ροή ειδήσεων

ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΙΣΟΒΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ! ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΠΕΠΟΝΗ.

Παραθέτοντας τα έγγραφα - ντοκουμέντα που έρχονται σήμερα επισήμως στο φως και απο τις Γαλλικές αρχές με τα πρωτότυπα! Από εκείνη την στιγμη, όλοι επιχείρησαν να αποσιωπήσουν αυτη την αποκάλυψη... που στην ουσία στέλνει φυλακή όλους τους εμπλεκόμενους. Από τον τότε πρωθυπουργό, τους υπουργούς, τους πρέσβεις και όλους
όσους διαχειρίστηκαν ένα απόλυτα νόμιμο έγγραφο ως πατσαβουρόχαρτο ξεπλύματος και εκβιασμού. Εκτός από οικονομικού και πολιτικού! Εκτός απο την απόκρυψη περιπτώσεων όπως αυτή του Παπαντωνίου και το fund ξεπλύματος του Μιωνή, είναι προφανές ότι κάποιοι πολιτικοί έγιναν απότομα μνημονιακότεροι των μνημονιακών (αλήθεια, ποιοί πρωτοστάτησαν για την κυβέρνηση Παπαδήμου), αλλά υπάρχει και το απεχθέστερο όλων: Αυτη η λίστα θα απέφερε κάποια δις στο Ελληνικό δημόσιο από την θεσμική χρήση της. Η ιδιωτική διαχείριση της, φαίνεται πως έγινε για να μείνουν άδεια τα ταμεία και να γεμίσουν κάποια ιδιωτικά ταμεία. "Πέσε, για να κρύψω", θα μπορούσε να είναι η ατάκα των νταραβεριτζήδων της λίστας.
Είναι πλέον επιτακτικό η δικαιοσύνη να διατάξει τον περιορισμό όλων των προσώπων, ανεξάρτητα απο το πόρισμα της επιτροπής. Η καταρρέουσα Δημοκρατία έχει μόνο μία ελπίδα επιβίωσης: Την άμεση, παραδειγματική τιμωρία όλων. Οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, θα καταστρέψει τόσο το πολίτευμα αλλά και την πατρίδα. Μην κάνουμε πάλι τους πολίτες να αναζητούν στρατοδικεία. Θα είναι καταστροφικο. Αλίμονο σε αυτούς που δεν το καταλαβαίνουν.
Δείτε τι αποκαλύπταμε τότε:

Το Ολυμπία φέρνει σήμερα στο φως το ντοκουμέντο της μεγάλης απάτης που δείχνει ότι η απόκρυψη της λίστας Λαγκάρντ ήταν μεθοδευμένη ενέργεια από πολιτική συμμορία την οποία προσπαθούν να αποκρύψουν εμμένοντας στο θέμα της αλλοίωσης. Το μέγα πολιτικό σκάνδαλο λοιπόν ξεκίνησε πολύ πριν την αλλοίωση της λίστας. Για την ακρίβεια, από την στιγμή που οι Γάλλοι αποφάσισαν να δώσουν -ως όφειλαν βάσει της διακρατικής συμφωνίας που έχουμε- το αντίγραφο που αφορούσε την Ελλάδα, ώστε να αξιοποιηθεί όπως έκαναν οι άλλες χώρες της ΕΕ. Αυτή τη νόμιμη και θεσμική παράδοση λοιπόν, ο κύριος Παπακωνσταντίνου την απέκρυψε λέγοντας ότι ήλθε στα χέρια του από μυστικές υπηρεσίες. Σήμερα γνωρίζουμε από την ένορκη κατάθεση που αποκαλύψαμε ότι η λίστα όχι μόνο δόθηκε θεσμικά στα χέρια του κυρίου Κλή,
του πρέσβη μας στην Γαλλία, αλλά στην διαδικασία ενεπλάκει και το υπουργείο δικαιοσύνης της Γαλλίας, ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή σκιά στο θέμα νομιμότητας της χρήσης της.
Όμως, αυτή η λίστα κατέληξε "μυστηριωδώς", με έκνομη διαδικασία στα χέρια του Παπακωνσταντίνου.
Ο κύριος Διώτης μάλιστα στην κατάθεση του και σε ερώτηση του Προκόπη Παυλόπουλου, ομολόγησε ότι ο κύριος Παπακωνσταντίνου του ισχυρίστηκε πως η λίστα έφτασε στα χέρια του μέσω μυστικών υπηρεσιών!! Εξ ου και το νομικό κώλυμα που επικαλέσθηκε ο κύριος Διώτης, που βεβαίως καταρρίφθηκε ακαριαία από τον Παυλόπουλο.
Τι προκύπτει λοιπόν; Είπε ψέμματα ο Διώτης για να συκοφαντήσει τον Παπακωνσταντίνου; Γιατί ο τελευταίος τότε δεν το διέψευσε; Ειδικά μετά τα ντοκουμέντα που αποκάλυψε το Ολυμπία και τεκμηριώνουν την σκανδαλώδη διαδικασία μεταφοράς της λίστας;
Εμείς θεωρούμε ότι ο Διώτης λέει αλήθεια στο συγκεκριμένο θέμα, αφού τα ψεύδη του Παπακωνσταντίνου σε όλες τις υποθέσεις που εμπλέκεται, είναι εξόφθαλμα και προς κάθε κατεύθυνση. Άρα:
Πρέπει άμεσα να ελεγχθεί ο πρέσβης Κλης που περιέργως παραμένει ακόμα στο απυρόβλητο. Καταστρατήγησε την διαδικασία με δική απόφαση, άρα εμπλέκεται άμεσα στο σκάνδαλο; Ή έλαβε εντολή από τον πολιτικό του προϊστάμενο, που βεβαίως δεν ήταν ο Παπακωνσταντίνου αλλά ο Γεώργιος Παπανδρέου ως πρωθυπουργός και υπουργός εξωτερικών; Ή ο κύριος Κλης ή ο κύριος Παπανδρέου είναι ένοχοι. Ας το βρει η δικαιοσύνη. Δείτε τα ντοκουμέντα:
Η κατάθεση Διώτη όπως παρουσιάστηκε στην Ημερησία:

Και τα ντοκουμέντα από την ένορκη κατάθεση που σας αποκάλυψε το Ολυμπία:

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/5/13 17:44

    Αυτά να τα βλέπουν μερικές μερικές ανώνυμες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/5/13 22:36

    Γιατί πολεμούν όλοι, με νύχια και δόντια τον Παπανδρέου;
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Είναι φανερό και κατανοητό σήμερα, γιατί η δεξιά με τα παρακλάδια της, αλλά και όλη η πολιτική ανηθικότητα, προσπαθούσε και προσπαθεί με όλους τους ανέντιμους τρόπους να ‘’εξαφανίσει’’, ει δυνατόν, τον Γιώργο Παπανδρέου.
    Πολιτικοί και μπράβοι με σημαίες ‘’ευκαιρίας’’ περιμένουν…Υπονομεύουν και δυσφημούν την Ελλάδα και τους Έλληνες οι άθλιοι προκειμένου να συκοφαντήσουν τον Παπανδρέου. Ο διεθνής έγχρωμος φασισμός και οι ξένοι και ντόπιοι νταβατζήδες, αγωνίζονται λυσσασμένα να αποτύχει η προσπάθεια της Ελλάδας, για να ‘’έλθουν’’ τα αφεντικά τους, η τα κομματικά λείψανα μιας εποχής που δεν θέλουμε ούτε να θυμόμαστε. Πολιτικοί με σημαίες ‘’ευκαιρίας’’, δημοσιογράφοι με οργισμένες κομματικές ή χρηματικές αδυναμίες, περιμένουν ..το σήμα της καταστροφής και όσο αργεί τόσο αγχώνονται και παρασύρονται σε ανθελληνικές προσπάθειες. Κι όσο βλέπουν τον κόσμο να μην τους πιστεύει, κι όσο βλέπουν το Γιώργο να έρχεται για να συνεχίσει το έργο του, τόσο τους πιάνει ταραχή.
    Είναι φανερό πια ότι ο κόσμος κατάλαβε γιατί φτάσαμε στο χάλι του 2009.
    Είκοσι έξι δις. Ευρώ[[26 δις. Ευρώ]]!!! αύξησε το χρέος ο Παυλόπουλος, μόνο και μόνο για προσλήψεις και αυξήσεις. 865.000 άτομα προσελήφθησαν από το 2004 –και το2009.
    Παρέλαβαν το χρέος από την Χούντα και μετά, μέχρι του 2004, με 170Δις ευρώ, και σε πέντε χρόνια το παρέδωσαν στο 340 δις. ευρώ.
    Η Ευρώπη, οι ξένες εφημερίδες, όλος ο κόσμος γνωρίζει, ότι στο τέλος του 2009 το έλλειμμα ήταν 15,6%, δηλαδή έπρεπε μέσα στους τρείς πρώτους μήνες του 2010 να βρούμε 35 Δις. Ευρώ για να μη κηρύξουμε πτώχευση.
    Αυτά τα γεγονότα ο Ελληνικός λαός τα γνωρίζει όλα. Δεν μπορούν πια να γράφουν και να λένε ανοησίες και συκοφαντίες.
    Ο Γιώργος Παπανδρέου, μίλησε και είπε την αλήθεια, αυτή την αλήθεια που ζούμε και αντιμετωπίζουμε κάθε μέρα στη ζωή μας. Η διαφθορά σε όλους τους τομείς του δημοσίου, των ΟΤΑ και των επιχειρήσεων, είχε κτυπήσει..ταβάνι!
    Ο Παπανδρέου, την κτύπησε αλύπητα!
    Τα πρώτα δείγματα ήταν φανερά και προσοδοφόρα για το Δημόσιο ταμείο. Οι πάσης μορφής επίορκοι τρομοκρατήθηκαν, κι ενώ το κράτος άρχισε ,επί τέλους, να λειτουργεί, ο Αντωνάκης έβλεπε το Μητσοτακέικο να το κυνηγά, και σκέφτηκε πως θα σωθεί. Έτσι στα πεδία των εκλογών για την τοπική αυτοδιοίκηση, έπαιξε τα ρέστα του και μέσα στα χαρακώματα του βρώμικου πολέμου , συνάντησε τον Αλέξη του 4% που κατέστρεφε την Ελλάδα προκειμένου να μην πέσει κάτω από το 3% , τον Βαγγέλη και τους ..λοιπούς δημοκράτες της νύχτας. Και τα κομπρεσέρ της καταστροφής έπιασαν δουλειά. Έτσι φτάσαμε εδώ που είμαστε σήμερα, με τρία μνημόνια!!! Με μια ανεργία που σπάζει κόκκαλα, με μυριάδες κλειστές επιχειρήσεις, με ολόκληρους κλάδους εργαζομένων να κινδυνεύουν και πολλούς συμπατριώτες να έχουν αυτοκτονήσει.
    Η λάσπη όμως και η βρώμικη συμπεριφορά ‘’γύρισε στα μούτρα τους’’ !
    Ο λαός μας σήμερα ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ και όπου κι αν παρουσιαστούν τρώνε στη μούρη τα χαλασμένα γιαούρτια που είχαν…αποθηκεύσει για τον Γιώργο Παπανδρέου.
    Τρέμουν και μόνο που ακούν τη λέξη επιστροφή. Φοβούνται το πολιτικό τέλος του Βαγγέλη και σκέπτονται μήπως ερχόμενος ο Γιώργος μιλήσει και πεί ΟΛΗ την αλήθεια, και για το δημοψήφισμα, και για την προδοσία, και τις διάφορες λίστες και ιδιαίτερα Γαλλικής προέλευσης. Κάποιοι κομματάρχες τρέμουν από τώρα.
    Θα δούμε λοιπόν και θα μάθουμε ποιοι ‘’γνώριζαν και οργάνωσαν’’ την λίστα Λαγκάρντ; Ποιοι μεθόδευσαν το διπλό κτύπημα κατά του Παπανδρέου και του Παπακωνσταντίνου; Ποιοι ‘’γαλλόφρονες και ποιοι ..αλλόφρονες’’;
    Υπομονή φίλοι, συμπατριώτες και σύντροφοι !
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ θα λάμψει και θα κάψει !!!
    Φωτιά και τσεκούρι στους ρουφιάνους και στους εφιάλτες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/5/13 22:41

      ΤΡΕΜΕΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…..
      Μετά την τρομάρα που πήρε ο Πάνος στο δικαστήριο με ουσιαστική συγγνώμη τόσο προς το Αντρίκο , όσο και προς τον ..καθρέφτη του, φαίνεται ότι έχει σκυλιάσει. Κάθε ημέρα τα βάζει με τους σχολιαστές που γράφουν στα μπλογκς που είναι φιλικά του, με τον καθρέφτη του, με το μαλλί του , με το προγούλι του, με τη γλώσσα του με το’’ μυαλό του’’..σκέφτεται. Που το βρήκα ρε εγώ το μυαλό, μονολογεί; Που το βρήκα το μυαλό; Ναι ρε που το βρήκα το μυαλό φωνάζει μέσα στον ύπνο του και πετάγεται από το κρεβάτι.
      Το βρήκα φωνάζει τρίβοντας τα μάτια του καθώς ανοίγει την πόρτα του ψυγείου. Το βρήκα !!
      Χωρίς άλλη κουβέντα ανοίγει ένα κατάλογο που είναι σημειωμένα τα ονόματα και τα τηλέφωνα καμιά πενηνταριά ή και παραπάνω μπλόγκερς.
      Με φωνή ήρεμη και με το στόμα ακόμη γεμάτο αρχίζει να τους λέει.
      Γράψτε εναντίον των Απα-πα-παντρέου ότι μπορείτε και ότι θέλετε. Θέλετε να βλέπω κάθε μέρα τίτλους..θανατερούς. Α!!! και μην το ξεχάσω. Θα καταργήσετε την ελεύθερη ανάρτηση, ώστε κανείς αντίθετος σχολιαστής να μην μπορεί να φέρει αντίρρηση ή να μας διαψεύσει σε όσα γράφετε.
      Έτσι εδώ και δυο μήνες ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ του… Πάνου δεν επιτρέπει τις ελεύθερες αναρτήσεις.
      Το κακό βέβαια είναι, ότι ο κόσμος ΕΠΑΨΕ να μπαίνει στα παραπάνω μπλογκς και ο Πάνος κοντεύει να σαλτάρει αφού παρόλα όσα γράφουν , ο Γιώργος έρχεται και ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ!
      Κατάρα, φωνάζει ο Πάνος και βάζει στο στόμα του μισό..αστακό !
      Κατάρα στουςA πα-πα-παντρέου που βρέθηκαν ..μπροστά μου. Τώρα θα ήμουν πρωθυπουργός , σκέπτεται και γυρίζει από την άλλη πλευρά στο κρεβάτι και αρχίζει να ψιλοροχαλίζει !!!!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος22/5/13 22:42

    Ο ΣΥΡΙΖΑ, Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    Η..ιδεολογική ‘’καθαρότητα’ της δεξιάς και …σία !
    ΤΟ ΤΡΙΠΟΡΤΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ …ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς του Πάνου
    Γράψαμε ότι όλα τα σκ@@@…στη χαβούζα καταλήγουν, και κάποιοι παρεξηγήθηκαν. Έλα όμως που η αλήθεια δεν κρύβεται.
    Τι Γιάννης, τι Γιαννάκης !
    Έγινε κι αυτό!
    Χρυσαυγίτης μετακόμισε στους Ανεξάρτητους Έλληνες !!!

    Πριν από μερικές ημέρες, διεξήχθησαν στο Ναύπλιο εκλογές για τους συνέδρους των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Όλα εξελίχθηκαν ομαλά με μαζική συμμετοχή του κόσμου...
    (περίπου 600 ψηφίσαντες) και δεν παρουσιάστηκαν προβλήματα κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης.

    Το αξιοσημείωτο της ημέρας ήταν η παρουσία του πολιτευτή Δημήτρη Σωτηρόπουλου, που εκλέχτηκε τρίτος στη σειρά σύνεδρος! Ήταν εμφανής η δυσαρέσκεια του Δημήτρη Σωτηρόπουλου εδώ και καιρό από την συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής,που μάλιστα τον είχε οδηγήσει στην απόφαση να σταματήσει τη συνεργασία με το κόμμα του κ. Μιχαλολιάκου. Εξάλλου ποτέ δεν υπήρξε μέλος της, απλά δέχτηκε την πρόταση στις περσινές εκλογές να συνεργαστεί και να κατέβει υποψήφιος κάτι που έκανε με επιτυχία καθώς είχε βγει πρώτος με διαφορά στο ψηφοδέλτιο της Αργολίδας, παίρνοντας κοντά στις 2000 σταυρούς. Μάλιστα είναι γνωστό πως βάσει του εκλογικού νόμου, με την κατανομή των εδρών στην τρίτη κατανομή, δεν εκλέχτηκε βουλευτής Αργολίδας για 24 ψήφους!

    Αφού πλέον πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από τις βουλευτικές εκλογές, ο κ. Σωτηρόπουλος αποδέχτηκε πρόταση να ενταχθεί στους Ανεξάρτητους Έλληνες και αναμένεται να είναι το “πουλέν” τους όταν ξαναγίνουν εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/5/13 22:44

    ΑΚΟΥΣΑΝ ΄Η ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΛΟΓΚΣ!
    Χωρίς ντροπή , και αίσθημα ευθύνης ,αποτελούν σήμερα την προμετωπίδα της εξειδικευμένης ευρωλαγνείας, ενώ σχεδόν ταυτόχρονα, ανάβουν και κερί στον άγιο που αγνοούν και το ..όνομα του ακόμη ! Το μόνο που τους ενδιαφέρει να μπουν στον ..κήπο της’’ Γεσθημανής’’ κι ας έχουν φιλήσει και του .. κουρή τον κώλο , που τόσο ..άδικα τον είχαν προχαρακτηρίσει ως..βρόμικο ! όταν φιλούσαν άλλους πιο..καθαρούς !
    Αλίμονο στους πολιτικούς μας ..κεφτέδες! που ευτελίζονται τόσο αδιάντροπα δηλώνοντας ότι ..άκουσαν ! η ..διάβασαν από τα μπλόγκς τις πολιτικές μαλακίες που «ταϊζουν» τους αφελείς ψηφοφόρους τους, που περιμένουν μάταια ένα προσωπικό..πολιτικό θαύμα για να «φτιαχτούν» και αυτοί !
    Εμπρός έλληνες σε περιμένουν οι χρυσοέλληνες ! και οι χρυσοβδέλλες!
    ΥΓ.
    Ο Αντωνάκης..βαθμολογεί και κρατά σημειώσεις !
    Και οι ..σκλάβες παρατηρούν και χειροκροτούν τα ..ξόανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/5/13 23:02

    Ομοσπονδιακή Εισαγγελία της Ελβετίας: Η λίστα Λαγκάρντ είχε ήδη αλλοιωθεί από τους Γάλλους
    ________________________________________
    1/19/2013 04:16:00 μ.μ. Δημοσιεύθηκε από Παραπολιτική

    Από τα ΝΕΑ

    Αλλοιώσεις επί αλλοιώσεων φαίνεται τελικά πως έχουν γίνει στην υποτιθέμενη αρχική λίστα Λαγκάρντ αρκετούς μήνες πριν η Ελλάδα λάβει το CD με τα ελληνικά ονόματα, σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται οι επίσημες Αρχές της Ελβετίας. Όπως προκύπτει από τις επίσημες δηλώσεις της ελβετικής Ομοσπονδιακής Εισαγγελίας, οι οποίες απεστάλησαν στα «ΝΕΑ» κατόπιν σχετικού ερωτήματος μέσω...


    ...ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κατά το χρονικό διάστημα που οι γαλλικές Αρχές επεξεργάζονταν το σύνολο των τραπεζικών δεδομένων που είχαν υπεξαιρεθεί από τα υπολογιστικά συστήματα της HSBC Γενεύης, υπήρξαν «αλλαγές» τόσο στο περιεχόμενο όσο και στις καταλήξεις των πρωτότυπων ονομάτων των επίμαχων αρχείων.

    Σύμφωνα με την ελβετική Εισαγγελία, οι χειρισμοί που προκάλεσαν τις διαφορές που
    =====================================
    εντοπίστηκαν πραγματοποιήθηκαν ανάμεσα στον Ιανουάριο του 2009 και τον Φεβρουάριο του 2010, δηλαδή πριν αποσταλούν τα αρχεία «ελληνικού ενδιαφέροντος» στον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Ωστόσο, οι Ελβετοί δεν ξεκαθαρίζουν ποια ακριβώς αρχεία βρέθηκαν αλλοιωμένα και ως εκ τούτου δεν είναι δυνατόν να προκύψει συμπέρασμα σχετικά με την αυθεντικότητα των στοιχείων που στάλθηκαν στην Ελλάδα. Εκτός και αν η ελβετική Εισαγγελία ή η ίδια η τράπεζα δεχθούν να παράσχουν τα πρωτότυπα κατόπιν αιτήματος των ελληνικών Αρχών που ερευνούν την υπόθεση, αναφέρουν νομικοί κύκλοι. Ωστόσο, η συμβουλή της HSBC προς τους πελάτες της ήταν να μην αποδέχονται καν την ύπαρξη λογαριασμού τους στη συγκεκριμένη τράπεζα - γεγονός που ουσιαστικά εξαφανίζει κάθε πιθανότητα τέτοιας συνεργασίας...

    «Η ανάλυση του υλικού από την Ομοσπονδιακή Αστυνομία έδειξε πως τα δεδομένα είχαν αλλοιωθεί καθώς υπήρχαν διαφορές ανάμεσα στο περιεχόμενο των διαφόρων αρχείων που είχαν μεταβιβάσει οι γαλλικές Αρχές, ενώ θα έπρεπε να ήταν ταυτόσημα σε όλα τα σημεία», επισημαίνεται στην επίσημη δήλωση που απέστειλε στα «ΝΕΑ» η εκπρόσωπος της ελβετικής Ομοσπονδιακής Εισαγγελίας Ζανέτ Μπαλμέρ.

    Σχόλιο : Σχεδόν κάθε μέρα, μαθαίνουμε και κάτι καινούριο για τη διαδρομή και την ακρίβεια των δεδομένων της περιβόητης λίστας Λαγκάρντ.

    Δεν καταλαβαίνω γιατί η ελληνική Βουλή βιάστηκε τόσο πολύ να παραπέμψει έναν άνθρωπο, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί στο 100%, αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμη πηγή, η δικαστική έρευνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *