti endiaferi ti kanis esi ton pelati den ton skeftese pou ton timoris epidi ekane tin diki tou epilogi gia tous dikous tou logous sto mono pou ehis dikio ine oti den mporoume na sas sigrinoume me alla xenodohia giati kanena alo den ehi auti tin kakisti simperifora pros
    tous pelates toy sigoyra den sigrineste me kanena alo iste monadiki mravo sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/5/13 10:36

      Γι'αυτο ειμαστε παντα γεματοι εδω και 3 χρονια που ανοιξαμε απο Μαιο μεχρι Οκτωμβριο ε; Επειδη εχουμε κακιστη συμπεριφορα στους πελατες μας; Τι λογικη ειναι αυτη δεν μπορω βα την καταλαβω... Ααα.. παπαρας εισαι..!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/5/13 10:41

      Δεν τημωρουμε κανεναν πελατη στο AquaGrand ο καθενας κλεινει αυτοκινητο απο οποια εταιρια θελει...Απλα οι υπαλληλοι που φερνουν τα αυτοκινητα και δεν ειναι της Drive δεν μπορουν να περασουνε στον χωρο του ξενοδοχειου περιμενουν τον πελατη στην πυλη. Μεσα μπαινει μονο η Drive ειναι ορος στο συμβολαιο.... Αμα δεν ξερετε μην σχολιαζεται...!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/5/13 11:32

      με λιγα λογια δηλαδη λες στον ιδιο σου τον πελατη να βγει εξω απο το ξενοδοχειο μεσα στη ζεστη και να διαβασει και να υπογραψει το συμβολαιο πανω σε ενα καυτο καπό,η πανω σε κανενα πεζουλακι κτλ για να μπορέσει να παραλαβει το αυτοκινητο του ενω σαν ξενοδοχειο 5 αστερων και βαλε οπως λες κανονικα θα επρεπε να γινεται αυτη η διαδικασια σε καποιο κοινοχρηστο χωρο του ξενοδοχειου και να εχεις και καποιον απο πανω του να του κανει αερα την ωρα που ενας αλλος υπαλληλος θα του σερβιρε το καφεδακι του........αυτο μας λες......μωρε μπραβο....ωραιους ορους βαζετε στα συμβολαια σας...αααα....μπράβο και στην drive...αξιζουν και σε αυτην συγχαρητηρια. α..και κατι ακομα,αφου ο πελατης παραλαβει το αυτοκινητο μετα εχει δικαιωμα να μπει και να παρκαρει μεσα η ακομα και τοτε τον πετατε εξω λογο του ΟΡΟΥ?....ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος10/5/13 11:37

      ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΡΕ? ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ? ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ? ΤΙ ΛΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ? ΤΡΕΧΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ?? ΜΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΕΧΕΙ G3 ΜΕ ΤΗ ΓΕΜΙΣΤΗΡΑ ΑΠΑΝΩ? ΡΕΕΕΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος10/5/13 12:05

      Πρωτον τα συμβολαια υπογραφονται στο φυλακιο των security. Τους πελατες τους ιδοποιει η Reception και ερχονται εξω στο φυλακιο. το Parking για προσωπικο και πελατες ειναι εξω απο το ξενοδοχειο γιατι δεν υπαρχει επαρκης χωρος....Μονο 7 θεσεις Parking εχει μεσα για τους V.I.P.....

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος10/5/13 13:37

    ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ AQUA GRAND OYTE TO ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ! ΟΥΤΕ ΑΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΧΑΚΙ Η ΟΧΙ))))))!
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ Η ΕΞΥΠΕΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ.
    ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 7 ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ.
    ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ! ΝΤΡΟΠΗ... ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.... ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!! ΟΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ.... ΝΤΡΟΠΗ!ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος10/5/13 19:38

    ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΕΛΑ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΝΑΕΙΣΑΙ ΣΕ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΣ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΠΑΡΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΟ ΕΣΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΟΛΙΣΟΥΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΑΤΑΣΕΤΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος10/5/13 22:44

    Τα παραπονα σας/τους στον κ.Καμπουροπουλο!!!! Αυτος δινει τις εντολες ποιοι να μπουν στο ξενοδοχειο του και ποιοι οχι... οι security ειναι υποχρωμενοι να εκτελεσουν την εντολη του εαν δεν θελουν να χασουν την δουλεια τους..!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος11/5/13 10:41

    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΜΥΑΛΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΗ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος12/5/13 19:33

    ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ! ΑΥΤΟΣ Ο SECURITY ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ? Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *