ροή ειδήσεων

Η κατάσταση με τα σκουπίδια είναι απαράδεκτη!!!!!!!

Πάνω από μια βδομάδα είναι έτσι ο κάδος στη περιοχή του Φυτωρίου της Περιφέρειας πριν τα Κοσκινού. Αυτό είναι σύνηθες αφού για περίπου 6 οικογένειες υπάρχει μόνο ένας κάδος.... Εγώ Προσωπικά πρέπει να μεταφέρω τα σκουπίδια με το αυτοκίνητο αφού ο κάδος είναι περίπου 500 μετρά μακριά άλλα αυτό το παραβλέπω. Σήμερα αναγκαστικά αφού περίπου 6 μέρες μαζεύω τα σκουπίδια μου περιμένοντας να αδειάσουν το κάδο (από την μεγάλη Τετάρτη) και πριν με φάνε τα ποντίκια να τα μεταφέρω μέχρι την πόλη (5 χιλιόμετρα). 
Αυτό είναι Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο !!!!
Πληρώνουμε τα μαλλιοκέφαλα μας σε τέλη και φόρους για να έχουμε κάποιες υπηρεσίες... ΟΧΙ για αυτό το χάλι..
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/5/13 00:44

    Ήθελα να ήξερα τι κάνει ο Δήμος. Δεν τους ενδιαφέρει τίποτα πλέον απ'ότι φαίνετε. Μόνο να αρπάζουν τα δημοτικά τέλη. Ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/5/13 03:08

    i katastasi einai idia kai se poio kentrikes perioxes...ontos den tous endiaferi tipota pleon...stis kato petres einai stin eisodo tis polis ipotithete pou tha eprepe na lampi...einai mesa sta xorta kai sta skoupidia...500 metra dromos!!!
    exo mia aporia mono...pou briskonte i ipaliloi tis kathariotitas??? 1 atomo na baloune se mia eudomada tha einai ok i perioxi!!! krima krima krima!!! to kalhtero nisi to katantisame skoupidotopo gia xari ton sinferonton!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/5/13 08:40

    Που είναι ο πρόεδρος των εργαζομένων σκουπιδιάρηδων ? Όλα σε ιδιώτες ΟΛΑ.Καθε χρόνο καθαρίζομε εμείς όλοι εθελοντικά τον νησί μας δλδ πληρώνουμε για καθαριότητα, και καθαριότητα δεν έχουμε , γινόμαστε και ρεζίλη από τους τουρίστες , και τα καθαρίζουμε και από πάνω . Ολα σε ιδιώτες , να ησυχάσουμε απο αυτο το χάλι που εδω και χρονια δεν μπορείτε να κάνετε ΤΙΠΟΤΑ. Ντροπή σας όλοι που είστε στον Δήμο ΜΟΥ και πληρώνεστε και από πάνω για να μας ξεφτιλίζεστε και να έχετε το νησί μου βρώμικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/5/13 08:54

    Εφοσων ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....κ μεχρι να επιλυθει η ΚΑΤΙΝΙΑ αυτη του δημοσιουπαλληλικη κ των καρεκλοκεντραυρων που ειναι ανξιοι για τις καρκλες που καθονται....ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ...ανακυκλωση των φρουτων κ λαχανικων σας για τις γλαστρες σας....βρειτε ενα χωρο κ αποθηκευστε ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ τα σκουπιδια απο γυαλι-χαρτι κ πλαστικο...ενω τα υπολοιπα...εεε εκεινα...σε μια σακουλιτσα στο πλησιεστερο ελευθερο καδο, καθως πηγαινουμε στη δουλεια...στο καφε μας με τις φιλεναδες μας...για ψωνια.....ΜΕ ΛΙΓΗ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΟΥΜΕ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ φίλε 8.54 αυτα τα κάνουμε ήδη και κομποστερ έχουμε φτιάξει και ανακύκλωση κάνουμε αλλά μερικά σκουπίδια μένουν αυτά πότε θα τα μαζεύουν δυο βδομάδες είναι εκεί!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/5/13 22:16

      ....τοτε να εξωευρωπαιστουμε...κ ας φερθουμε ως γνησιος ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ....τα σκουπιδια μας ας τα απωθεσουμε εξω απο το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος7/5/13 16:59

    Φωνάξτε τον Φούχτελ.... μόνο αυτός μπορεί να βάλει τάξη στον Δήμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/5/13 23:51

    Ο δήμος είπαν ότι είχε πλήρωση ιδιωτική εταιρία για να μαζέψουν τά σκουπίδια, πού είναι αυτοί η εταιρία; Η μήπως ο δήμος μαζί μέ αυτή την εταιρία περιμένουν τούς εθελοντές να μαζέψουν τά σκουπίδια όλης τής Ρόδου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *